Αγορά νέου lnb

There are 91 replies in this Thread which was already clicked 5,050 times. The last Post () by ISN0G00d.

• Εχω 1.10 κατοπτρο αλουμινίου κινητο με δεκτες τον pingulux plus της edision και τον redline S 150 hd.Ο δευτερος εχει ποιο ευαίσθητο tuner.

Επειδή εδώ και 13 χρονια εχω το ιδιο lnb παρολο που λειτουργεί σκέφτομαι να το αλλάξω.ποια μοντελα προτείνεται ; θα μπορέσω να εχω καλυτερη λήψη η δεν θα εχω καμμια διαφορά ;

• Καλημέρα!

Έχω δοκιμάσει πολλά lnb και διάφορες μάρκες,και κατέληξα στο inverto ultra black με μετρήσεις στο πεδιομετρο.

Και ένα δεύτερο που μέτρησα που δεν τον περίμενα είναι το golden media μου έδωσε db πολύ καλά !!

Οι μετρήσεις γίνανε πάνω σε t90

Η διαφορά φαίνεται σε δορυφόρους πχ 0,8 Thor που είναι στην άκρη γιατί εκεί μικραίνει το t90 και θέλεις ποιο καλό lnb..

• Καλημέρα!

Έχω δοκιμάσει πολλά lnb και διάφορες μάρκες,και κατέληξα στο inverto ultra black με μετρήσεις στο πεδιομετρο.

Και ένα δεύτερο που μέτρησα που δεν τον περίμενα είναι το golden media μου έδωσε db πολύ καλά !!

Οι μετρήσεις γίνανε πάνω σε t90

Η διαφορά φαίνεται σε δορυφόρους πχ 0,8 Thor που είναι στην άκρη γιατί εκεί μικραίνει το t90 και θέλεις ποιο καλό lnb..

Καλημερα.

Ανέβασα φωτογραφία απο το πιατο και το lnb που χρησιμοποιώ εδώ και 13 χρονια.

Θα δοκιμάσω το folden media που ειναι ποιο οικονομικό απο inverto ultra να δω αν ένας καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα.

• Εγώ πάλι θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή το Opticum Robust. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από το black ultra.

• Εγώ πάλι θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή το Opticum Robust. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από το black ultra.

Σε ποια πολη εισαι ; για να καταλαβω τι ληψη εχεις .

• Καλησπέρα σάς

Σίγουρα θα είναι καλύτερο το καινούριο από αυτό που έχει 13 χρόνια λήψεις..Το κάτοπτρο που βλέπω στην φωτογραφία είναι κινητό?

Το κάτοπτρο είναι μικρό οπότε πιστεύω εγώ ότι δεν χρειάζεται το ultra black (δεν θα κερδίσεις κάτι)και λόγο κόστους..Αν ήταν μεγάλο μεγέθους πχ 1,50-1,80+ τότε θέλεις ναι..

• Καλησπέρα σάς

Σίγουρα θα είναι καλύτερο το καινούριο από αυτό που έχει 13 χρόνια λήψεις..Το κάτοπτρο που βλέπω στην φωτογραφία είναι κινητό?

Το κάτοπτρο είναι μικρό οπότε πιστεύω εγώ ότι δεν χρειάζεται το ultra black (δεν θα κερδίσεις κάτι)και λόγο κόστους..Αν ήταν μεγάλο μεγέθους πχ 1,50-1,80+ τότε θέλεις ναι..

Καλησπέρα σας.

Στο 1.10 αλουμινιου πιατο εχω μοτερ diseqc.

Σκέφτομαι να αγοράσω ενα σταθερό κατοπτρο 1.80 που να το κοντράρω στους 28.2Ε και παρακεντρα 19Ε ,13Ε κτλ. αν και απο την καβαλα λένε ότι δεν μπορώ να πιασω την δύσκολη δέσμητου 28.2Ε.

Και το κινητό πιατο να το αφήσω με το μοτερ για τους ποιο εύκολους δορυφορους.Μενω σε πολυκατοικία και δεν ξέρω αν βαλω μεγάλο πιατο αν θα γκρινιάζουν οι γείτονες.

• IMG_20260207_145050.jpgΆποψη μου φίλε Ιορδάνη...

Αν πάρεις 1,80 να το κάνεις κινητό, μοτέρ actuator 24 hevy buty & polar mound

Στην Καβάλα που θα είσαι για 28 πιστεύω θα έχεις σήμα στον 2 f ποιο εύκολα λόγο τις κρυφής δέσμης στην Τουρκία,για 2 Ε εγώ εδώ Θεσσαλονίκη με 1,80 11-12 db,εσύ στην Καβάλα το σήμα θα πέσει σίγουρα, δεν ξέρω πόσο όμως..2G εύκολα..

• 2Ε με 11-12 db

2f το σήμα έρχεται απογευματινές ώρες και για λίγο μόνο τον χειμώνα! 7-8db

Για 24ωρη λήψη 2*40++ για Θεσσαλονίκη λόγο τις κρυφής δέσμης στην Κωνσταντινούπολη!!

Με το 1*50 που στοχεύεις?

• Για την ωρα πουθενα με το 3ο. Το πήρα από φίλο φιλου σε τιμή χώμα και το προορίζω για τον 28.2. Για την ώρα εχω στημένο το 1μ στον 28.2. Για να καταλάβω. Στον 2e κάνεις λήψη ολες τις συχνότητες;

• Gibertini op 1,50 θα βγάζεις 2 Ε όλες τις συχνότητες ..

2Φ με τίποτα..περίεργος δορυφόρος :unamused face:

Μιλάμε για Θεσσαλονίκη Χαλκιδική..

• Για τα bein sport αν λες ξέχασε το... εδώ βόρεια Ελλάδα το σήμα πέφτει μαχαίρι 🔪

Θέλει μεγάλα κάτοπτρα 3 μέτρα...+-

Για τα υπόλοιπα free αραβικά κανάλια αδιάφορα για εμένα..εκτός από κάτι sport που δείχνουν ποδόσφαιρο αραβικό!

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!