Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 70,328 times. The last Post () by xristos1.

• Τοπολογία Δικτύου

Διαδραστικό διάγραμμα του δικτύου DTT της Κύπρου

topology-network.png

Δίκτυο & Τοπολογία

Το δίκτυο DVB-T2 της Hellas Sat καλύπτει όλη την Κύπρο μέσω στρατηγικά τοποθετημένων πομπών. Η τοπολογία του δικτύου έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει μέγιστη κάλυψη και αξιοπιστία σήματος.

24+ Πομποί 2 MUX Καναλιών
    98%+ Διαθεσιμότητα 95%+ Κάλυψη Κύπρου

Γενικές Πληροφορίες DVB-T2

Το DVB-T2 (Digital Video Broadcasting - Second Generation Terrestrial) είναι το πιο σύγχρονο πρότυπο επίγειας ψηφιακής μετάδοσης τηλεόρασης. Προσφέρει βελτιωμένη χωρητικότητα, καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και αυξημένη αποδοτικότητα φάσματος σε σχέση με το προηγούμενο πρότυπο DVB-T.
    Βελτιωμένος Ήχος

Υποστήριξη πολλαπλών καναλιών ήχου και υψηλής πιστότητας
    Εξοικονόμηση Φάσματος

Αποδοτικότερη χρήση του διαθέσιμου φάσματος συχνοτήτων
    Ανθεκτικότητα Σήματος

Βελτιωμένη αντοχή σε παρεμβολές και ανακλάσεις

Συχνότητες & Συντονισμός

Βρείτε τις σωστές συχνότητες και συντονίστε την τηλεόρασή σας για λήψη DVB-T2

MUX 1 MUX 2
    Κανάλια SFN 1 (UHF) 35 48
    Κανάλια SFN2 (UHF) 23 (Φανός) 26 (Φανός)

***Τα κανάλια 23 και 26 χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την περιοχή Φανός (SFN2)

• Γεια χαρα σε όλους.

Το δικό μου ερώτημα,ειναι πως περναμε το astra-sm.,που ειναι αρχείο .ipk

στον 920,που δεχεται μονο αρχεία .deb.....παντα με ΟΕ 2.5 Images.

Αποσυμπιέστε το IPK στον υπολογιστή και μεταφέρετε μόνο το αρχείο bin

ή

Príjem DVB-T2MI na príjmačoch bez priamej podpory T2-MI - Československé satelitní fórum

• iordanis70 τι σχεση εχει ο redline s150 με τα 4K UHD??? οι δεκτες ειναι edision ολα τα 4k , octagon sf8008 κτλ , και υπαρχει αναφορα και για ΑΜΙΚΟ 4Κ UHD combo ειναι με native t2mi (δηλαδή βλέπεις κανάλι απευθείας ) , vu 4k κτλ αν δεν τα κατεβάζουν θέλουνε με astra-sm + userbouquet

Ο redline εχει σχεση με τα multistream ,πραγματι δεν υποστηριζει 4k.

• δεν είναι μόνο το multistream το θεμα είναι το t2mi και αν βάλουνε κλειδί biss όπως είχανε ο δεκτης σου δεν μπορεί να τα κατεβάσει τότε...

Να ρωτήσω κατι που ισως δεν ξερω.

ο redline ειναι s2x T2mi ωραια ;

Αν βάλουνε κλειδί biss φυσικό ειναι να μην ανοίγουν τα καναλια, αν δεν γνωριζω το κλειδι .

Γιατι δεν θα μπορεί να τα κατεβάσει;

Αλλο η κωδικοποίηση biss και άλλο αν κατεβάζει τα καναλια.

Οι άλλοι δεκτες που εχουν τα υπόλοιπα μελη που ανοίγουν τωρα τα κυπριακα χωρίς να ειναι T2mi αν βάλουνε κλειδί biss θα μπορουν να τα κατεβάζουν και να τα ανοίγουν ;

• Ποιος δέκτης τα ανοιγει χωρις T2mi?

• Την καλησπέρα μου σε όλους!

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση:

Τελικά ο GTMedia V7 Pro μπορεί να κάνει λήψη?

Ευχαριστώ!

ALI BABA

Ανάλογα ποια έκδοση V7 έχεις , βλέπω καποιους ανοιγουν, κάποιους οχι και ας ειναι multistream

• Και μην τρέχετε να κάνετε αγορές εδω και εκει. Δεν ειναι μόνο το multistream, δεν ειναι μόνο το t2mi για το μέλλον σε ενδεχόμενη αλλαγη DIGEA και ΕΡΤ πρεπει να κοιτάμε κ τον παράγοντα Η265

• Και μην τρέχετε να κάνετε αγορές εδω και εκει. Δεν ειναι μόνο το multistream, δεν ειναι μόνο το t2mi για το μέλλον σε ενδεχόμενη αλλαγη DIGEA και ΕΡΤ πρεπει να κοιτάμε κ τον παράγοντα Η265

Καλημέρα!

Γι' αυτό ρώτησα, επειδή σύμφωνα με τις αναγραφόμενες δυνατότητες τα υποστηρίζει όλα αυτα και αν πράγματι ισχύουν είναι μια οικονομική λύση και για το μέλλον αλλά και για τα κυπριακά, μιας και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να δώσει κάποιος 100+ euro για να βλέπει τις επαναλήψεις που δείχνουν και τα ελληνικά, με εξαίρεση τη F1 για την οποία όμως υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Εκείνο που παρατηρώ επίσης και θα ήθελα να το ρωτήσω, είναι οι μεγάλες διαφορές στην τιμή για τον συγκεκριμένο δέκτη παρόλο που γράφει πως είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο κι ακόμη αν γίνεται να φορτώνεται με πρόσφατα λογισμικά.

• Εγώ πάλι δεν κατάλαβα την κάψα που έχετε με τα Κυπριακά και την αγορά δέκτη. Από οσο καταλαβαίνω απο τα συμφραζόμενα του κομη ειναι ακομα σε δοκιμαστικο σταδιο. Οποτε μην βιάζεστε.

Καλημέρα!

Γι' αυτό ρώτησα, επειδή σύμφωνα με τις αναγραφόμενες δυνατότητες τα υποστηρίζει όλα αυτα και αν πράγματι ισχύουν είναι μια οικονομική λύση και για το μέλλον αλλά και για τα κυπριακά, μιας και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να δώσει κάποιος 100+ euro για να βλέπει τις επαναλήψεις που δείχνουν και τα ελληνικά, με εξαίρεση τη F1 για την οποία όμως υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Εκείνο που παρατηρώ επίσης και θα ήθελα να το ρωτήσω, είναι οι μεγάλες διαφορές στην τιμή για τον συγκεκριμένο δέκτη παρόλο που γράφει πως είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο κι ακόμη αν γίνεται να φορτώνεται με πρόσφατα λογισμικά.

Μετά απο ερευνα που έκανα, αυτός ο GTMedia V7 Pro Θέλει προσοχή, έχει διάφορες εκδόσεις, προσωπικά μου άρεσε η έκδοση αυτή

V7

DVB-S/S2/S2X+T/T2, VCM/ACM/multi-stream/T2MI, Multi-PLP, HEVC main 10 profile(10bit), AVS+

το κακό δεν ειναι 4κ αλλα σιγά μην δούμε Ελλάδα κανάλια 4Κ, και το νεο κανάλι ΗΤV ειναι σε 2 εκδόσεις 4κ και ΗD

Oσον αφορά τα Κυπριακά κανάλια, τα έχετε δεί απο την εφαρμογή μου GREEK TV , ναι δέν ειναι κάτι ιδιαίτερο σε πρόγραμμα , απλά κατα διαστήματα έχει κάτι διαφορετικό, Π.χ. ΟΜΕGA F1 , SIGMA πηρε MUNDIAL και πιθανόν κάποιους αγώνες να τους δείξει το νεο κανάλι ΗΤV ειναι σε συζητήσεις, το βράδυ CAPITAL , και ΟΝΕ ΤV εχουν ταινίες, οπότε στο ZAPING κάτι θα κάτσει......

Η λογική tomgr ειναι εφόσον έχω το πιάτο εκει γιατί να μην εκμεταλευτώ στο μέγιστο εφόσον ειναι δωρεάν, επίσης άποψη μου αυτό με το multistream ειναι ενας προάγγελος για το μέλλον για την DIGEA και ΕΡΤ που εκει λένε φήμες θα πάνε και σε H265. Επίσης να αναφέρω μια λεπτομέρια , ειναι ευρωπαικη οδηγία τα DTT να εκπέμπουν σε multistream εμεις σαν κλασσικοι Ελληνες τους γράψαμε στα φρύδια μας για διάφορους λόγους κυρίως πολλές λευκές περιοχές.

Προς το παρόν ξαναλέω, μην κάνετε βιαστηκές κινήσεις και αγοράσετε δέκτη, υπομονή 1 μήνα ακόμα, ειναι ολα ακομα σε δοκιμαστικό στάδιο, και επισης μαζευουμε αναφορές απο χρήστες για δέκτες ποιοι παίζουν και ποιοι δε παίζουν, Προσοχή υπάρχουν δέκτες με tuner multistream αλλα δεν κατεβάζουν τα κανάλια.

Ενας απο αυτούς ειναι ΕDISION PICCO S2 PRO που έχει σήμα, λοκάρει, αλλα δεν κατεβάζει τα κανάλια.

• και τα ερτ/digea έχουνε κλειδί αλλά υπάρχουν ακόμα δέκτες που δεν μπούνε να τα δούνε... στις αρχές τα κυπριακά ήταν με κλειδί και το enigma2 τα άνοιγε και crypt t2mi πάλι το enigma2 θα το ανοίξει ... καθώς από εκεί ξεκίνησε το decapsulation στα t2mi και το πήρανε και οι υπόλοιποι

• Προσοχή υπάρχουν δέκτες με tuner multistream αλλα δεν κατεβάζουν τα κανάλια.Ενας απο αυτούς ειναι ΕDISION PICCO S2 PRO που έχει σήμα, λοκάρει, αλλα δεν κατεβάζει τα κανάλια

Γνώμη μου, είναι είναι πως, αν ξέρει κάποιος

να περνάει τις λίστες καναλιών,

μέσω την εφαρμογής που έχει ο δέκτης,
    για τον υπολογιστή, ίσως να είναι εφικτή
    η εμφάνιση των καναλιών!
    Και πιστεύω να ισχύει για όλους τους δέκτες,
    που έχουν αυτή την δυνατότητα!

* Μ' επιφύλαξη, την εξέφρασα!

• Καλημέρα στα παιδιά με την λογική ότι ξεκινάει επίσημα στις 1/5 λογικά αυτό σημαίνει ότι

τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα 12/4 θα συνεχιστούν " τα παιχνιδάκια ". Απο εκεί και πέρα εγώ

θεωρώ ότι θα μείνει η μόνιμη μετάδοση οπότε απο 20/4 και μετά αναμένω να σταματήσουν

τα τεστ χωρίς αυτό να έχει ενημέρωση insider είναι μια προσωπική εκτίμηση.

• Aδελφε εγώ ειμαι κάτοχος δέκτη ΕDISION OS ΝΙΝΟ PLUS, έχω κάποιες γνώσεις αλλα δεν ειμαι γκουρού, υπάρχουν παιδιά εδω μέσα τα γνωρίζουν καλύτερα απο εμένα.

Οτι και να δοκιμάσω , οτι και να κάνω εφόσον δεν έχει ο δέκτης μου Τ2ΜΙ το (_/_) μου κάτω να χτυπάω δεν θα τα κατεβάσω.

• Κυρίως, για το "Pico S2 Pro", ήταν η παρατήρησή μου!

Αν ο δέκτης που αναφέρεις, δεν έχει στα χαρακτηριστικά του,
    την δυνατότητα που συζητάμε το τελευταίο καιρό,
    τότε συμφωνώ μ' εσένα!

Εγώ έχω τον Octagon SF8008 από το 2018 και
    γι' αυτό τον αγόρασα, επειδή κοίταξα,
    τουλάχιστον 10 χρόνια μπροστά!

Οι αναφορές που διάβασα την προηγούμενη
    εβδομάδα, σχετικά με τον δέκτη μου,
    μ' έβαλε σε σκέψεις (ότι δεν μπορούσε να τ' ανοίξει),
    μέχρι και σε αμφιβολίες!

Δυστυχώς, για τα Κυπριακά, δεν είχα το χρόνο
    να προσπαθήσω, να πετύχω τη λήψη,
    καθώς, είμαι εκτός οικίας!

Πιθανόν να προσπαθήσω το επόμενο
    διάστημα, για τις 23 Ανατολικά,
    που απ' ό, τι κατάλαβα, εκπέμπουν
    τα Ουκρανικά, με τον τρόπο που είχαν δοκιμάσει
    και οι Κύπριοι, στον Ελληνικό δορυφόρο!

Εκεί -ίσως- δω και τις πραγματικές δυνατότητες
    του δέκτη που κατέχω!

Edited 2 times, last by freak-sat: Διόρθωση ().

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!