Σήμερα που έχω χρόνο, εδώ είμαι και εγώ από Αθήνα με κινητό GIBERTINI OP 125L.
HELLAS SAT 3/4 FEEDS
- hatters1976
- Thread is marked as Resolved.
There are 199 replies in this Thread which was already clicked 13,599 times. The last Post () by hatters1976.
-
-
Βρε qwerty αναρωτιέμαι πως θα γίνει να βρω και εγώ τόσο υψηλό AGC ...
Με κανένα lnb δεν έχω φτάσει τόσο ψηλά ακόμα ... μέχρι στιγμής στο 1.80 παραβολικό ... με invacom flange, megasat diavolo, inverto ultra black ...
Δευτέρα μου έρχονται τα opticum, inverto white pro ...
Νομίζω εσύ και ο ISN0G00d έχετε τόσο υψηλό AGC .. τι είναι αυτό είπαμε ισχύς σήματος?
Λες να παίζει ρόλο που είναι το πιάτο στο δάπεδο? ενώ το δικό σας ψηλά ?? δεν είμαστε κ επαγγελματίες ...
-
Καλησπέρα κι από μένα.
Μόλις κατέβασα στην 11456 ένα feed από περιοχή Κορινθιακού, με ένα κινητό 90cm και inverto twin.
Όχι τρελό σήμα, 52% και ποιότητα 35% αλλά κλειδώνει.
Μια ερώτηση έχω μόνο, biss για τα συγκεκριμένα feeds υπάρχουν κάπου?
-
-
Το κινητό πιάτο έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Έχοντας "κλειδώσει" στο positioner μια θέση, 10οΕ π.χ., έχεις τη δυνατότητα να μικρομετακινήσεις, από τον καναπέ σου, το πιάτο λίγο ανατολικά - λίγο δυτικά με αντίστοιχη υποχρεωτική ανύψωση (θετική ή αρνητική), άρα εξασφαλίζεις από τον καναπέ σου σε σημαντικό βαθμό τις μικρορρυθμίσεις, λόγω μικρομετακινήσεων που κάνεις στην ταράτσα.
Από την άλλη (=μειονέκτημα) τα μακρινής διαδρομής πήγαινε - έλα του actuator δεν εξασφαλίζουν ότι το πιάτο επανέρχεται ΑΚΡΙΒΩΣ στην προηγούμενη θέση του.
Έτσι νομίζω εγώ, δεν ξέρω αν ισχύει απολύτως.
-
Εγώ όπως ξανα είπα δεν είμαι υπερ του κινητού πιάτου (δεν το συμπάθησα ποτέ). Ενας φίλος πάντως το έχει χρόνια και δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
-
Θεωρητικά η καλύτερη λύση είναι ένα πιάτο με ένα ΚΕΝΤΡΙΚΟ lnb για κάθε δορυφόρο, αλλά είναι απόλυτα ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ και στην πράξη ακούγεται σαν ανέκδοτο.
Οπότε ξεκινάμε πατέντες με πολλά lnb σε ένα πιάτο, κινητά πιάτα κλπ, πράγμα που σημαίνει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε όλα, δηλ. κόστος οικονομικό και χωροταξικό και επομένως σε ποιότητα τελικής λήψης.
-
12714 H 7200 ελεύθερο με Ελληνες αναρριχητές. Σήμα 80%
-
-
Το βασικό μειονέκτημα του κινητού πιάτου είναι πως θέλει εξαιρετικά ακριβή ρύθμιση κατά την τοποθέτηση ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλο το τόξο. Tο πιο σύνηθες είναι σε κάποιους δορυφόρους να έχεις πολύ καλή λήψη και σε κάποιους άλλους όχι και τόσο. Έχει βέβαια το πλεονέκτημα που προανέφερες, ότι μπορείς να κάνεις μικρορυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να μετακινείσαι.
Είχα δοκιμάσει παλιότερα και τη μέθοδο των πολλαπλών lnb αλλά λόγω έλλειψης χρόνου (περνάνε και τα... χρόνια
) έχω "βολευτεί" στο κινητό. -
οπως έχω ξανά γράψει πολλές φορές προτιμώ τα πολλά πιάτα (7 διαθέτω) με 2 ή 3 lnb στην χειρότερη παράκεντρα.
Σε ανάλογη περίπτωση θα είχα πάρει... πόδι απ' τον ιδιοκτήτη και θα είχα τοποθετήσει το πιάτο στην... πλάτη!!!

-
-
-
Εδώ έχει πολλά σύννεφα.
-
-
-
Σε μένα 10.8- 11.0 υπάρχει μια διαφορά με qwerty ISN0G00d ... γνωστή
Κάτσε να δούμε με τα inverto home & opticum ... μετά τελευταία επιλογή το ακριβό inverto flange ... black pro 50,00 ευρώ
Βέβαια έχει βγει ακόμα πιο νέο μοντέλο φλάντζας inverto αλλά κάνει 200,00 ευρώ και δεν υπάρχει αναφορά πουθενά ακόμα ...
-
querty ευτυχώς δεν νοικιάζω. Δικό μου είναι. Μονοκατοικία συγκεκριμένα. Οπότε οτι θέλω κάνω.
1. Δεν έκανα εγώ μνεία ενοικίασης, ο tomgr την έκανε.

2. Με λένε "qwerty", όχι "querty" (δεν θίγομαι
)3. Με πολλή συμφορουμίτικη αγάπη, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

-
-
Ο δαίμων του πληκτρολογίου...
No apology needed.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!