Εγω λεω για αυτο το εψιλον νεο εψιλον
Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ
- komhsgr
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Για αυτό το ΕΨΙΛΟΝ σου απάντησα οτι εκλεισε και έγινε ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ TV
-
Display More
Ανοιγουν μονο την ωρα του αγωνα !
άλλωστε το εγραψε ο κομησ (Tέλος κάθε Σ/Κ οταν έχει αγώνες SuperLeague 2)
Αυτος με τα EXTACY δεν βαρεθηκε να αλαζει στρεαμ (καθε λιγο και αλαζει .Ασε που εχει και το μπανερ ολη μερα να τρεχει απο πανω ΕΛΕΩΣ)
Μηλαμε δεν το σταματαει καθολου ολη μερα!
ρε πατριωτη ποιος μιλισε για τα αθλητικα δε με ενδιαφερουν
-
καλα τα εβαλες σας ανοιγει τπτ?
ρε πατριοτη τι ερωτηση ειναι αυτη?
τα δοκιμασες και δεν ανιγουν?για να τα βαλει ο κομης εδω ,λες να τα εβαλε να μην ανιγουν?
για να ρωτας αν ανηγει τπτ ,,παει να πει οτι τα δοκιμασες και δεν πεζουν,.εμεις εδω δεν φτανει που σε ενημερονουμε γενικα για τα καναλια μας βαζεις και χερι! σιγα μην σε ρωτισουμε κιολας αν σε ενδιαφερουν τα αθλητικα. Ο κομης κουραζετε να βρει τα λιγκ ,εσει τα περνεις ετοιμα !Και στο φιναλε ουτε εμας μας ενδιαφερουν τα γουστα σου.
-
ρε GIOO από τα 10 ποστ τα 7 είναι ερωτήσεις σου και έπεσες αμέσως να φας κάποιον που έκανε ερώτηση?
αν δεν βοηθάς μην απαντάς καθόλου...
Δικηγόρος του Κόμη είσαι?
-
EΙΡΗΝΗ ΑΜΗΝ ΠΑΙΔΕΣ
Κατάλαβα γιατι ο χρηστος λέει δε του παίζουν και φταιω εγω
κανει αντιγραφή το link
PONTOS TV
https://fr.crystalweb.net:1936…tv/pontostv/playlist.m3u8
-
-
GIOO σε παρακαλω εγω εκανα το σφάλμα με το τρόπο που εβαλα τα link δεν εννοει τα sportal o Xρηστος
Για μενα κομη εληξε το θεμα! Δεν το συνεχιζω!
-
Nα εισαι καλά ευχαριστώ
-
απο μια βδομαδουλα και στους δυο για ηρεμια και ξεκουραση
Κομη ο επομενος εισαι εσυ... αλλα μαλλον θα το παω για μηνα σε εσενα γιατι τα πρωινα σε βλέπω κομμένο

-
Δε μπααα να μου ριξεις και ένα χρόνο, θα μπώ απο την πίσω πόρτα
-
Το Mad TV επέστρεψε. Δυστυχώς, είναι πλέον διαθέσιμο μόνο μέσω X. Υπάρχει γεωγραφικός αποκλεισμός και είναι πιο περίπλοκο με το Google TV box. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα περιήγησης της εφαρμογής με τη λειτουργία αναπαραγωγής βίντεο. Λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς είναι πιο περίπλοκο από την εξαιρετική εφαρμογή Greek TV. Ίσως κάποιος βρει κάποια άλλη λύση στο μέλλον. Με εκτίμηση.
-
Επικοινώνησα με την Mad και πρόσθεσαν μια ενσωμάτωση στον ιστότοπο. Τώρα είμαι ευχαριστημένος. Δεν υπάρχει γεωγραφικός αποκλεισμός, ακόμη και για τους συγγενείς μου στην Αυστρία.

Πολλές ευχαριστίες στον προγραμματιστή που το πρόσθεσε ξανά στην εφαρμογή Greek TV. Ελπίζω να παραμείνει έτσι για πολύ καιρό και ο Mad να μην κάνει άλλες αλλαγές για λίγο καιρό.
-
Greek tv προστεθηκε το κανάλι ήδη
-
-
-
διπολο βημα οκ επανηλθα γεωργιε ακου μπαν στα 62

-
διπολο βημα οκ επανηλθα γεωργιε ακου μπαν στα 62

Kαι αυτός που σου έκανε το ban σχεδόν ιδια ηλικία έχετε, κοντοσειρουλες
-
ωραια ηταν μου θυμισε cs talk

-
"Ωραίο είναι να δούμε κάποια στιγμή διαδικτυακά και το Βήμα TV των Ιωαννίνων"
"Ποτέ νέο λινκ για το Βήμα TV;"
"Exete link gia to Vima TV?"
"Θέλουμε να δούμε το ΒΗΜΑ"
Μας τα πρηξατε και επιτέλους θέλετε και θέλετε άνοιξε: https://fr.crystalweb.net:1936/vima/vima/playlist.m3u8
Έλεος!
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!