Display More#SERVICE 1:0:1:10:1:ffff:0:0:0:0:http%3a//localhost%3a9999/test/a33:HRadio6
Όχι 10 το τελευταίο, στο hex είναι A
Display More#SERVICE 1:0:1:10:1:ffff:0:0:0:0:http%3a//localhost%3a9999/test/a33:HRadio6
Όχι 10 το τελευταίο, στο hex είναι A
ναι σωστα το 10 ειναι το 16
Επιτυχία σε εμένα
Απλά 3 παρατηρησεις
1)Πάρτε κατευθείαν το αρχείο lamedb και πετάξτε το στην θέση του και μην παλεύεται με edits γιατί εγώ που το πάλεψα δεν έκανε save transponder
2)Πάλι τα κανάλια τα πέταξα στα favourites γιατί στο μπουκέτο δεν τα διάβαζε
3)Όσοι δουλεύεται με oscam βάλτε oscam-emu γιατί τουλάχιστον με το oscam 11907-803 δεν είδα φως
το λες και προοδο εφτασα στο σημειο να τα βλεπω χωρις να μου παιζουν στο favourites.tv
εβαλα το αρχειο astra και τα υπολοιπα βηματα ... δεν ξερω τι μενει κ δεν παιζουν σε openatv 7.6
Btw το smile tv είναι off ??
Και εγώ με 7.6 είμαι έκδοση 13/2
Τα στοιχεία από την ανάρτηση αρ. 1 ισχύουν για OpenPLi-base images. Για OpenATV-base images πρέπει να χρησιμοποιήσετε c18.
C18???
c:181000
c:181000
Τι πρέπει να αλλάξουμε με αυτό;
Για την lamedb λέει στο services από c:151000 σε c:181000
Nα ενημερώσω μερικά πράγματα γιατί τα έχετε μπερδέψει.
3ο ΜUX για το ΡΙΚ προς το παρόν δεν υπάρχει, Το ΡΙΚ δουλεύει σε δικό του ανεξάρτητο δίκτυο και προς το παρόν δεν υπάρχει
ενημέρωση για το τι θα κάνει. Επαναλαμβάνω το ΡΙΚ είναι αυτόνομο δίκτυο.
Το πιθανό σενάριο για MUX ΡΙΚ ειναι
ΡΙΚ1
ΡΙΚ2
ΕRT WORLD
EURONEWS GR
Τα κανάλια της Κύπρου είναι
ΑLPHA CY
ANT1 CY
ONE TV CY
BERGINA TV CY
CAPITAL
PLUS
SIGMA
OMEGA
Kαι το SMILE TV CY που έχει επανέλθει επίγεια εδω και μήνες.
3ο ΜUX για το ΡΙΚ προς το παρόν δεν υπάρχει, Το ΡΙΚ δουλεύει σε δικό του ανεξάρτητο δίκτυο και προς το παρόν δεν υπάρχει
ενημέρωση για το τι θα κάνει. Επαναλαμβάνω το ΡΙΚ είναι αυτόνομο δίκτυο.
Το πιθανό σενάριο για MUX ΡΙΚ ειναι
Απλώς σχολιάζω αυτό που μεταδίδει ο εκφωνητής στο stream. Αυτή τη στιγμή μεταδίδει την αναγνώριση για τρία multiplex, αλλά με βίντεο/ήχο υπάρχει μόνο ένα.
Είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει έτσι ή αν θα αλλάξει.
TID-0 + TID-1 + TID-2
fulDTT.png
Όταν εγώ έβαλα το 2.40 πριν 25+ χρόνια τα παιδιά στην hellas sat ήταν αγέννητα!!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!