TV box βοήθεια σε κάτι

There are 2 replies in this Thread which was already clicked 411 times. The last Post () by angel z.

• Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα tv box στο χ96 m300 και έχω ένα ανεμιστηράκι που το βάζω από κάτω για για καλύτερες επιδόσεις ήθελα να ρωτήσω όταν κλείνω το tv box το ανεμιστηράκι μένει ανοιχτό γιατί κρατάνε οι θύρες usb ρεύμα υπάρχει κάποια επιλογή για να το αλλάξω και όταν κλείνει να κλείνει και το ανεμιστηράκι γιατί στο παλιό μου tv box το x96 max plus ultra αυτό γινότανε όποιος ξέρει αν μπορείς να βοηθήσει ευχαριστώ

• Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα tv box στο χ96 m300 και έχω ένα ανεμιστηράκι που το βάζω από κάτω για για καλύτερες επιδόσεις ήθελα να ρωτήσω όταν κλείνω το tv box το ανεμιστηράκι μένει ανοιχτό γιατί κρατάνε οι θύρες usb ρεύμα υπάρχει κάποια επιλογή για να το αλλάξω και όταν κλείνει να κλείνει και το ανεμιστηράκι γιατί στο παλιό μου tv box το x96 max plus ultra αυτό γινότανε όποιος ξέρει αν μπορείς να βοηθήσει ευχαριστώ

δεν χρειάζεται ανεμιστήρακι αυτο το tvbox εχει τον επεξεργαστη S905X5M πανω απο 60 βαθμους δεν εχω δει.

">

όντος και στο shutdown εχουν ρευμα τα usb

το slimboxtv ειναι μονόδρομος, για το x96-m300 δεν ειναι ακομα ετοιμο

X96 M300
    CPU: Amlogic S905X5M GPU: G310 V2 Изменения: добавлена заводская прошивка
    slimboxtv.ru

X96Max Plus Ultra
    CPU: Amlogic S905X4 GPU: ARM Mali-G31 MP2 Изменения: обнвление на основе X96Max_Plus_Ultra_20240531-2011
    slimboxtv.ru

Edited once, last by kapios ().

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!