Σήμερα δοκίμασα σε 2 πιάτα την 11011 και ο ανάργυρος είναι οριζοντιομένος. Οπως επίσης και το Ελληνικό feed που είναι ενεργό τώρα.
Eutelsat 7B/7C feeds
- hatters1976
- Thread is marked as Resolved.
There are 223 replies in this Thread which was already clicked 18,433 times. The last Post () by hatters1976.
-
-
Καλημέρα στα παιδιά. Φαίνεται ότι η Κυριακή είναι η μέρα μου, δορυφορική ρέντα κάτι τέτοιο.
Χθες είχα δυσκολίες με το σήμα. Αποφάσισα λοιπόν να επαναφέρω την επέκταση στον Thor γιατί τις 16e δεν
μπόρεσα να τις βρω με δυνατό σήμα.
Αποτέλεσμα να βιδώσω ξανά την βάση για να μπει η επέκταση απο την άλλη μεριά του πιάτου.
Και εγένετο θαύμα! Και τον thor καλύτερα απο πριν ενδεικτικά την 11823h απο 70% σήμα πήγε στο 80% !!
Και στις 7e απλά γυρίζοντας το inverto ultra black flange ανάποδα με κλίση αριστερά το καλύτερο σήμα που είχα ποτέ εως τώρα.
Κοίταξε να δεις ακόμα και ένα βίδωμα ξεβίδωμα τι κάνει στο μεγάλο πιάτο!!
-
Τι ανόητη κάλυψη είχε ο hispasat σε feed του wrc. Εδειχνε μόνο το τελευταίο χιλιόμετρο του τερματισμού. Ούτε χρόνους, ούτε τίποτα.
Στον 7 δεν έχω άποψη γιατί δεν κάνω λήψη.
-
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που να κάνει λήψη της παρακάτω συχνότητας;
7.0°E
11128 V 9876
Δεν ξέρω αν είναι 24ώρου βάσεως, αλλά τώρα είναι ενεργή.
-
Display More
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που να κάνει λήψη της παρακάτω συχνότητας;
7.0°E
11128 V 9876
Δεν ξέρω αν είναι 24ώρου βάσεως, αλλά τώρα είναι ενεργή.
Δεν είναι μια υπηρεσία 24/7, αλλά είναι μια τροφοδοσία Moto GP
-
Καλησπέρα στα παιδιά σε κανονικά κανάλια στις 7e έχω on off signal ...
Το κάνει και σε εσάς? 11262h, 11304v, 11387h
-
Σταθερές είναι και οι 3.
-
-
Πιθανον το βυσμα δεν το βιδωσες σωστα.
-
-
Χθες βράδυ που έκανα ένα τσεκ στις συχνότητες που έγραψες, μια χαρά έπαιζαν.
-
Πιθανόν όπως έγραψε να είχε τπτ παρεμβολές στην περιοχή του.
-
Ακόμα δεν έχω καταλάβει ρε φίλε τι γίνεται με τις 7e φαίνεται συχνότητα που είναι στον 7C να μην έχει
θέμα αντίθετα στον 7B την μια φεύγει έρχεται σήμα, την άλλη κάνει διακοπές στιγμιαίες με pixelation
επειδή έχω χρόνο αύριο το απόγευμα να αλλάξω το lnb να δω θα σταματήσουν? Βέβαια δεν έχω βάλει
ξανά lnb ανάποδα αλλά το είδα σε φόρουμ και πράγματι έτσι έρχεται το μέγιστο σήμα ... θα δούμε!
-
Δεν περνάει νερό έτσι;
-
Δεν χρειάζεται να γυρίσετε το lnb, απλώς προσπαθήστε να το μετακινήσετε μέσα και έξω. και στερεώστε την κάθετη του πιάτου στο 60. αν είστε σαν εμένα.
-
Καλησπέρα έβαλα το lnb inverto flange στην σωστή θέση και το καλώδιο ξανά κούμπωμα και σταμάτησε το πρόβλημα με την ευκαιρία και ένα feed σε κάποια συχνότητα που δεν θυμάμαι να την είχα ξανά.
-
hatters1976 με αυτό που θα δεις μάλλον θα ξανά ανέβεις στην ταράτσα.

-
Γιατί να ξανά ανέβει ? 18dB έχει , μια χαρά είναι .
-
Γτ παίζει με το σήμα.
-
Παίδες νομίζω ότι έχει υποθεί και στο παρελθόν .
Μετράμε και συγκρίνουμε σωστά μια συχνότητα ΜΟΝΟ ΜΕ dB , τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά και διαφέρουν από δέκτη σε δέκτη .
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!