Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 69,968 times. The last Post () by xristos1.

• Το dvb-Τ2 ξέρουμε τι είναι;;; Που λέει το promo .... Και δεν αφορά το δορυφορική τροφοδοσία και ούτε τους νοιάζει αν θα βλέπουμε στην Ελλάδα και όπου αλλού για να κάνουν promo βιντεάκι.

Καλημερα .

Ναι σωστά μπερδεύτηκα. Το Dvb T2 εινσι επέκταση του Dvb T με καλυτερη ποιότητα εικόνας για την επίγεια ληψη.

Η Κύπρος αν και μικρότερη σε σχέση με την Ελλάδα κανει άλμα στα καναλια.

Τα δικά μας hd καναλια δεν έχουν καλή ποιότητα εικόνας.

• Το dvb-Τ2 ξέρουμε τι είναι;;; Που λέει το promo .... Και δεν αφορά το δορυφορική τροφοδοσία και ούτε τους νοιάζει αν θα βλέπουμε στην Ελλάδα και όπου αλλού για να κάνουν promo βιντεάκι.

Καλημερα .

Ναι σωστά μπερδεύτηκα. Το Dvb T2 εινσι επέκταση του Dvb T με καλυτερη ποιότητα εικόνας για την επίγεια ληψη.

Η Κύπρος αν και μικρότερη σε σχέση με την Ελλάδα κανει άλμα στα καναλια.

Τα δικά μας hd καναλια δεν έχουν καλή ποιότητα εικόνας.

Πατριωτη το οτι δεν γνωρίζεις το ξέρω και το καταλαβαίνω,και το αποδέχομαι.Ουτε εγω ήξερα αλλα το να επιφέρεις άποψη χωρίς να έχεις γνώσεις μονο ανοησιες λές. Ακου την συμβουλή μου, πανε πάρε ενα καλάμι και πάνε για ψάρεμα εκει στο HOTEL LUCY ξέρεις εσύ, σε λίγο καιρό θα έρθουν και οι Βουλγαρούδες τουρίστριες και θα τα βλέπεις ολα 4Κ. Θα περνάω και εγώ που και πού απο εκεί να δώ τι ψάρια εποιασες.

• Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις η δεν καταλαβαινεις.Σε ολο το φορουμ πεταγεσαι ειρωνευσαι τους αλλους οτι εχουν δεκτες παιχνιδια οτι εσυ γνωριζεις κτλ.Μπραβο σου που γνωριζεις αλλα ασε και εμας που δεν γνωριζουμε να εχουμε γνωμη.Οπως ξαναειπα δεν σε βαλαμε κριτη σε καθε δημοσιευση καθε μελους στο φόρουμ.

Η συμβουλή μου ειναι να μην ξανά αναφερθείς σε εμένα όπως ειρωνικά αναφέρεσαι γιατι θα υποστείς τις συνέπειες.Αν είσαι έξυπνος καταλαβαίνεις τι εννοώ.

• Θα ηθελα να σε προκαλέσω και να υποστώ τις συνέπειες οποιες και αν ειναι αυτές.

Και για να μην το κουράζουμαι δές τι εγραψες

"τα δικά μας hd καναλια δεν έχουν καλή ποιότητα εικόνας"

Θα σου απαντήσω σε παράδειγμα, το ΟΝΕ ΤV CY βάζει παλιες Ελληνικές ταινίες σε ποιότητα 640p με 720p κοινός εικόνα λάσπη.

Τωρα σε HD και Dvb T2 νομίζεις δια μαγείας θα βλέπεις 1080p ιδια λάσπη πριν , ιδια λάσπη και μετα θα δείς.

Αυτό μπάς και καταλάβεις οτι χωρίς να γνωρίζεις πετάς οτι σου κατέβει δημόσια.

• Κάποια ενηέρωση σε ποια...
    οι ποιές επίγειες συχνότητες, θα εκπέμπψουν;
    Έτσι μπας και... τα δούμε κι εμείς οι έρμοι
    -τουλάχιστον στον ύπνο μας- στην Ελλάδα!!!
    😁😁😁😁😁

• Κάποια ενηέρωση σε ποια...
    οι ποιές επίγειες συχνότητες, θα εκπέμπψουν;
    Έτσι μπας και... τα δούμε κι εμείς οι έρμοι
    -τουλάχιστον στον ύπνο μας- στην Ελλάδα!!!
    😁😁😁😁😁

Πλακα πλακα αυτό ειναι ένα καλό ερώτημα, ουτε και καμιά σελιδα ειδα απο hellas sat

• Εχουμε αλλαγή στα sid για τα καναλια και μήνυμα" ότι έχουμε συντονιστεί στην επίγεια πλατφόρμα της hellas-sat " και το site hellas-sat.digital αλλα ειναι υπό κατασκευή

1_0_1F_F_1_FFFF_1862E02_0_0_0_20260313191219.jpg

1_0_1F_F_1_FFFF_1862E02_0_0_0_20260313190347.jpg1_0_1F_F_1_FFFF_1862E02_0_0_0_20260313190101.jpg1_0_1F_F_1_FFFF_1862E02_0_0_0_20260313190044.jpg

• Αχ αυτή η Hellas Sat... Εκεί που κατάντησε να αναμεταδιδει το κανάλι της Βουλής, το Σκάι, το 902 TV του Κ.Κ.Ε., το Ρ.Ι.Κ. sat και το Τηλεάστυ του Καρατζαφέρη, αναμεταδιδει όλα τα κανάλια της Digea {+ της «αυτοαποκαλούμενης» Velister}.

• Υπάρχει ακόμη, το... 902 TV;

* Εδώ (στην Ελλάδα) άραγε, πώς και δεν τους είχε κόψει
    μέχρι σήμερα, στα περιφερειακά τουλάχιστον,
    να εκπέμπψουν, όπως οι αδελφοί μας, Κύπριοι;

Δυνατότητες, πάντοτε υπήρχαν από τεχνικής πλευράς,
    της εταιρίας (βλ. στενής δέσμης εκπομπής,
    για λόγους πανευρωπαϊκών πνευματικών δικαιωμάτων,
    όπως π.χ. της "Βρετανικής Δέσμης"
    στους Astra 2, στις 28,2° Ανατολικά)!

• Ας ελπίσουμε και σε αλλαγή να είναι ορατά σε όλους τους δέκτες!

Και ο λόγος να το κάνουν αυτό ποιός είναι ?

Η συγκεκρινένη υπηρεσία είναι παροχη σήματος για επίγεια κάλυψη ΟΧΙ για ελεύθερη δορυφορική λήψη .

Μήπως τα έχουμε μπερδέψει λίγο ?

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!