Discovery Channel va avea un nou pachet grafic, inclusiv o siglă nouă

  • Discovery Channel va avea un nou pachet grafic (inclusiv o siglă nouă), precum și noi programe în grilă. Noul logo va include un glob (care reprezintă grafic toate continentele) plasat în interiorul literei D.


    discovery%2Blogi%2Bnou.png


    Noul design evidențiază amprenta globală a brandului Discovery, iar noile programe vor inspira telespectatorii de pe planetă să exploreze lumea, dar și pe ei înșiși, precizează parabola.cz. „Inițiativa globală de rebranding a Discovery aduce un omagiu mărcii noastre, oferindu-i în același timp un nou sens pentru viitor. Este foarte important pentru noi să reamintim telespectatorilor imaginea brandului nostru inițial, dar și să o îmbunătățim în același timp pentru următoarea generație de telespectatori. Globul a fost întotdeauna fundamental pentru Discovery și dorim ca fanii noștri actuali și viitori să perceapă sigla în acest mod. Vom inova și vom oferi fanilor noi produse și servicii pentru a-i ajuta să descopere lumea”, a menționat Vicoria Davies, vicepreședinte senior și director general al Discovery Inc. pentru Europa Centrală și de Est, Mediterană și Asia Centrală.


    discovery%2Blogo.jpg


    De asemenea, rebranding-ul va aduce în grilă noi programe originale de știință, natură, tehnologie, despre invenții sau de aventură. Rebranding-ul global a început în SUA în aprilie 2019. Logo-ul a fost creat de Roger (o agenție de design din Los Angeles), împreună cu un nou slogan: „Lumea este a noastră”. Globul a devenit static, plat și mutat la mijlocul literei „D”. Fontul a fost schimbat cu o versiune modificată de Sharp Sans Extra Bold. Rebranding-ul va continua în CEEMCA (Europa Centrală și de Est, Mediterană, Asia Centrală) în a doua jumătate a lunii septembrie 2019, mai precizează sursa citată.




    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…a-avea-un-nou-pachet.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!