Υπήρχε πριν λίγα χρόνια σε συνδρομές IPTV, ήταν μόνο διαδικτυακό και έδειχνε μόνο ποντιακά γλέντια σε πλατείες ή κέντρα διασκέδασης, ήμουν κι εγώ φανατικός θεατής, "πόντιος και μ'έναν ομάτ' " δηλαδή!
Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ
- komhsgr
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Smile cy εκλεισε??
-
Υπήρχε πριν λίγα χρόνια σε συνδρομές IPTV, ήταν μόνο διαδικτυακό και έδειχνε μόνο ποντιακά γλέντια σε πλατείες ή κέντρα διασκέδασης, ήμουν κι εγώ φανατικός θεατής, "πόντιος και μ'έναν ομάτ' " δηλαδή!
Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα ουδεποτε ειδα το εν λόγο κανάλι.Σε μια έρευνα που έκανα στο ρουφιανομηχανημα google βρηκα μια σελίδα στο fb για ενα τέτοιο κανάλι απο το Κιλκις με ποντιακά και τα ρέστα αλλα δεν βρήκα να κάνουν κάποιο live streaming. Eιναι στο πρόγραμμα να αρχίσει το pontos tv οποτε στην αναμονή
-
5 ωρες ποντιακα στεφ γουεμπ τβ
για τον φιλο που ψαχνει ποντιακα
ολο το γιουτουμπε γεματο ειναι!
-
το στριμ του βεργινα τβ δειχνει οτι να ειναι ! Ελεος!!
-
το στριμ του βεργινα τβ δειχνει οτι να ειναι ! Ελεος!!
Το χακαραν, θα επιστρέψει με νέο λινκ στο μέλλον
-
Το νεο λινκ είναι αυτό :
https://ssh101stream.ssh101.com/akamaissh101/ssh101/asas232898989sd/playlist.m3u8
-
χακαρισμενο ειναι και αυτο!
-
Ταμπελα εβγαλε παλι
υπαρχει στριμ χωρις ταμπελα ?,
-
Ταμπελα εβγαλε παλι
να αυτη την χαζομαρα εκανα, εβγαλα το stream χωρις ταμπέλα το πηρε η καθε κουτση μαρια και το σκισανε και αυτό.
-
Καλησπέρα.
Υπάρχει νέο λινκ του καναλιού Naftemporiki tv?
-
-
Οτι στριμ και να βαλουνε ,το χακαρουνε..
-
Ταμπελα εβγαλε παλι
-
Οτι στριμ και να βαλουνε ,το χακαρουνε..
Πρέπει το Βεργίνα να πάει κάπου για να μην χακαριστει
-
Ταμπελα εβγαλε παλι
το εβαλα στην εφαρμογή και το βίασαν το link χααχαχαχχαχα
-
Ταμπελα εβγαλε παλι
το εβαλα στην εφαρμογή και το βίασαν το link χααχαχαχχαχα
Αμα το εβαλες θα το κλεισουν σε 10 μερες!
Πρεπει να βρουμε ακρη κομη ,με το γνησιο το λινκ να βγαλουμε την ταμπελα!
Μεχρι να το κλειδωσουν παλι θα περαση κανας χρονος! χαχαχ
-
και το βεργινα κυπρου χακαραν!!
Ολοκληρα καναλια εχει ο Καλογερος και παει να να την βγαλει με τα τζαμπα στριμ,αυτα παθαινει οποιος δεν πληρωνει!
Λες και ενα στριμ κοστιζει τα εκατομηρια!
-
και το βεργινα κυπρου χακαραν!!
Ολοκληρα καναλια εχει ο Καλογερος και παει να να την βγαλει με τα τζαμπα στριμ,αυτα παθαινει οποιος δεν πληρωνει!
Λες και ενα στριμ κοστιζει τα εκατομηρια!
New link
-
AIGAIO TV (Επιτέλους βελτίωσε λίγο και την εικόνα του)
ΒERGINA TV (Aναφέρθηκαν και πρίν αλλα απο το σταθμό έκαναν κάποια τεχνικά λαθάκια και τα link δεν δουλευουν σωστά)
Codehttp://verginanews.gr:8080/hls_live/stream1.m3u8 http://verginanews.gr:8080/hls_live/stream2.m3u8OMIKRON TV
EXTACY TV Greeks (Νέο κανάλι απο τον όμιλο EXTACY TV ,σύντομα και επιστροφή του EXTACY TV CY)
Τhessalia TV
Δυστηχώς αυτη την εβδομάδα ο server SSH101 δέχτηκε επίθεση απο κάτι ουγκα ουγκα απο την Ακτη Ελεφαντοστού με αποτέλεσμα να επηρεάσει πολλά κανάλια που βρίσκονται εκεί, τα περισσότερα επανήλθηαν εκτος το DION TV θα προσπαθήσω να τους ενημερώσω. Κακά τα ψέματα το κάστρο του δωρεαν live streaming πολλα προβλήματα. Χάσαμε και το center tv έφαγε ban απο twitch tv αλλα νομίζω εκει ετοιμάζουν live streaming HD μέσω HBB TV. Με το mega προς το παρόν δεν βρήκα άκρη υπομονή
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!