Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 69,959 times. The last Post () by xristos1.

• Με απλά λόγια γιατί με την πολλαπλή ροή (εισαγωγή :smiling face:ΜΕΚ...) για τον vu μόνο εάν έχεις κάποια εξωτερική κάρτα που να υποστηρίζει multistream τότε γίνεται κάτι

Για τον dm920 τα κανάλια σωστά τα κατεβάζει με αυτον τον τρόπο γιατί δεν υποστηρίζει απευθείας τα t2mi όπως octagon Edison κτλ . Οπότε θέλει επεξεργασία η lamedb για προσθήκη του pid 4096 και χρήση astra-sm και userbouquet

To abertis το εγκατέστησα το Lamedb που το βρισκουμε?

• το abertis ειναι για τα ισπανικα ... γιατί γράφουν γράφουν και μπλέκουν τα πράγματα

αλλα λες το plugin του ciefp που σου κατεβάζει τα απαραίτητα astra-sm.conf κτλ + τα settings που περιέχει την lamedb και το userbouquet που θελεις για τα κυπριακά

• Κανονίστε, Κύπριοι και Κύπριες, από 1η Μάη, εάν δεν βλέπετε κανάλια, να αλλάξετε τηλεοράσεις ή να πάρετε αποκωδικοποιητή DVB-T2.

• Γεια σας, ο δέκτης μου Vu+ Solo2 έχει tuner που δεν υποστηρίζει multistream και λειτουργεί το πακέτο Abertis μέσω T2MI. Η ερώτησή μου είναι: είναι δυνατόν να λειτουργήσει το DTT Cyprus στο Vu+ Solo2 χωρίς multistream;

Όχι, το Solo2 δεν υποστηρίζει το Multistream

• Πάντως με το δικο μου DM 920,ότι Images OE 2.0 ,τα οποία ειναι ΄΄ανεπισημα΄΄και είναι μεγάλο,ρίζικο,να τα

φλασάρει κάποιος στην main flash,προσωπικα το πρώτο μου 920,ετσι το ’’μπλόκαρα’’,και εχασα και την εγγύηση.

Με το δευτερο 920,με χρήση Barry Allen & multiboot,εχουμε την δυνατότητα να φλασαρουμε,επισημα και ανεπισημα

Images ,.

Αυτο που θέλω,να τονίσω,ειναι με Images OE 2.0 ,εχουμε ’’φως’’ στο DTT Cyprus,αλλα ΟΧΙ με Images OE 2.5,ότι και να

προσπάθησα,με διαφορες manuall ρυθμήσεις,μεσω FTP,βάζοντας τα αρχεία απο τα Images OE 2.0 ,με το πρωτο

reboot ,ο Δέκτης επαναφέρει τις δικές του ρυθμήσεις και αρχεία....π.χ. (c:001000, F:5 >C:031fff. F:1)

Επίσης,η ομάδα της ΝΝ2 (Newnigma2),δεν υποστηρίζει multiboot,αλλά και ουτε μου εδωσαν απάντηση ,σχετικά με

astra sm.,DTT Cyprus....τα ίδια και η GP (Gemini).

• Mε όλο το σεβασμό παιδιά αλλα θα το πώ. ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ

θα συμφωνήσω μαζι σου!

Και στην τελική....όσοι θα θελήσουν να δούνε δορυφορικά τα κυπριακά κανάλια...

Οι περισσότεροι θα χρειαστούν καινούριους δέκτες!!

• Oχι καινουριους δέκτες, ειδικούς δέκτες.

Μην πάνε Τ2ΜΙ και οι δικοι μας αυριο μεθαυριο γιατί ψιλοδιάβασα την Ευρωπαική οδηγία που το έχουν υποχρεωτικό

• "Komhsgr", τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί
    πλέον σε αναβαθμισμένη έκδοση και πιθανόν,
    ο δικός μου, που είναι η πρώτη του,
    να υστερεί σε κάποια, με τα νεότερα,
    για παράδειγμα, να μην "έπαιζε" τα Κυπριακά,
    την πρώτη εβδομάδα εκπομπής τους!

Εν τέλει, εγώ τότε το είχα αγοράσει,
    από μαγαζί της Αθήνας, στα 134€,
    μαζί με τα έξοδα αποστολής (129€)!

Για τις δυνατότητές του εκείνη την εποχή,
    πρέπει να ήταν ο πίο φθηνός, αλλά και
    μοναδικός, "κάτω των 150€" δέκτης,
    μ' Enigma² λογισμικό!

Και επίσης θυμάμαι ότι, δεν είχε βγάλει
    αντίστοιχο δέκτη, η EDISION, η οποία,
    όταν τελικά είχε βγάλει τον γνωστό
    δέκτη, κόστιζε στα 169€!!!

Πάντα, σε δέκτη με δυνατότητα Multistream,
    αναφέρομαι!

• Ξέρουμε αν με τον EDISION Picco S2 μπορεί να γίνει λήψη των Κυπριακών;

Στα Τεχνικά Χαρακτηριστικά λένε ότι υποστηρίζει Multistream.

Έχει δοκιμάσει κανείς σας;

• Τα 11760H και 11778H πιθανότατα θα απενεργοποιηθούν
    Ενεργοποιήθηκαν τα 11837H και 11855H - T2MI χωρίς Multistream

Ίδιο ρυθμό συμβόλου (Symbol Rate),
    θα έχουν;

"Τ2ΜΙ χωρίς Multistream", τί εννοείς;

Θα τα λαμβάνουν κανονικά όλες οι συσκευές
    που μπορούσαν να κάνουν λήψη;

• ναι, ιδιο symbol rate,

ναι θα μπορουσαν να κανουν ληψη ολοι οι δεκτες (αν μεινει ετσι), οχι ομως ολοι "κανονικα",

οπως και οταν ειχε ξεκινησει το πρωτο δοκιμαστικο, καποιοι απευθειας, καποιοι κανοντας χρηση astra-sm και stream relay...

πχ ενας παλιος osmini που μολις εκανα μια δοκιμη ληψης, φορτωνει μονο ενα καναλι, ως "11855 Η sid 0x66"

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!