Πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες σε υποτιτλους στον Octagon SF8008

There are 4 replies in this Thread which was already clicked 590 times. The last Post () by marfetas.

  • Εχω πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στους υπότιλους στον Octagon SF8008 . Εχω εγκαταστήσει 5 διαφορετικά images (OpenATV, OpenEsi, OpenVix. OpenSPA, Open8) και έχω το ίδιο πρόβλημα (κινέζικοι χαρακτήρες) όταν θέλω να παίξω ελληνικούς υπότιτλους απο τοπικό εξωτερικό δίσκο με mkv αρχεία μέσω του media player του image. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές στα settings των υποτίτλων σύμφωνα με τις οδηγίες για τη γλώσσα στους υποτίτλους αλλά πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης άλλο ένα παράδοξο όταν προσπαθώ να παίξω την ίδια ταινία μέσα απο το KODI μου λέει πάντα ότι οι τοπικοί υπότιτλοι είναι disabled (παρότι τους έχω κάνει enable απο τα αντίστοιχα settings) και δεν εμφανίζονται.

  • Το έχω δοκιμάσει αλλα σε τι διαφέρει απο τα άλλα images αφου χρησιμοποιεί τον ίδιο kernel ,υπάρχει κάποιο plugin που έχουν φτιαξει και λύνει το πρόβλημα?

  • Τελικά δεν φταίει το encoding στο mkv γιατί δεν μπορεί όλες οι πηγές που τα κατεβάζω να κάνουν το ίδιο encoding . Αφου δοκίμασα αρκετά με τους ελληνικούς υποτιτλους βρήκα κάποια λύση γενικά για τα images enigma2. Μετέτρεψα όλους τους υπότιλους σε encoding UTF-8 with BOM με το Notepad των Windows και τώρα παίζουν κανονικά.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!