Basketball Champions League στην ΕΡΤ!

There are 2 replies in this Thread which was already clicked 400 times. The last Post () by vasilis1985.

  • Η ΕΡΤ, έστω και τελευταία στιγμή, απέκτησε τα δικαιώματα της διασυλλογικής του Basketball Champions League, και θα δείξει… μέχρι τέλους τα παιχνίδια των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου. Και όχι μόνο… Θα έχει τη δυνατότητα να «παίξει» όσους αγώνες ακόμα θέλει των άλλων ομάδων, συν, φυσικά, τα play offs και το Final-4.

    Το deal ανάμεσα σε ΕΡΤ και FIBA έκλεισε στις 590.000 ευρώ για όλη τη διοργάνωση, με τη δημόσια τηλεόραση να δείχνει τρία ματς τη βδομάδα Από αυτά τα 590.000, τα 450.000 είναι μετρητά, με το υπόλοιπο ποσό να πηγαίνει στην παραγωγή υψηλής ευκρίνειας (HD) για τους εντός έδρας αγώνες των τριών ελληνικών ομάδων.

    Με δεδομένο πως η αντίστοιχη συμφωνία με τη Nova, που είχε πέρυσι τα δικαιώματα, ήταν 600.000 + 200.000 ευρώ αντίστοιχα (άρα ένα ποσό που υπερέβαινε τις 800.000 ευρώ), ευλόγως η ΕΡΤ έκανε μια εξαιρετική συμφωνία αφού θα μεταδώσει μίνιμουμ 42 αγώνες των ΠΑΟΚ, Περιστερίου και ΑΕΚ συν όλα όσα παίξουν στα play offs ή και το Final 4. Μιλάμε, δηλαδή, για κάτι σαν 45-50 παιχνίδια το χρόνο, έναντι του ποσού των 590.000 ευρώ.

  • ωραίος!


    ακριβώς όπως το γράφει της τελευταίας στιγμής αλλά πέτυχε deal value4money η ΕΡΤ μπράβο

    βέβαια τα παιχνίδια θαναι πολλά παραπάνω από 50 καθώς έχει playoffs & final4 συνάμα ότι περιστέρι & αεκ λογικά θα προχωρήσουν....για να δούμε

  • .:T3O:.

    Closed the thread.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!