Bootlogo paylaşımı

There are 2 replies in this Thread which was already clicked 1,098 times. The last Post () by rselturk.

• Bootlogo paylaşımında bulunan tüm forum Ustalarından ricamdır: Paylaşımlarınızı lütfen bootlogo.rar şeklinde değil açık resim olarak veriniz.. Ben yeterince PC kullanım deneyimi olmayan bir kullanıcıyım. rar'dan çıkan "bootlogo.mavi" dosyalarını açıp içeriğini de göremiyorum.Ben ve benim gibi kullanıcılar için lütfen bir çözüm üretiniz.Saygılarımla..

• Bootlogo hazırlayan Ustalara,

Her bir cihaz ve modelleri için ayrı ayrı Bootlogo hazırlamak için yoğun bir emek harcıyorsunuz.Bu elbette takdire şayan bir durumdur.Hazırladığınız her bir Bootlogo ile yazılımlarımızı süslüyor ve ekranımızda salt bunları değil sizleri de konuk konuk ediyoruz.Bundan da son derece keyif alıyoruz...

Her Bootlogo bir imajenin Tanıtım Panosudur.Bu nedenle çarpıcı bir etki yaratması için mutlaka parlak renkler içermelidir...Çoğu zaman zaten buna dikkat ediyorsunuz. Soğuk ve soluk renkler ekranlarda davetkâr olmuyor. Ben hiç bir emek ürününün bir köşeye atılmasından yana değilim.Bu bir yönlendirme değil, yapılan çalışmaların layık olduğu yerde olmasının dileğidir.Saygılarımla...

Forum Turcia LinuxSat