Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 70,064 times. The last Post () by xristos1.

• Δεν είναι η μετάφραση το θέμα ...

Η διαφορά με τα fbc broadcom είναι στο "id ροής εισόδου " να είναι 171 αντί για 0 που ειναι στα siLab για να κατεβάσει "το κανάλι παροχής", και έπειτα να γίνει η προσθήκη στην lamedb το pid 4096 (dec) σε παράμετρο για oe2.5 c:001000 είτε oe 2.0 c:151000 για να μπορέσει μετά να το "περάσει "στο astra-sm για να έχει ροή στα "κανάλια stream "

Αλλά όλα αυτά θέλουν εξοικείωση ...

screenshot_20260416204528.jpg

1_0_64_65_3E9_0_1862DF1_0_0_0_20260416204748.jpg

• Καλημέρα σε όλους.

Dreambox 800s μήπως παίζει κυπριακά?

Mε ολο το σεβασμό ρε φίλε τι λες? Dreambox 800s Δεκτης του 2010 που παίζει mpeg2 ρωτάς αν παίζει τα Κυπριακά, σοβαρευτήτε λίγο Επεξεργαστής: 400 MHz MIPS. Μνήμη: 64 MB Flash, 256 MB RAM

• εχω τον dreambox 920 που καταφερα να δω τα κυπριακα καναλια

επισης εχω και τον dreambox two που δεν καταφερα κατι, μπορει να παιξει τα κυπριακα καναλια?

• στην εγκατασταση του ciefpsettings t2mi abertis μου γραφει : unsupporting architecture : aarch64 το λογισμικο που εχω ειναι openatv 7.6 τελευταιο του μαρτιου 2026

• Πρέπει να επικοινωνήσετε με το CIEFP για να ζητήσετε τα αρχεία για το aarch64 (ή να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ Boxpirates)

Edited 2 times, last by EnoSat ().

• κατεβαζεις το ciefpSettings T2miAbertis.txt το ανοιγεις με notepad εχει μια εντολη μεσα για εγκατασταση μεσω telnet οποτε κανεις copy paste

Επανακινεις τον δεκτη και πηγαινεις στα προσθετα βρισκεις το plugin ciefpsettingsT2miAbertis και το ανοιγεις Στο μενου του γραφει να κανεις 3 εγκαταστασεις συμφωνα με τα χρωματα πατωντας τα αντιστοιχα κουμπια του πληκτρολογιου πρασινο μπλε κιτρινο

κανεις επανακινηση τα καναλια ειναι εγκατεστημενα και τα βλεπεις πατωντας το μπλε κουμπι στο δεκτη στα favorits

• Καλησπέρα σε όλους,σχετικα με το lamedb,μεσα το αρχείο εχει παρα πολλά,που ακρηβως,να βαλουμε το......για oe2.5 c:001000

πχ.23382 p:Antena Group,c:03184f

• Newnigma2 ειναι ΟΕ 2.5.και δεχεται μονο αρχεία .deb (commad >dpkg -i /tmp/*.deb).......

Τωρα εαν,το περασες με την εντολη .....wget -q "--no-check-certificate"xxxxxxx-xxxxxxx--xxxxxxxxxx

το αρχείο ειναι *.ipk, δεν μπορεί να γινει ενγκατασταση του ciefpSettings T2miAbertis.,το δοκημασα

και εγώ σε Newnigma2,.

Ομως ,σε Image OpenPLI 15.2 (OE 2.0).....ειναι ολα ΟΚ.

Δεν νομίζω να ειναι θέμα έκδοση Python,αλλα μονο εαν ο CIEFP ,στο μελλων να κανει σε αρχείο *.deb το ciefpSettings T2miAbertis.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!