Oχι ειναι σχεδόν τα ίδια απο οτι βλέπω με ποιο χαμηλό σήμα
Εσυ ρε ανδρεα τι ζόρι έχεις για τα Κυπριακα αφου τα βλέπεις επίγεια
Oχι ειναι σχεδόν τα ίδια απο οτι βλέπω με ποιο χαμηλό σήμα
Εσυ ρε ανδρεα τι ζόρι έχεις για τα Κυπριακα αφου τα βλέπεις επίγεια
Ρε φίλε μην μου την σπας κάθε φορά που γράφω!!! Αν τραβάω ζόρι είναι δική μου δουλειά και όχι δικιά σου. Εγώ τα λαμβάνω όλα με την UHF κεραία. Το έχω γράψει πάμπολλες φορές ότι ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή θέλω να ετοιμάσω είναι Receiver για ένα θείο που έχω στην Ουαλία.
Και δεν έχεις 100Ευρω τόσο καιρό να πας να παρεις ενα δέκτη για το θείο και περιμένεις μηνες μπας και το γυρισουν απο MULTISTREAM να του στειλεις τα μεταχειρισμένα που έχεις,Tί γυφτικα λες, και σου τι σπάω κιολας
Γύφτος εσύ είσαι.
Σε αγοράζω και σε πουλάω όποτε θέλω που θα βρίζεις κιόλας καραγκιόζη.
Καλησπέρα στα παιδιά η αλλαγή ημερομηνίας μετάβασης (1η ιουλιου) τους δίνει το δικαίωμα να
παίξουν λίγο μπαλίτσα ακόμα και να μην είναι όλα ακόμα στην τελική κατάσταση. Αναμένουμε και
σιγά σιγά να γίνουν περισσότερα γνωστά για τα footprints hellas sat 5 που είναι προγραμματισμένος
τέλος Δεκεμβρίου 2027. Την ίδια εποχή αναμένονται και οι δορυφόροι στις θέσεις 19.2e, 30.5e, 0.8w.
iordanis70 χάρηκες που με έβρισε ε? κουφάλα Καβαλιώτη
Λαθος δεν χαρηκα.
Αλλά όπως ξαναείπα το κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ρωτήσει ότι τον ενδιαφέρει σε αυτο το φόρουμ.Μαθε να σέβεσαι τους αλλους.
Ο Ανδρέας ρώτησε ότι τον ενδιαφέρει, εσύ για ποιο λόγο χωρις να ρωτήσει εσένα προσωπικά αρχίζεις να τον κρινεις ; Χαλαρωσε ολοι μας , αρχσριοι οι έμπειροι έχουμε το ιδιο χομπι δεν χρειάζονται εντάσεις.
Βασικά έχω παρατηρήσει ότι ο συγκεκριμένος τύπος ουκ ολίγες φορές το παίζει υπεράνω και έχει χλευάσει αρκετούς φίλους.
Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν.
Απλά τον έχω γραμμένο πλέον και ούτε πως υπάρχει ο τύπος.
Τα 11837H και 11855H ενεργοποίησαν το Multistream-171
Τα 11837H και 11855H ενεργοποίησαν το Multistream-171
Τί είναι το "Multistream-171";
Λίγες, περισσότερες πληροφορίες, δεν θα έβλαπταν!
Ευχαριστώ πάντως, για την ενημέρωση!
Την καλημέρα μου, σ' όλους!
οι πληροφοριες εχουν αναφερθει σε προηγουμενα μυνηματα...
το "multistream 171", ειναι οτι οι συχνοτητες εχουν γυρισει σε multistream (ενω ειναι ηδη και Τ2ΜΙ), και καποιοι δεκτες το αναγνωριζουν μονο εαν μπει id 171 .
εν ολιγης, και αυτες οι συχνοτητες, εχουν τα ιδια στοιχεια με τις αλλες, και για την ληψη τους ισχυει οτι και στις αλλες.
τωρα περι δεκτων (για να μην υπαρχουν συνεχεια αποριες αν ο ενας και ο αλλος δεκτης).
αν η συχνοτητα ειναι σε multistream/T2MI , τοτε οι δεκτες που θα κανουν ληψη ειναι καπως λιγοι (και οι περισσοτεροι εχουν αναφερθει εως τωρα).
αν τωρα ειναι μονο Τ2ΜΙ (και οχι multistream) , τοτε σχεδον ολοι οι enigma2 δεκτες, μπορουν με astra-sm /stream relay να παιξουν τα καναλια (και γραφω "σχεδον", γιατι καποιοι δεκτες που θυμαμαι απο παλια εχουν θεμα με drivers, vu+ zero k solo se θελουν καποια προσθετα οπως το pau, καποιοι δεκτες οπως ο πρωτος vu+solo η κανας dm800 , να μην επαρκει ο επεξεργαστης).
για τους μη enigma2 δεκτες (και να ισχυει η δευτερη περιπτωση),οι περισσοτεροι δεν παιζουν , εκτος και εαν υπαρξει νεα αναβαθμιση απο την εκαστοτε εταιρια
ο σεφ που ειναι εχει παει διακοπες?εμενα με μπαναρε εδω τπτ?
![]()
iordanis70 χάρηκες που με έβρισε ε? κουφάλα Καβαλιώτη
Λαθος δεν χαρηκα.
Αλλά όπως ξαναείπα το κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ρωτήσει ότι τον ενδιαφέρει σε αυτο το φόρουμ.Μαθε να σέβεσαι τους αλλους.
Ο Ανδρέας ρώτησε ότι τον ενδιαφέρει, εσύ για ποιο λόγο χωρις να ρωτήσει εσένα προσωπικά αρχίζεις να τον κρινεις ; Χαλαρωσε ολοι μας , αρχσριοι οι έμπειροι έχουμε το ιδιο χομπι δεν χρειάζονται εντάσεις.
Πατριωτη δεν περιμενα τετοια απαντηση απο εσένα μπράβο σου, ελα την αλλη εβδομάδα ΝΕΜΕSIS σε κερασω τσιπουράκι
ο σεφ που ειναι εχει παει διακοπες?εμενα με μπαναρε εδω τπτ?
![]()
Ο σεφ παει Αθηνα να δει τους metallica :P
Ναι ρε συ εχεις δίκιο τη καλημερα μου στο φόρουμ
Υπάρχει περίπτωση να βγάλουν λογισμικό π.χ. OPEN PLI η κάποια άλλη για τους δέκτες με T2MI ?
κάνε ποιο σαφές την ερώτηση σου bily τι δέκτη έχεις και τι θέλεις να κάνεις?
Brothers, I need a file, a softcam.key file containing all the keys for Abertis + 23E + 39E 🙏

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!