Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 70,063 times. The last Post () by xristos1.

• Καλησπερα σε ολη την ομαδα..Θα ηθελα να ρωτησω, μπορω να βρω καπου οδηγιες εγγαταστασης για αρχαριους για T2mi Astra sm??

Προσπαθησα να το κανω αλλα ματαια...Δεν ξερω που ακριβως κανω λαθος..

Εχω δυο δεκτες ενα το Vu+zero και Vu+xero 4k...Καπου διαβασα οτι πρεπει κιολας να το υποστηριζει το tuner του δεκτη..Το υποστηριζει καποιος απο αυτους που προαναφερα??

Ευχαριστω πολυ

• μετεφερα το post εδω, γιατι αν συνεχισει συζητηση... (και δεν εχει σχεση με τα digea, αλλα περισσοτερο με τα cyprus).

ο 4Κ υποστηριζει (νομιζω θα το διαπιστωσεις, απλα βλεποντας σημα στις μπαρες, και ισως εχωντας και καποιο data καναλι σε σαρωση συχνοτητας).

το οτι δεν το καταφερνεις... μαλλον εχουν αλλαξει καποια πραγματα απο την αρχη, και ισως γι αυτο.

Προσπαθησα να το κανω αλλα ματαια...Δεν ξερω που ακριβως κανω λαθος..

τωρα επι του ερωτηματος, εσυ δεν ξερεις που κανεις λαθος, εμεις δεν ξερουμε τι κανεις για να βρουμε λαθος...

ριχνεις ενα ματι στο πρωτο μηνυμα για γενικη κατευθυνση,

και γραφεις βημα/βημα το τι κανεις μηπως και δουμε κατι οι υπολοιποι...

• komhsgr εχω τον Dreambox 920 δεν έχω πολλές γνώσεις όπως εσείς,για να δούμε εικόνα τον Κυπριακών καναλιών μήπως στους δέκτες βγει

κάποια αναβάθμιση (λογισμικό) που να ανοίξει τα Κυπριακα κανάλια αυτό εννοούσα!

• Ευχαριστω των Georgeflu και των Enosat (Díky} Θα κανω ξανα προσπαθια και θα επανελθω με τα νεα μου

• iordanis70

Aυτός ο redline s150 έχει ενσωματομένο wifi, η θέλει extra wifi stick?

Πήρα έναν να πάω να βάλω σε λευκή περιοχή για DIGEA και wifi δεν

και θέλει update για τα κλειδια DIGEA

Αντε να κάνω update μέσο USB

REDLINE

κατεβάζω το firmware πάλι DIGEA τίποτα

Αν ειναι βάλε ενα στικάκι USB στο δέκτη και στειλε μου το firmware μη πω τίποτα κακά σχόλια για τους Τουρκους

• Δεν εχει ενσωματωμενο wifi ,θελει κεραια usb μια συγκεκριμενη της redline η της amiko.

Βαλε χειροκινητα τα κλειδια για digea.

Πατάς 2 με 3 φορές το info και ανοίγει το κρυφό μενού και βάζεις τα κλειδιά

• Οκ τα έφτιαξα, ειναι κακης ποιότητας δέκτης για κάποιον ομως που θέλει κάτι οικονομικό για εξοχικο η για λευκη περιοχή δεν ειναι κακός. Και ειναι λογικό σε τέτοια τιμή μην έχουμε τρελές απαιτήσεις. Οκ ΕΡΤ, οκ DIGEA , oκ και τα Κυπριακά.

• Κόμη, θα ήθελα να μάθω...
    ο REDLINE S150, που έχεις,
    από πλευράς συμπίεσης, είναι μέχρι MPEG-4,
    ή μπορεί να προβάλει και H.265 [HEVC] ;

Γιατί σ' ένα κατάστημα, στις δυνατότητές του,
    αναφέρει ότι προβάλει μέχρι "MPEG-4"!

Είναι διαφορετικό μοντέλο,
    από το δικό σου;

• Eνας απλος δέκτης ειναι, που απλά το tuner του παίζει multistream και Τ2ΜΙ.

H.264 είναι γιατί ειδα τα virtual games στον hellas sat δε τα παιζει που ειναι Η.265

Δεν ειναι Τουρκικος οπως λέει, ειναι Κινεζια στο φουλ.

• Μεγάλο μειονέκτημα, να μην παίζει
    και την συμπίεση HEVC!
    Ευτυχώς, που τα ιδιωτικά εκπέμπουν σε MPEG-4!

Δηλαδή, από τα Κυπριακά, το "4K HTV" (HEVC)
    λογικά δεν το εμφανίζει, σωστά;

Θέλω να πιστεύω ότι πιθανόν,
    σε μελλοντική του αναβάθμιση
    να υποστηρίζει αυτό το κενό!
    Εκτός κι αν αυτές είναι οι προδιαγραφές!

• H λογική της αγοράς γενικά σε οτιδίποτε πάρουμε στην ζωή λεει οτι πληρώσεις θα πάρεις.

Αν εσύ έχεις ιδιαιτερες απαιτήσεις, θες εκεινο , θες το αλλο, θες και να σου χτυπάει και φραπέ εκεί κάπου ωπαααα

Ενας δέκτης τον 25 ευρώ , με μοναδικό του πλεονέκτημα για τα λεφτά του εχει multistream Τ2ΜΙ τίποτα παραπάνω. Οπως ανάφερα και πριν για καθημερινή χρήση δεν μου κάνει, για ενα εξοχικο, για καπου που δεν έχει καλο επιγειο σήμα καλός ειναι εως εκει. Εσυ που τα λεγόμενα σου και τις απαιτήσεις σου , θές εναν 4Κ οποτε εκει θα πληρώσεις καλά.

• Ηρεμήστε, βρε παιδιά...
    δεν απάντησα επιθετικά!!!
    Ούτε αναφέρθηκα σε δυνατότητα προβολής 4Κ!
    Για μια απλή συμπίεση, έκανα λόγο!
    Όπως υπάρχουν τα παλιά πλέον MPEG-2/MPEG-4,
    έτσι και για HEVC!

Δεν ζήτησα, να έχει απεριόριστη μνήμη καναλιών

ή να έχει υπερβολικές δυνατότητες, διαχείρισης
    των δεδομένων λήψης!
    Ούτε καν, να έχει τις δυνατότητες, του Enigma!
    Πόσο μάλλον IPTV!!!

Ν' σπεικονίζει τα κανάλια και με τις τελευταίες
    απαιτούμενες προδιαγραφές!

Απλά πράγματα!

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!