Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ

There are 673 replies in this Thread which was already clicked 145,879 times. The last Post () by georgitsa.

• Επίσης τσακώθηκα τηλεφωνικώς με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND ότι μεταδίδουμε παράνομα το πρόγραμμα του μέσω διαδικτύου και μας είπανε ότι το λινκ που μεταδίδει είναι από ιδιώτη που μεταδίδει το κανάλι

Να τέτοιες ανοησιες πάτε κανετε μερικοι και στο τέλος δε θα βλέπετε τίποτα

Αυτό το κανάλι μάλλον έχει πολλά προβλήματα. Μία φορά τους έκαναν διαμαρτυρίες ότι δεν μεταδίδονται στη Γερμανία και είπαν ότι είναι διαθέσιμο μόνο στη Ελλάδα το λάιβ.... http://s.tvopen.gr/onlygreece.mp4 το λινκ

• Λογικό το βρίσκω κυρία μου, σχεδόν ολα τα μεγάλα κανάλια το κάνουν αυτό, ακόμα και η ΕΡΤ

κάτι αντιστοιχο κανουν άλλες χώρες προς εμάς,Αρα ποιος ο λόγος να μαλώνεις εφόσον οταν προβάλουν μια ταινια έχουν πληρώσει δικαιωματα μόνο εντος Ελλάδας.

Και για αυτό το λόγο στον hellas sat υπάρχει το BISS KEYS περι πνευματικών δικαιωμάτων.

• Επίσης τσακώθηκα τηλεφωνικώς με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND ότι μεταδίδουμε παράνομα το πρόγραμμα του μέσω διαδικτύου και μας είπανε ότι το λινκ που μεταδίδει είναι από ιδιώτη που μεταδίδει το κανάλι

Να τέτοιες ανοησιες πάτε κανετε μερικοι και στο τέλος δε θα βλέπετε τίποτα

Το επίσημο που μου είπαν είναι το: https://liveopen.siliconweb.co…ve/liveopen/playlist.m3u8

Όμως το λινκ που έχω βάλει στη λίστα μου είναι από ιδιώτη και του είπαν να μην μεταδίδει άλλο

• Λογικό το βρίσκω Γεωργία μου, σχεδόν όλα τα μεγάλα κανάλια το κάνουν αυτό, ακόμα και η ΕΡΤ

Κάτι αντίστοιχο κάνουν άλλες χώρες προς εμάς.

Άρα ποιος ο λόγος να μαλώνεις εφόσον όταν προβάλουν μια ταινία έχουν πληρώσει δικαιώματα μόνο εντός Ελλάδας?

Και για αυτό το λόγο στον Hellassat υπάρχει το biss keys περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Και στη Κύπρο γίνονται αυτά.

• Άιντε λα φουμέντο,

και μαστουριόρε,

με τε γκομενέτε ο τεκέ,

και η Αγγέλω πατημέντο,

φλόκο ντ' αργιλέ

(αυτό που λέει ο τίτλος)
  • " Μισές τραβάει, ποτήρια σπάει
    σκίζεται για μια μελαχρινή
    μες τη σούρα του ζητάει
    και καμιά ξανθή
    "

Ώπααα...

• Το Ίριδα TV που σταμάτησε από τη Hellasnet και σταμάτησε η live μετάδοση του μέσω διαδικτύου, από τη περιφέρεια Δωδεκανήσου και πιο συγκεκριμένα από τη Ρόδο μεταδίδει:

- Τηλεπωλήσεις (πολλές ώρες!)

- Ταινίες (και ελληνικές και ξένες, πιο πολύ ξένες)

- Ντοκιμαντέρ

- Κινούμενα σχέδια (νομίζω πολύ παλιές χρονολογικά, πιθανών είναι από κασσέτες με VHS)

- Ενημέρωση με ένα δελτίο ειδήσεων τοπικών γεγονότων και πιθανών μία εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή κάθε Κυριακή με τα νέα της εβδομάδος που απασχόλησαν τα Δωδεκάνησα (νομίζω είναι με βίντεο χωρίς εκφώνηση η εκπομπή)

- και τρείς εκπομπές που προβάλλονται σχεδόν σε όλα τα περιφερειακά κανάλια. Το "Εδώ είμαστε" του Αλέξανδρου Πετρίδη, το "Κόντρα και ρήξη" του Κυριάκου Βελόπουλου και μία ακόμη μαγειρική με ταξίδια (νομίζω "Ταξιδεύοντας με τη κουζίνα" που άλλαξε τίτλο σε "Θα τα πούμε στο χωρίο").

(Να σημειώσουμε ότι οι εκπομπές αυτές:

- Το "Κόντρα και ρήξη" ξεκίνησε από το τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel νόμου Αττικής και επεκτάθηκε και σε άλλα περιφερειακά κανάλια.

- Το "Εδώ είμαστε" του Αλέξανδρου Πετρίδη, ξεκίνησε με τίτλο "Μη μου πείς" από το τηλεοπτικό σταθμό High TV νόμου Αττικής και επεκτάθηκε και σε άλλα περιφερειακά κανάλια. Στη συγκεκριμένη εκπομπή γεμίζει σχεδόν ο αριθμός των τηλεοπτικών σταθμών που μεταδίδουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, με αποτέλεσμα ζήτημα να τη δούμε στα επόμενα χρόνια και σε κάποιο πανελλαδικό κανάλι)

• Να 'ταν μόνο αυτό...
    Είναι καί το Flash της Κοζάνης, το ΔΙΚΤΥΟ 1, της Καστοριάς,
    το ΔΙΚΤΥΟ των Σερρών και τα πρόσφατα περιφερειακά,
    που προστέθηκαν, στην εφαρμογή "Greek TV", για τα κινητά!

Βέβαια... από πρόγραμμα, δεν έχουν κάτι το "αμάν-αμάν"
    (το διαπίστωσα καί για τα κανάλια, που συμπεριλαμβάνονται
    στην εφαρμογή που προανέφερα), αλλά θα 'πρεπε
    κι αυτά, να ήταν και προσβάσιμα!

Ακόμη καί το MEGA, που δεν λέει να σοβαρευτεί και να είναι
    εύκολα προσβάσιμο!

Πάντα για τους Enigma δέκτες, που είναι
    πιό εύκολοι στην χρήση τους, αναφέρομαι!

• Καλημέρα στα παιδιά προσωπικά εμένα μου αρέσουν τα Ήπειρος tv, Kosmos tv, Kiss tv, Mad world.

Το village world θα μου άρεσε αν ήξερα ώρες προγράμματος. Δεν έχω πετύχει ακόμα έναρξη ταινίας.

• Το ΔΙΚΤΥΟ το πιάνω...το MEGA κάτι σκανάρω...

• Καλημέρα στα παιδιά προσωπικά εμένα μου αρέσουν τα Ήπειρος tv, Kosmos tv, Kiss tv, Mad world.

Το village world θα μου άρεσε αν ήξερα ώρες προγράμματος. Δεν έχω πετύχει ακόμα έναρξη ταινίας.

Για το λινκ του Μέγκα που αναζητάτε εγώ προσωπικά κάτι σκανάρω...

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!