Γειά χαρά,στην Ελληνικη παρέα,ευχομαι να ειστε,όλοι καλά....σχετικά με το EXTACY TV, και στό GreekStreamTV....
παρα το update List....δεν ανοίγει.
Γειά χαρά,στην Ελληνικη παρέα,ευχομαι να ειστε,όλοι καλά....σχετικά με το EXTACY TV, και στό GreekStreamTV....
παρα το update List....δεν ανοίγει.
Από εχθές δεν λειτουργούν πολλά κανάλια, λόγω καιρικών συνθηκών...
Τι έχουν οι καιρικές συνθήκες? εριξε κανένα χαλάζι? Ποια ειναι αυτα τα πολλά κανάλια?
Με το θεσσαλια κομη τι εγινε? πολυ καιρο κλειστο εχει!
Μηπως εμαθες κατι?
Επισης και το Κρήτη 1 και το RTP Κέντρο
Θεσσαλια tv εκαναν ξανα και ξανα προσπάθεια με το twitch tv απέτυχε πιθανόν ο ιδιοκτητης δε θέλει να δώσει 10 ευρω το μηνα οποτε το θέμα εμεινε στον αέρα.
Κρητη 1 το συγκεκριμενο κανάλι άλλαξε χέρια, το πήρε η PR MEDIA και απο τότε που εγινε η αλλαγη σταμάτησε το live streaming.Δεν έχω εικόνα προς το παρόν για το
τι έχουν σκοπο να κάνουν.
RTP KENTRO o συγκεκριμένος σταθμός έκλεισε, μέσο livestreaming ειχε σήμα μετά σαν TOP TV εως που χάθηκε και απο εκει. Μερος του προγρμματος που ειχε ειναι στο HLEKTRA TV
Ευχαριστουμε πολυ για τις ενημερωσεις κομη!!
(10 ευρο δεν θελη να δωση?? ΕΛΕΟΣ)
Εχω βρει και σέρβερ με 7 ευρώ το μήνα
Τι έχουν οι καιρικές συνθήκες? εριξε κανένα χαλάζι? Ποια ειναι αυτα τα πολλά κανάλια?
Καύσωνας είναι, είναι άπειρα κανάλια τα οποία δεν μπορείς να θυμηθείς...
Εχω βρει και σέρβερ με 7 ευρώ το μήνα
Να τους το στειλουμε το λινγκ μπας και φτιαξουν web tv
Κομη με το δικτυο σερρες εχουμε καποιο νεο? Ουτε αυτος δεν εχει 7 ευρο?
Φτωχεια καταραμενη εχει πεσει!
Φτωχεια καταραμενη εχει πεσει!
Το DIKTYO έχει πολλά θεματάκια γενικά, κάποτε τα Σερρας ειχαν 4 κανάλια (TVS , AMFIPOLI,EPILOGES DIKTYO) και θα καταντηση σαν την Ξανθη και κομοτηνη με κανένα κανάλι στο τέλος. Κρίμα ενας νομός να μη μπορει να συντηρήση ένα κανάλι..... (αυτη τι στιγμη που σας γράφω μεχρι και η σελίδα απο το ΔΙΚΤΥΟ έπεσε)
Επειδη αναφέρθηκα για την Ξάνθη, ενημερωτικά επειδή πολλές ανοησιες ειδα να λένε το NEXT TV δεν έκλεισε, απλα ειναι σε ενα περίεργο νομικό στάδιο.
Κομη μηπως μπορουμε ν κανουμε κατι να πεζει σε σμαρτ τβ? Ισως καποια αλλη κωδικοποιηση?
Δεν ειναι θεμα κωδικοποιηση ειναι παντρεμα σελιδα με link. Για smart tv δε θέλω να ασχοληθω, πηγα ασχοληθηκα ενα φεγγαρι για την εφαρμογη greek tv και ολα εκει μεσα ειναι βλακεια
Είχα φτιάξει με διάφορα link ελεύθερων ελληνικών καναλιών, μια λίστα μορφής .m3u, την οποία μπορείς να την φορτώσεις σε εφαρμογή σε Smart TV, την ανέβασα εδώ μέσα αλλά κάποιος admin την διέγραψε. Αν θέλετε την ξανανεβαζω
EΓΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩ!Αμα μπορεις στηλε μου την λιστα σε προσωπικο μηνυμα.
Ευχατιστω polis4gr
![]()
Οσο για το θεσσαλια τβ τελικα το λινκ παιζει μονο με vlc.
Εαν υπαρχει κατι που να παιζει σε TV ας το ανεβασετε
Οσο για το θεσσαλια τβ τελικα το λινκ παιζει μονο με vlc.
Εαν υπαρχει κατι που να παιζει σε TV ας το ανεβασετε
Γιατί επιμένεις? δεν καταλαβαίνεις αλλο player η LG αλλο η samsung Κάθε player έχει τα δικά του codec και δικες του εντολές. Το θεσσαλια ειναι κλειδωμενο με την σελιδα, θα πρεπει κάποιος να έχει αναλογη τηλεοραση για δοκιμές.Στο αν το δέχετε ο player η οχι την κάθε πατέντα.
Ειναι και αυτο το link αλλα δε νομιζω να σου παιξει smart

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!