Johnathens σε ευχαριστώ πολύ!
Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Δεν είναι η μετάφραση το θέμα ...
Η διαφορά με τα fbc broadcom είναι στο "id ροής εισόδου " να είναι 171 αντί για 0 που ειναι στα siLab για να κατεβάσει "το κανάλι παροχής", και έπειτα να γίνει η προσθήκη στην lamedb το pid 4096 (dec) σε παράμετρο για oe2.5 c:001000 είτε oe 2.0 c:151000 για να μπορέσει μετά να το "περάσει "στο astra-sm για να έχει ροή στα "κανάλια stream "
Αλλά όλα αυτά θέλουν εξοικείωση ...
-
Καλημέρα σε όλους.
Dreambox 800s μήπως παίζει κυπριακά?
-
Καλημέρα σε όλους.
Mε ολο το σεβασμό ρε φίλε τι λες? Dreambox 800s Δεκτης του 2010 που παίζει mpeg2 ρωτάς αν παίζει τα Κυπριακά, σοβαρευτήτε λίγο Επεξεργαστής: 400 MHz MIPS. Μνήμη: 64 MB Flash, 256 MB RAM
-
εχω τον dreambox 920 που καταφερα να δω τα κυπριακα καναλια
επισης εχω και τον dreambox two που δεν καταφερα κατι, μπορει να παιξει τα κυπριακα καναλια?
-
Τα μοντέλα DM-800HD και DM-800se θα πρέπει να εμφανίζουν όλα τα κανάλια εκτός από τα 4K
-
επισης εχω και τον dreambox two που δεν καταφερα κατι, μπορει να παιξει τα κυπριακα καναλια?
ναι
-
στην εγκατασταση του ciefpsettings t2mi abertis μου γραφει : unsupporting architecture : aarch64 το λογισμικο που εχω ειναι openatv 7.6 τελευταιο του μαρτιου 2026
-
Πρέπει να επικοινωνήσετε με το CIEFP για να ζητήσετε τα αρχεία για το aarch64 (ή να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ Boxpirates)
-
Τα μοντέλα DM-800HD και DM-800se θα πρέπει να εμφανίζουν όλα τα κανάλια εκτός από τα 4K
Εννοεις οτι παιζει κυπριακα,,,,πλιν απο 4κ ??
-
Υποστηρίζει μόνο MPEG2/H262 και MPEG4/H264, ενώ το 4K είναι σε HEVC/H265, οπότε όχι
-
Πρέπει να επικοινωνήσετε με το CIEFP για να ζητήσετε τα αρχεία για το aarch64 (ή να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ Boxpirates)
ευχαριστω πολυ θα το προσπαθησω
-
voukefalas1 θα μπορουσες αν εχεις την καλοσυνη να μας φτιαξεις εναν οδηγο με τον τροπο που τα καταφερες θα βοηθουσες πολλούς απο εμας!
-
κατεβαζεις το ciefpSettings T2miAbertis.txt το ανοιγεις με notepad εχει μια εντολη μεσα για εγκατασταση μεσω telnet οποτε κανεις copy paste
Επανακινεις τον δεκτη και πηγαινεις στα προσθετα βρισκεις το plugin ciefpsettingsT2miAbertis και το ανοιγεις Στο μενου του γραφει να κανεις 3 εγκαταστασεις συμφωνα με τα χρωματα πατωντας τα αντιστοιχα κουμπια του πληκτρολογιου πρασινο μπλε κιτρινο
κανεις επανακινηση τα καναλια ειναι εγκατεστημενα και τα βλεπεις πατωντας το μπλε κουμπι στο δεκτη στα favorits
-
Καλησπέρα σε όλους,σχετικα με το lamedb,μεσα το αρχείο εχει παρα πολλά,που ακρηβως,να βαλουμε το......για oe2.5 c:001000
πχ.23382 p:Antena Group,c:03184f
-
-
Έκανα εγκατασταση το ciefpSettings T2miAbertis μεσω telnet.H εγκατάσταση δείχνει να έγινε αλλά όταν πάω να ανοίξω το μενού του pkugin μου βγάζει μήνυμα λαθους. Έχω dreambox two και newnigma2
-
-
Newnigma2 ειναι ΟΕ 2.5.και δεχεται μονο αρχεία .deb (commad >dpkg -i /tmp/*.deb).......
Τωρα εαν,το περασες με την εντολη .....wget -q "--no-check-certificate"xxxxxxx-xxxxxxx--xxxxxxxxxx
το αρχείο ειναι *.ipk, δεν μπορεί να γινει ενγκατασταση του ciefpSettings T2miAbertis.,το δοκημασα
και εγώ σε Newnigma2,.
Ομως ,σε Image OpenPLI 15.2 (OE 2.0).....ειναι ολα ΟΚ.
Δεν νομίζω να ειναι θέμα έκδοση Python,αλλα μονο εαν ο CIEFP ,στο μελλων να κανει σε αρχείο *.deb το ciefpSettings T2miAbertis.
-
Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να μετονομάσετε το IPK σε DEB
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!