Εγώ είχα 1.80 televes με μοτέρ πριν 20 χρόνια. Εβλεπα tutti fruti στο RTL χεχεχεχε άλλες εποχες.
Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
Και εγώ MTV RTL και ένα μουσικό νομίζω λεγόταν SUPER B
-
W@Rp θές ένα τέτοιο πιάτο για το σπίτι σου?
... Να δω εγω ποτε θα αξιωθείς να ερθεις να βαλεις αυτο που εχω 
-
-
Google MapsFind local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
-
...και ένα μουσικό νομίζω λεγόταν SUPER B
Super Channel, εννοείς, να υποθέσω!
Γενικού ενδιαφέροντος, ήταν!!!
* Κλείνω την παρένθεση!!!! -
Στο Google Earth , (4 km περίπου , βόρεια της Κοφίνου) στην Κύπρο .
Δορυφορικές Εγκαταστάσεις Hellassat Κύπρος [Google Earth]
34.86° N 33.383° E
34° 51' 35" N 33° 23' E
Η μεγαλύτερη δορυφορική παραβολική κεραία [32 m] , βλέπω ότι είναι στραμμένη προς τον δορυφόρο Asiasat 5 (100.5° East) με ανύψωση (elevation) 10.0° . -
Η κεραία ύψους 32 μέτρων ανήκει στην εταιρεία Cyta.
https://maps.app.goo.gl/pxRvYp313S5QPJRy5 -
Καλημέρα στα παιδιά θα ήταν πολύ βοηθητικό αν βγουν στα settings τα κυπριακα και τα ουκρανικα μαζι ...
Εκτός αν κάποιος μπορεί να μας φτιάξει ένα back up image με όλα μέσα ... plugins, skin, oscam, ncam klp.
Προσωπικά εγώ γνωρίζω περισσότερο τα satdream10, egami, openatv, openpli.
* Εκτός και αν έχουμε πληροφόρηση απο Hellas Sat ότι στην επίσημη εκπομπή θα είναι κάτι πιο εύκολο και απλό
πχ. όπως είναι τώρα η DIGEA. Σε κάθε περίπτωση θετικό να έχουμε περισσότερους δικούς μας αναμεταδότες στον
πιο ισχυρό HELLAS SAT 4.
-
Αν θα μπορούσατε να ανεβάσετε τα αρχεία για να αντιγραφούν στον αποκωδικοποιητή, σας ευχαριστώ.
Ακόμα και από τη Σικελία, είμαι περίεργος να δω τα κανάλια της Κύπρου.
If you could kindly upload the files to copy to the decoder, thank you.
Even from Sicily, I'm curious to see the CYPRUS channels.
-
Display More
Καλημέρα στα παιδιά θα ήταν πολύ βοηθητικό αν βγουν στα settings τα κυπριακα και τα ουκρανικα μαζι ...
Εκτός αν κάποιος μπορεί να μας φτιάξει ένα back up image με όλα μέσα ... plugins, skin, oscam, ncam klp.
* Εκτός και αν έχουμε πληροφόρηση απο Hellas Sat ότι στην επίσημη εκπομπή θα είναι κάτι πιο εύκολο και απλό
πχ. όπως είναι τώρα η DIGEA. Σε κάθε περίπτωση θετικό να έχουμε περισσότερους δικούς μας αναμεταδότες στον
πιο ισχυρό HELLAS SAT 4.
για δες την lamedb του ciefp με τροποποίηση και το userbouqeut για τα t2mi συν θα χρειαστείς το astra conf απο πιο πίσω
-
Display MoreDisplay More
πιο ισχυρό HELLAS SAT 4.
για δες την lamedb του ciefp με τροποποίηση και το userbouqeut για τα t2mi συν θα χρειαστείς το astra conf απο πιο πίσω
Τι κάνω λοιπόν με τη σειρά; Αντιγράφω τους φακέλους astra και lamedb πού;
Η ακριβής διαδρομή, ευχαριστώ.
-
τα καναλια ειναι σε test ...
δεν ειναι τοσο απλο με αντιγραφή για lamedb και κανε backup σε οτι κανεις ... για πληροφοριες δες και το 1 post
-
Btw το smile tv είναι off ??
τώρα smile πάνω στο one
1_0_19_1_1_FFFF_1862DF1_0_0_0_20260226135042.jpg1_0_19_1_1_FFFF_1862DF1_0_0_0_20260226135007.jpg
-
Τέλεια. Θα δούμε στρουμφάκια. (Καλά που το πιάνω κι αυτό επίγεια).
-
kalispera. t30 εκανα την διαδικασια που αναφερεις ...εριξα και τα αρχεια στην διαδρομη ...ενω μου εμφανισε στον δεκτη τα καναλια σε μπουκετο
δεν εχουν καθολου σημα!!κΙ ΦΥΣΙΚΑ δεν παιζουν!!μαλλον κατι κανω λαθος να φανταστω!
open atv 7.6
-
Θέλει και κλειδί... τα stream κανάλια δεν έχουν σήμα , μόνο το 11761h_testCY έχει σήμα
F 2A88E0D9 00000000 1111113311111133 ;test11
-
τωρα θα γραψω και βλακεια...το μπισκοτο που παει-
Το εβαλα στο softcamkeys to εβαλα και στο oscam.dvbapi αλλα παπαλα...
το oscam 11943 803 τρεχω!!

-
Δοκίμασε με oscam-emu
Εγώ είχα θεμα με το απλό oscam
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!