Αγορά νέου lnb

There are 91 replies in this Thread which was already clicked 5,088 times. The last Post () by ISN0G00d.

• iordanis170 εσύ που είσαι με τι πιάτο και τι lnb εδώ κάτω έχω όλο τον 26e 9.5-9.8 db

εκτός απο τα dubai sports 8.0-8.8 ανάλογα την ώρα της ημέρας ( και στο wave και στο 1.20 )

Ειμαι στην καβαλα με.1.10 πιατο αλουμινιου με μοτερ diseqc.

Μόλις εβαλα το inverto ultra το παλιο μοντελο με τον λαιμό όλο προς τα έξω οχι προς το πιατο.Με τον pingulux plus της edision που στην 12130 V δεν ειχα καθολου σήμα, ιχνος σηματος πηγε στο 100 % και δεν χανεται ουτε το βραδυ ουτε την ημερα.

επίσης έπιασα καποια καναλια του 28.2Ε χθες το βράδυ το πρωι όμως δεν είχανε σημα.

Επίσης έπιασα το Yamal 402 στις 55Ε ολα τα καναλια σημερα το πρωι με ποιότητα σήματος 25% και εικονα τελεια χωρις σπασίματα.

Αυτές τις μέρες θα έρθει τεχνικός να δούμε γιατί δεν πιανω hispasat,Nilesat κτλ.

Ότι νεότερο θα ενημερώσω.

Η γνώμη μου ειναι οτι αυτό το lnb αποδίδει πολύ στις αδύναμες συχνότητες.

• iordanis70 θα με κάνεις να αντικαταστήσω το premium που έβαλα με το παλιό black ultra που έχω.

Κανε δοκιμή πιστευω να δεις αποτελεσμα.

. Εναν φιλο τεχνικο που εχω μου ειπε να βαλω μια συχνοτητα που εχω σημα αδυνατο και βλεπω το καναλι και να περιστρεψω το lnb μηπως δυναμωσει και αλλο το σημα.

αλλά επειδή είμαι σε πολυκατοικια και κουράστηκα χωρις πεδιομετρο να προσπαθω τηλεφωνησα τεχνικο να ερθει αυτές τις μέρες .

• Ο 28.2 θελει καθετο το lnb. Δεν μου λες; Στις 28.2 εβγαλες ολον τον Ε; Κι επίσης κατάφερες με το ιδιο lnb να βγαλεις και τον 26;

• Αυτό που παρατήρησα με το δικό μου 1.20 for the festivals που πήρα είναι ότι το lnb το έχεις στην βάση

σου να κοιτάει ελαφρά προς τα πάνω. Στο δικό μου πιάτο η βάση του είναι ευθεία να κοιτάει λες και αυτό

να παίζει το ρόλο του? Γιατί τώρα θυμήθηκα ότι στο 1.80 το παραβολικό που είχα και χάλασε το πέταξα

ήταν 30 χρόνων είχα καλύτερο σήμα στον Hellas με το lnb κατακόρυφα απο ότι ευθεία βέβαια εκείνο ήταν

flange.

• Μιας και έχουμε το ίδιο πιάτο έχω να πω το εξής

Έτσι πως έχει κάτσει το lnb τώρα η 10730 στον Hellas sat είναι στα 16,9

Όταν έκανα δοκιμές την είχα φτάσει μέχρι και 17,6

Οι πλαϊνές βέργες το σπρώχνουν προς τα κάτω και χάνει εστίαση

Θα ανοίξω τρύπες στις βέργες για ρυθμίζεται λίγο καλύτερα

• Ο 28.2 θελει καθετο το lnb. Δεν μου λες; Στις 28.2 εβγαλες ολον τον Ε; Κι επίσης κατάφερες με το ιδιο lnb να βγαλεις και τον 26;

Στις 28.2 απο τον Ε εβγαλα μονο μια συχνοτητα 12180 Η 29500 που η δεσμη ειναι ευρωπαϊκή μεχρι την Κέρκυρα ερχεται περιπου.

τον Badr 26E τον έβγαλα όλον με το παλιό lnb χωρίς τα dubai.

Τα dubai τα έπιασε ο redline με το παλιό lnb το βράδυ αλλά το πρωι χανόταν. Με το inverto lnb το ultra έκει που δεν είχα καθόλου σήμα με τον pingulux plus μετα είχα 100% όλο το 24 ωρο.

Επίσης με αυτό το lnb επιασα τον Yamal στις 55Ε με άψογη εικονα.

• Για να καταλαβω. Αυτή την στιγμή τους κάνεις λήψη με 2 lnb; Τι τύπου έβαλες παράκεντρο;

Μαλλον δεν το διευκρινησα σωστα.

εχω κινητο πιατο 1.10 με μοτερ diseqc και μονό lnb της inverto το ultra.

Μετακινω το πιατο και πιανω τον καθε δορυφορο δεν εχω διπλό lnb .

Χθες ήρθε τεχνικός με πεδιομετρο και ρυθμίσε το πιατο καλύτερα γιατι ηταν λιγο ποιο ψηλά και ήρθε σημα στον hispasat 30w.

Το καλό είναι ότι σήμερα είδα σημα στον nilesat 7w στην συχνότητα

11785 V.

Στις φωτο cbc και mix

• Εγω οριακα την πιανω αυτή. 40%.

Πιανεις αλλες συχνοτητες απο τον nilesat 7w ?

ειχες πει 1,25 op πιατο εχεις gibertini.

τον Yamal στις 55Ε τον πιανεις ?

κανε δοκιμη με το lnb ultra της inverto πιστευω θα σου δωσει καλυτερο σημα

διαπιστωσα οτι ειναι πολυ καλο στις αδυναμες συχνοτητες.

Φαντασου οτι το πιατο μου ειναι 1,10 καθετα με 1 μετρο οριζοντια δεν ειναι μεγαλο.

• Ο yamal στις 55e αξίζει να τον κάνω λήψη; Εχει τπτ αξιόλογο;

Ο Yamal στις 55Ε εχει καποια ρωσικα καναλια που εχουν σειρες ,καποια σοου

εγω απο καβαλα με 1,10 τον πιανω τελεια το απογευμα προς βραδυ ,το πρωι χανεται το σημα

Κανονικα δεν θα επρεπε να τον πιανω καθολου.

Απο τους χαρτες φαινεται στην ρωσια και λιγο ουκρανια οτι εκπεμπει.

• 11059 Н DVB-S2/8PSK 9500 5/6. Για δες αυτή; Την λαμβάνεις;

Γιατί με αυτή προσπάθησα λίγο, αλλά τζίφος.

11059 Н DVB-S2/8PSK 9500 5/6. Για δες αυτή; Την λαμβάνεις;

Γιατί με αυτή προσπάθησα λίγο, αλλά τζίφος.

Τωρα ειμαι στην δουλεια θα το δω το απογευμα που θα ειμαι στο σπιτι.

Τσεκαρε την συχνοτητα που σου ειπα που εχει ελευθερα καναλια

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!