pozdrav kupio sam ovaj resiver i nikako da ga pokrenem nerade mi kanali samo fta kako da unesem u njega preko usb oscam dali uma negdje uputstvo ? resiver je placen 200 eura a nista ne otvara pa ako neko moze pomoci neka se javi hvala.
resiver amiko viper 4k pomoc
- faree7
- Thread is marked as Resolved.
-
-
A bas te neko dobro osurio taj riisver ide oko 100-110 e a za ubacivanje programa imas na ovom forumu no za gledanje trebaju linije koje se placaju
-
lako bi ja za linije da mi je samo oscam da napravim da radi
-
Nadam se da si uspio instalirati oscam. Putanja ti je uglavnom ista za većinu risivera ( etc /tuxbox /config + oscam-emu )
ovisi odakle si skinuo. Nisi napisao koji image imaš instaliran. Što se tiče fajlova ( oscam.config , server, dvbapi i user) + Softcam.key
naići ćeš na različite konfiguracije istih na raznim forumima. Ako ti treba bilo kakva pomoć ili objašnjenje slobodno pitaj.
-
ovaj koristim trebam hitno oscam a neznam kako da ga instaliram ne prepoznaje mi usb datoteku
-
Drago mi je da si uspio instalirati image. Da bi instalirao softcame moraš instalirati Softcam feed za openatv.
Moraš instalirati Putty alat u pc i unijeti telnet komandu za instalaciju. Kopiraš ovu komandu. Također moraš unijeti password
( Setup > Network > Password Settings ) kojeg će te tražiti telnet. Oscam možeš instalirati i od drugih developera ovdje na forumu.
Morati ćeš se naučiti služiti telnetom i za druge instalacije. Oscam od Mohamed_os se također instalira putem telneta.
Možeš instalirati oscam od samur kojeg i ja imam i tu je dovoljno preimenovati oscam iz datoteke i kopirati u usr/bin
i kopirati softcam.oscam u etc/init.d . Za to koristiš FTP alat . Izvini , sve ovo pišem jer ne znam kakvog iskustva imaš
što se tiče enigma2.
Softcam feed
-
prvi put brate se susrecem sa enigma 2 predhodni resiver mi je bio amiko mira x 4k cini mi se da je jednostovniji od ovoga mnogo a da mi je samo oscam ubaciti drugo mi nista ne treba
-
ka sto vidiš na slikama sve ja to imam ali nista nemam nemogu nigdje da pokrenem oscam
-
Moraš naći oscam-emu kao na mojoj slici i pritisni OK i pitati će te za download. Kada završi restartaj box.
Tada idi u Setup > Decryption & Parental Control > Softcam Settings, Select Softcam ( tipka lijevo - desno )
Oscam_11868-r802 i pritisni Save. Oscam če se restartati. Provjeri u etc / tuxbox /config , mora biti oscam.config ,
oscam.user , oscam.server . U istu putanju ide Softcam.key kojeg ćeš naći na forumu.
-
nema kod mene taj kao kod tebe imas li negdje link da ga skinem?
-
Na onoj tvojoj drugoj slici se vidi na dnu oscam-emu 11866+943... , tamo di ti je cccam , doscam , gcam...
Ja imam samurov oscam , pa je druga verzija , a i moj image je 7.3
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!