Eutelsat 7B/7C feeds

There are 223 replies in this Thread which was already clicked 18,440 times. The last Post () by hatters1976.

• Καλημέρα στα παιδιά χθές βράδυ υπήρξε feed στις 7e με ισχύ σήματος μόλις 11%. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει σπάνια.

Οι περισσότερες μεταδόσεις έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ σήματος. Απλά αν τα πράγματα ήταν γενικευμένα έτσι θα

χρειαζόμασταν επαγγελματικό εξοπλισμό πιστεύω για να πιάναμε όλα ... καλή συνέχεια.

• Έχω θέμα με το σήμα έρχεται και φεύγει στις 7E και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ο αέρας ή κάτι άλλο.

Στο ίδιο πιάτο έχω παράκεντρα κανονικά lnb και δεν κάνει νούμερα με το σήμα ...

Λες να παθαίνει κάποιο είδους βραχυκύκλωμα το inverto flange? ....

• Δυο μετρησεις, για τους δορυφορους 7E και 16Ε

Gibertini OP125L - Edision OS mini 4K, Νότια Λακωνία

Το αρχειο satelittes.xml ειναι custom, για την γεωγραφικη μου θεση, εβαλα - All (including inactive)

Code
    http://satellites-xml.org

Το αρχειο παει εδω /etc/tuxbox

• stel883 θα σου γράψω μόνο δυο συχνότητες για να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.

Eutelsat 7B/7C : 11387h 17.8 - 18.0 db

Eutelsat 16A : 11554V Στο satfinder σχεδόν ή και λίγο πάνω απο τα 17 db, στο δέκτη ίσως και λόγω μεγάλου καλωδίου 16 db

Στην high band έχεις καλύτερο σήμα απο εμένα ξεκάθαρα και κάμποσο ...

* Στον Eutelsat 16A το feed τέννις δικού μας ενδιαφέροντος ήρθε και στο wavefrontier T90 και παράκεντρα στο 2.40

Αντίθετα το χθεσινό feed με ανάγκασε να ξαναφέρω απο τις 10e παράκεντρα το lnb στις 16e και μόνο όταν έφερα το

σήμα στο μέγιστο στην 11554v (17db) ήρθε σήμα στην 11061h 9700 περίπου 8 db

Καλή συνέχεια το θέμα που είχα είναι το καλώδιο ή το τροφοδοτικό μάλλον αφού αν το βγάλω για κάποιο χρονικό διάστημα

και ανέβω και βγάλω το καλώδιο και το ξαναβάλω στο inverto flange το θέμα με το σήμα ... λύνεται μου το κάνει που κ που.

• Τώρα το πρωι καναμε δοκιμές με έναν φίλο για τα feeds στον 7. Δοκιμάσαμε ένα gibertini op100l και το op125l. Στο 1ο ούτε ίχνος, ενώ στο 2ο αισθητή η διαφορά.

• ISN0G00d όλα τα λεφτά είναι να πιάσετε όσο πιο καλά γίνεται την δέση Α

πχ. Alforat TV 12657h 2475 3/4. Εδώ είναι σταθερά 13db για να έχετε εικόνα στο 2.40

Δεν είναι δηλαδή μόνο το μέγεθος είναι κ το lnb να κάτσει πάνω στην δέσμη Α καλά.

• ISN0G00d δεν έχει εικόνα σωστό μόνο ήχο και είναι η ΔΕΣΜΗ Α ... 100% οκ τα feeds

Άρα το 1.25 άνετα με αυτά που έγραψες το 1 θα είναι οριακά ανάλογα την μετάδοση. Καλά το 1.50 νομίζω δεν χρειάζεται ... καν

• Καλά στο 1.50 δεν έχω άποψη ακόμα, μιας και το μόνο feed που έκανα λήψη ηταν ο προχθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας. Θέλω να δοκιμάσω τα feeds με wrc και motogp για να έχω μία πιο καθαρη εικόνα. Οπως επίσης και κάποια feeds που ξεκινάνε απο 109χχ και symbol rate 9874.

• Απλά κάνεις ένα blind scan ειδικά το σάββατο ή την κυριακή αν έχεις ρυθμίση σωστά το lnb

θα έχεις αποτέλεσμα εύρος απο την 10721h - 12736 feeds ... weekend είναι χαμός απο μεταδόσεις.

Το μόνο που μένει είναι μην τυχόν υπάρχει κάποια ή κάποιες λίγες μεταδόσεις που δεν θα έρχονται

στο 1.25 και θα έρχονται στο 1.50 αλλά πιστεύω ο αριθμός τους θα είναι μικρός ... θα τα δεις εσύ ...

σιγά σιγά αφού έχεις πιάτα 1.00 - 1.25-1.50 ISN0G00d

• Πάντως έχει καιρό και δεν έχω περάσει ξανά να δω. Είχα βάλει του θείου μου 1μ στον 7e

Την περασμένη Άνοιξη. Το lnb inverto ultra black. Στην αρχή δεν ερχόταν feed. Έκανα λίγο αριστερά το lnb.

Κατέβηκα κάτω έκανα search και τα feeds ερχόταν αλλά πέρασε καιρός και δεν ασχοληθήκαμε σε αυτό.

Οπότε δεν θυμάμαι σήματα εκεί ... και σε ποιες συχνότητες ήταν τα feed.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!