Αγορά νέου lnb

There are 91 replies in this Thread which was already clicked 5,015 times. The last Post () by ISN0G00d.

• Megasat high gain είναι 70db. Δεν είναι η σειρά diavolo. Οι κριτηκές είναι ανάμικτες σε Γερμανικά sites. Οπως και να έχει 20€ για μεταφορικά δεν δίνω.

• Καλησπέρα σας!

Από τα δύο αυτά inverto το δεύτερο όπως λέει και ο φίλος ISN0G00d είναι ποιο παλιό..

Αλλά όμως εχει καλύτερη απολαβή σε δύσκολες δέσμες,τα έχω και τα δύο στο τ90 στους ακριανους δορυφόρους!

Προηγείται το ultra black το παλιό και σε ποιότητα και σε απολαβή..

• το ποιό παλλιό ειναι όντως ποιό ευαίσθητο αλλά εχω πρόβλημα στα multistream 9e απο Αθήνα

με 1,20 σταθερό,ανεβοκαταιβένει το σήμα κ σπάει η εικόνα

Edited 2 times, last by marinos ().

• Γνώμη μου : μην κοιτάτε πολύ την λεπτομέρεια και τα νούμερα .

Παίζει ρόλο και το πως θα καθίσει στο κάτοπτρο και τι συμπεριφορά θα έχει σε σχέση με τον δέκτη .

Σε 1.50 Gibertini κινητό με edision 4k δοκίμασα το ultra black και αρκετά άλλα .

Αυτό που μου κάθισε καλύτερα ήταν ένα της edision το οποίο από ότι βλέπω δεν το έχουν πλέον .

• Ιορδάνη καλησπέρα,από που παρήγγειλες το παλιό black ultra?

• Σε μένα εδώ οι δύσκολοι δορυφόροι είναι 26e, 23.5e, 52e παλεύω μεταξύ 8-9 db

Βέβαια αυτό θα αλλάξει μόνο αν κάνω κινητό το 2.40 προς το παρόν μιλάω στο

τηλέφωνο με τεχνικούς αλλά δεν έχει πατήσει κανείς ακόμα. Έπρεπε να το είχα

δει νωρίτερα το χειμώνα τώρα " καλά κρασιά "

• Αν κάνεις το 2,40 κινητό θα είσαι σε άλλο επίπεδο... 2 db λιγότερο μου φαίνεται προβληματικό το LNB!

Είχα ένα black ultra στις 30,0W σε 1 μέτρο κάτοπτρο,κάνα δυο χρόνια το είχα!

Πάω να βάλω 30,0w ένα κανάλι το σήμα στο μισό,την επόμενη μέρα 0%

Κάηκε..Όλα είναι σχετικά..

• Καλησπερα Βρασίδα.

Έψαχνα το καινούργιο μοντέλο μέρες δεν το έβρισκα πουθενά στην.ελλαδα.

Τηλεφωνησα στην kosmosat που μάλλον ειναι ο εισαγωγέας και δεν πουλαει λιανική και ρωτησα που μπορώ να το βρω. Μου ειπαν τον χαλόφτη https://haloftis.gr/.

18 ευρω + 10 ευρω αντικαταβολή με παράδοση Σαββάτου που ήρθε όμως Δευτέρα. Λιγο ακριβα Και λάθος μοντελο,αλλα θα το κρατησω.Το σύνδεσα σήμερα με τον λαιμό του όλο προς το πιατο.

Οι μεχρι τωρα λήψεις σε 28.2Ε, 26Ε, ειναι οτι έπεσε το σημα και.καναλια που τα έβλεπα με ενα Lnb τον 3 ευρω τωρα δεν τα βλέπω.Θα δοκιμάσω αύριο να τοποθετήσω το Lnb με τον λαιμό οχι προς το πιατο να δω αποτελέσματα.

• Μπορείς να αναφέρεις κάποια; Πχ απο 7 9;

Thor 0.8 , Astra 28.2 , δεν αναφέρομαι μόνο σε feed αλλά και σε αυτά είδα διαφορά , παράδειγμα ο 3 δυτικά που αρκετά παλαιότερα είχε αρκετά feed.

• Οι μεχρι τωρα λήψεις σε 28.2Ε, 26Ε, ειναι οτι έπεσε το σημα και.καναλια που τα έβλεπα με ενα Lnb τον 3 ευρω τωρα δεν τα βλέπω.Θα δοκιμάσω αύριο να τοποθετήσω το Lnb με τον λαιμό οχι προς το πιατο να δω αποτελέσματα.

Πρέπει να κάνεις δοκιμές . Το lnb μπροστά πίσω να βεβαιωθείς ότι έχεις το σωστό skew , δεν ξεβιδώνουμε - βιδώνουμε ένα lnb και βλέπουμε τα αποτελέσματα .

• Οι μεχρι τωρα λήψεις σε 28.2Ε, 26Ε, ειναι οτι έπεσε το σημα και.καναλια που τα έβλεπα με ενα Lnb τον 3 ευρω τωρα δεν τα βλέπω.Θα δοκιμάσω αύριο να τοποθετήσω το Lnb με τον λαιμό οχι προς το πιατο να δω αποτελέσματα.

Πρέπει να κάνεις δοκιμές . Το lnb μπροστά πίσω να βεβαιωθείς ότι έχεις το σωστό skew , δεν ξεβιδώνουμε - βιδώνουμε ένα lnb και βλέπουμε τα αποτελέσματα .

Το πιατο κινητο ειναι.Δεν ειναι σταθερο.Νομιζα οτι σε κινητο πιατο το τοποθετείς στην ευθεία οπως ηταν και το παλιό lnb.

Παίζει ρόλο και επειδή έχει μακρύ λαιμό αν ειναι πολυ μπροστά η πίσω;

• Αν ειναι ενα lnb χαλασμενο υπαρχει τροπος να το καταλαβουμε εκτος απο την δοκιμη στο πιατο ?

Μου φαίνεται παράξενο ενα τόσο καλό lnb επειδή ειναι λιγο μπροστά ο λαιμός του να μην αποδίδει.

• Σήμερα το απόγευμα μετακίνησα το lnb με τον λαιμό τερμα έξω απο το πιατο.

Χθες το είχα βάλει τερμα προς το πιατο.Και το θαύμα έγινε.

Στον badr 8 στις 26Ε εκει που ο pingulux plus δεν ειχε καθόλου σημα στην 12130 V τωρα εχει 100% σημα και εμφανισε όλα τα καναλια Dubai.

Επίσης στις 28.2Ε έπιανε τον astra 2G που εχει δυνατο σημα.

Τωρα πρέπει να έπιασε τον 2Ε γιατι τα καναλια Food network. Quest Red ,Challenge εκπέμπουν στον Ε.

Με μονη διαφορά έχουν άλλες συχνότητες.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!