Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 69,980 times. The last Post () by xristos1.

• ; Οι δεκτες που δεν ειναι t2mi δεν είχαν καθολου σημα δεν αναγνωρίζαν τις συχνότητες.

Είναι άλλο θέμα και δεν κλειδώνει το tuner με short frame και το υποστηρίζει απ' ότι φαίνεται η availink σε κάποια tuner της όπως έχει και ο δικό σου

• Το θέμα είναι οτι 3η μέρα σήμερα και δεν υπάρχει καμμία αλλαγή. (Ευτυχώς η f1 ήταν τα μεσάνυχτα, αλλά καλύτερα που δεν την είδα).

• Δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση να είναι έτοιμοι ISN0G00d μου θυμίζουν λίγο τα τεστ 25+ χρόνια πίσω

που περίμενες να βγει κάρτα του MTV, RTL DE με το χιόνι της αναλογικής δορυφορικής. Να δεις που θα πάει

καλοκαίρι να πούμε ότι κάτι σταθεροποιήθηκε.

• Οταν ειναι t2mi encrypted δεν τα κατεβάζεις ,πχ όταν τα κυπριακά είχαν κλειδί ένα gtmedia που έχω δεν τα κατεβαζε τώρα που είναι ελεύθερο τα κατεβάζει ... αν ξανά γίνει encrypted πάλι δεν θα τά κατεβάζει

Οπότε t2mi και κλειδί μην προσπαθείς καθόλου.

Καλημέρα. Φυσικο ειναι οταν ηταν κλειδωμενα οτι δεν ανοιγανε .Ειχανε σημα ομως οταν ηταν κλειδωμενα με τον gtmwdia,λογικα θα ειχε ; Οι δεκτες που δεν ειναι t2mi δεν είχαν καθολου σημα δεν αναγνωρίζαν τις συχνότητες.

Το T2MI είναι μόνο PID, όχι σύστημα

• εχω δυο δεκτες dreambox two kai dreambox 920 εγκατεστησα οτι χρειαζεται αλλα σημα δεν εχω

Το Si2166 δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία (δεν αναφέρομαι στο T2MI, αλλά στο DVB-S2/8PSK/...)

• βλεπω τα υποστηριζει Skyworks API: Embedded developers or OEMs should contact Skyworks Solutions directly for the Si216x/Si218x Windows/Linux API and patch files.Key Features Supported in Software:Modulation: QPSK/8PSK, 8/16/32APSK.Standards: DVB-S, DVB-S2, DVB-S2X, DIRECTV.

• καλησπερα.

Για να καταλαβω ...οι ακριβοι δεκτες δεν μπορουν να λοκαρουν ...ενω οι φτηνιαρηδες...τους εχουν βαλει τα γυαλια!!!!

χαχαχ!!!!!

Γελαω γιατι και εγω απο αυτους ειμαι!

με τους ακριβους!!! vu solo 4k και τον παλιοτερο vu solo2

• καλησπερα.

Για να καταλαβω ...οι ακριβοι δεκτες δεν μπορουν να λοκαρουν ...ενω οι φτηνιαρηδες...τους εχουν βαλει τα γυαλια!!!!

χαχαχ!!!!!

Γελαω γιατι και εγω απο αυτους ειμαι!

με τους ακριβους!!! vu solo 4k και τον παλιοτερο vu solo2

Οι περισσότεροι καινουριοι δεκτες κατασκευαζονται με s2x multistream και dvb T2MI και ξεκινούν απο 20 ευρω μαζι με τα μεταφορικά 30 με 35 ευρω.Οι ποιο ακριβοι που κυκλοφόρησαν πριν λίγα χρόνια εχουν tuner S2 εχουν κάποιες δυνατότητες με plugins κτλ αλλα αν πολλα καναλια αλλάξουν το σύστημα τους θα ειναι άχρηστοι οπως έγινε με τα dvd player οταν κυκλοφόρησαν τα bluray .

Το ότι στην ελλαδα δεν υπάρχουν.πολλες επιλογές σε δορυφορικούς δεκτες ειναι πιστευω οτι τα τελευταία χρόνια και ειδικά με το ίντερνετ δεν υπάρχει μεγαλή ζήτηση απο ιδιωτες,οπότε και οι εμποροι δεν εχουν απόθεμα σε προϊόντα που σπάνια πουλιούνται.

Ενω σε χώρες με μεγάλο πληθυσμό οπως Γερμανία, Ινδία , αραβικές χώρες υπαρχει μεγάλη ζήτηση

• Στον τζιτι μύδια μόνο το αντ1 Κύπρου παίζει. Στα υπόλοιπα μαυρίλα κι από κάτω απλά περνάει με λευκά γράμματα το ονομα του εκάστοτε καναλιού.

Καλημέρα. Ποιο μοντελο της GT media εχεις ;

είσαι ευχαριστημένος απο τις δυνατότητες του ; Το tuner του ειναι ευαίσθητο ; Εννοώ πιανει αδύναμες συχνότητες ;

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!