GREEK TV

There are 130 replies in this Thread which was already clicked 26,373 times. The last Post () by freak-sat.

• Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

Επειδή μου χάλασε η κεραία της τηλεόρασης, έχει κανείς ένα έτοιμο μπουκέτο για E2 με τα ελληνικά κανάλια να τα βλέπω προσωρινά από κει μέχρι την φτιάξω?

(Έφτιαξα το μπουκέτο μέσα από το satdreamgr me το plugin, αλλά το mega και άλλα δύο κανάλια νομίζω δεν δουλεύουν :( επίσης δεν βλέπω τον hellasat και δεν έχω καν smart tv :frowning face:

Άμα υπάρχει και θέλει κάποιος ας μου το στειλει σε pm.

Καλή χρονιά :beer1:

• καλημερα ενα ματι που εριξα το πρωι rise attica kai ena not working για να το περασω στη googletv ειχες βγαλει παλια κατι εχεις τπτ νεο?app

Σε ελεγχο που έκανα μια χαρά δουλευουν, για δες τα update μηπως εμεινες πίσω....

• Το κακο ειναι οτι στην google tv δεν με αφήνει να κανω updatε το υπαρχον app και δεν μπορω να δω στο κινητο που ειδα τωρα ολα οκ

Edited once, last by xristos1 ().

• Στα πλαίσια αναβαθμίσεων που σας υποσχέθηκα για μέσα στο 2026 έχουμε την προσθήκη ακόμα 2 κανάλια κατά αποκλειστικότητα

ΔΙΚΤΥΟ TV (ΣΕΡΡΕΣ)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ TV (OΡΕΣΤΙΑΔΑ)

Και έρχεται και συνέχεια.........

• Και συνεχίζουμε για ακόμη μια φορά 2 ακόμα προσθήκες

SITIA TV

NOTOS TV

κατά αποκλειστηκότητα στο GREEK TV

Επειδή όσες προσπάθειες έκανα για να επικοινωνήσω με το EXTRA PRO NEWS δεν απέδωσαν για το πρόβλημα με τον ήχο, προστέθηκε και αυτό το κανάλι από εμάς. Καλή θέαση

• Αλήθεια είναι...
    το απόγευμα, είχα εντοπίσει στους... καινούριους μας,

φίλους (βλ. κανάλια), ανησυχητικά σημάδια...

"Γρίπης Α" (πρόβλημα δικτύου)...

• Αλήθεια είναι...
    το απόγευμα, είχα εντοπίσει στους... καινούριους μας,

φίλους (βλ. κανάλια), ανησυχητικά σημάδια...

"Γρίπης Α" (πρόβλημα δικτύου)...

Μας χαιρέτησαν αρκετά κανάλια

• Η εφαρμογή GREEK TV εξελίσσεται και όπως σας υποσχέθηκα προστέθηκε άλλη μια περιφέρεια ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ Κ ΣΑΜΟΥ και συνεχίζουμε......

Επίσης προσθέσαμε το promo Κυπριακό κανάλι HTV (HELLAS TV) και μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το νέο δίκτυο της hellas sat θα ανέβουν όλα τα Κυπριακά κανάλια με νέα εικόνα

• Η εφαρμογή GREEK TV εξελίσσεται και όπως σας υποσχέθηκα προστέθηκε άλλη μια περιφέρεια ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ Κ ΣΑΜΟΥ και συνεχίζουμε......

Επίσης προσθέσαμε το promo Κυπριακό κανάλι HTV (HELLAS TV) και μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το νέο δίκτυο της hellas sat θα ανέβουν όλα τα Κυπριακά κανάλια με νέα εικόνα

θα ήθελα Κεντρική Μακεδονία...και επίσης Βόρειο Αιγαίο

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!