Κάνω φιλότιμες προσπάθειες για λινκς (δικά μου) για mega,open,star,keedoo και rise αλλά δυστυχώς αποτυχαίνουν...
Αν μου κάνεις ένα καλό μουσακά θα στα δώσω ξεκλείδωτα ![]()
Κάνω φιλότιμες προσπάθειες για λινκς (δικά μου) για mega,open,star,keedoo και rise αλλά δυστυχώς αποτυχαίνουν...
Αν μου κάνεις ένα καλό μουσακά θα στα δώσω ξεκλείδωτα ![]()
Αν μου κάνεις ένα καλό μουσακά θα στα δώσω ξεκλείδωτα
Να μου τα δώσεις ξεκλείδωτα... έκανα πολύ καλό μουσακά... αλλά δεν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί δεν είναι food forum
ποιος βλεπει kedoo?προς το παρον μονο απο iptv server η φωτο ειναι ενδικτικη μη παρεξηγηθω
ποιος βλεπει kedoo?προς το παρον μονο απο iptv server η φωτο ειναι ενδικτικη μη παρεξηγηθω
είναι κλειδωμένα με κωδικούς και τοκεν
Mega Cosmos (είναι αβέβαιο αν δουλεύει γιατί κόβουν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων κάποιες ώρες το streaming)
Αυτά τα link, τύπου "cdn.smart-tv-data.com...",
από πού τα βρίσκετε;
Γιατι έχεις γνώσεις για hacking σε σελιδες?
ΗΒΒ ΤV παροχος ειναι και τα βρίσκουμε, εχει και αλλα πολλά links, κάποια στιγμη αρκετά βγηκαν δημόσια, και κλασσικα κάτι κοράκια
τα εσκισαν με αποτέλεσμα τώρα να ειναι με μεταβαλόμενο KEY
Aργα η γρήγορα θα κλειδώσει και αυτό το link
Καλημέρα στα παιδιά καλή εβδομάδα να ρωτήσω κάτι η λίστα πιο up to date m3u ... enigma2
Είναι αυτή του komhs github ή έχει και άλλες? με καθημερινή ανανέωση ?
Κάνα νέο link από κάποιο καινούριο κανάλι θα προκύψει, ή θα μείνουμε ορφανοί?
Κάνα νέο link από κάποιο καινούριο κανάλι θα προκύψει, ή θα μείνουμε ορφανοί?
Εγώ -δυστυχώς- βλέπω ότι θα μείνουμ' ορφανοί...
Αν εννοείς, για προβολή σ' Enigma δέκτη!
Γι' Adroid, αν υπάρχει ένα κουτί που να είναι
εύχρηστο, να βλέπεις τα κανάλια σε λίστα
κι όχι σ' εφαρμογή, θα ήθελα να μάθω!
* Δεν ξέρω γι' αυτά που συνδυάζουν καί τα δύο
περιβάλλοντα, δηλαδή Enigma και Adroid,
αν λειτουργούν παρόμοια μεταξύ τους!
Display MoreΚάνα νέο link από κάποιο καινούριο κανάλι θα προκύψει, ή θα μείνουμε ορφανοί?
Εγώ -δυστυχώς- βλέπω ότι θα μείνουμ' ορφανοί...
Αν εννοείς, για προβολή σ' Enigma δέκτη!Γι' Adroid, αν υπάρχει ένα κουτί που να είναι
εύχρηστο, να βλέπεις τα κανάλια σε λίστα
κι όχι σ' εφαρμογή, θα ήθελα να μάθω!
* Δεν ξέρω γι' αυτά που συνδυάζουν καί τα δύο
περιβάλλοντα, δηλαδή Enigma και Adroid,
αν λειτουργούν παρόμοια μεταξύ τους!
Για Android εννοώ
καλημερα αστρα δουλευε ηδη η ναυτεμπορικη ειχε μαυρο
η formedia tv και πάλι στο ίντερνετ. Πάντως δεν έχω βρει το λινκ για m3u8.
ευχαριστώ πολύ
#SERVICE 4097:0:1:52:0:0:0:0:0:0:https%3a//mcp2.32bit.gr%3a19360/formediatv/formediatv.m3u8:FormediaTv
#DESCRIPTION FormediaTv
#SERVICE 4097:0:1:52:0:0:0:0:0:0:https%3a//mcp2.32bit.gr%3a19360/formediatv/formediatv.m3u8:FormediaTv
#DESCRIPTION FormediaTv
ευχαριστούμε, έστω και για δεύτερη φορά...
Σας προετοιμάζω οτι με όσα έχω δεί στο νεο ERTFLIX ενδεχομένος σε λίγο καιρό δε θα βλέπετε καναλια ΕΡΤ με links
Eχουν βάλει dm και token και και , δεν ειναι ενεργοποιημένα ακόμα, ευχομαι να ενεργοποιηθούν μόνο στο mundial.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!