Λήψη του BBC απο τις 27.5W

There are 7 replies in this Thread which was already clicked 682 times. The last Post () by georgeflu.

  • Καλησπέρα σας. Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος να μας πει ποια είναι η ελάχιστη διάμετρος κατόπτρου για λήψη του πακετου BBC απο τις 27.5w? (Περιοχή Χαλκίδα, Εύβοια.)

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • απ οσους θυμαμαι να δοκιμασαν (και με πολυ μεγαλα πιατα) , δεν θυμαμαι ποτε καποιος να τα ειχε κατεβασει Ελλαδα.

  • Αν κάποιος έχει κινητό πιάτο ας μας δώσει μια αναφορά της λήψης αν βρίσκεται απο Αθήνα και πιο νότια μετά απο πάρα πολύ καιρό ορατά απο Ελλάδα τα αγγλικά BBC και ITV1 δορυφόρος 2,8 ανατολικά δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν έχω εκεί lnb.

  • Ποιος δορυφόρους είναι αυτός;

    2.8 ανατολικα

    Ναι το είδα rascom QAF 1R

    Εγώ δεν έχω σήμα από αττικη με πιάτο 100Χ115 κινητό. Μπορεί να μην έχω καλό τόξο, στις συχνότητες του 1.9e έχω 85%

    Edited once, last by kapios ().

  • το 2015 ενα γνωστος μου απο Σέρρες εκανε προσπάθειες με 1.80 televes να βρει σήμα αλλα δεν κατάφερε, και γενικά δεν υπάρχουν αναφορές ληψης για το συγκεκριμένο δορυφόρο. Ειναι αυτο που κάποτε ανάφερε ενας φίλος ειναι δέσμη spot οπότε ανούσια η οποια προσπάθεια

    Πριν ενα χρόνο που ενα ζευγάρι Αγγλων μου ζητησε εγκατάσταση Αγγλικων καναλιων απο το να ασχολούμαι με τα ηλιθια spot τους πηρα την αποφαση απο το να κάνω ακριβη εγκατάσταση με μεγαλο πιατο 28.2Ε. Τους εβαλα 13Ε με μια φθηνη cs line και του κοπανησα ολα τα καναλια Αγγλιας απο polsat και έμειναν ενθουσιασμένοι. Αυτο το αναφέρω σε φίλους εγκαταστάτες στην Ν.Ελλαδα σαν ιδέα να το έχουν υποψην τους.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!