0s mio4k
Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Display More
Παιδια...δεν εΊμαι ασχετος!!!
Αν ο δεκτης μου υποστηριζε T2M θα τα έβλεπα ήδη!!
ΕΧΩ
vu solo 2
vu zero 4k
vu solo 4k
ΔΕΝ ΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙς!!!
Κοινως δεν βλεπει σημα!!
Τοποθετήστε αυτό το αρχείο στο etc/enigma2
-
Display More
ΕΧΩ
vu solo 2
vu zero 4k
vu solo 4k
ΔΕΝ ΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙς!!!
Κοινως δεν βλεπει σημα!!
O zero 4k παιζει με astra-sm δεν υποστηρίζει απευθείας t2mi όπως τα octagon και edision
-
Καλησπέρα στην Ελληνικη παρέα.
Με Dreambox 920.,Image OE 2.5....στις 2 αυτές συχνότητες,με τις ρυθμησεις αυτές....
ενω λοκάρει το σημα...κατεβάζει αυτα τα 2 καναλια....
channel 1=11761 x 15155pls

channel2=11778 x 15155pls

Στο Γερμανικό Φορουμ της NN2,σύμφωνα με το Tuner Silab 2166DT,υποστηρίζει Multistream+T2MI
-
Display MoreDisplay More
ΕΧΩ
vu solo 2
vu zero 4k
vu solo 4k
ΔΕΝ ΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙς!!!
Κοινως δεν βλεπει σημα!!
O zero 4k παιζει με astra-sm δεν υποστηρίζει απευθείας t2mi όπως τα octagon και edision
Τώρα δεν υπάρχει ανάγκη για astra-sm
Χρειάζεστε μόνο έναν αποκωδικοποιητή T2-MI
Hellas Sat 4: 11761 H - LyngSat
-
Display More
Με Dreambox 920.,Image OE 2.5....στις 2 αυτές συχνότητες,με τις ρυθμησεις αυτές....

Στο Γερμανικό Φορουμ της NN2,σύμφωνα με το Tuner Silab 2166DT,υποστηρίζει Multistream+T2MI
Πανε satellites.xml και βάλε αυτά και δοκίμασε
Code<transponder frequency="11761000" symbol_rate="15157000" polarization="0" fec_inner="3" system="1" modulation="2" pls_mode="1" pls_code="211867" t2mi_plp_id="0"/> <transponder frequency="11778000" symbol_rate="15157000" polarization="0" fec_inner="3" system="1" modulation="2" pls_mode="1" pls_code="242133" t2mi_plp_id="0"/>Ναι ο 920 έχει Τ2ΜΙ
-
Στον δικό μου octagon στην πρώτη συχνότητα χρειάστηκε pls_code="211867" για να δει σήμα.
-
Εχεις δικαιo Aνεστη σε ευχαριστώ, ασχολούμαι με διάφορα ταυτόχρονα και λογικό είναι να κάνω λάθη.
-
Έχω ήδη βάλει αυτές τις ρυθμίσεις.
Χρειαζεται να προσθέσω ή να διορθώσω, κάτι;Χρησιμοποιήστε το σωστό αρχείο satellites.xml και δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τίποτα
-
Display More
ΕΧΩ
vu solo 2
vu zero 4k
vu solo 4k
ΔΕΝ ΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙς!!!
Κοινως δεν βλεπει σημα!!
Το VU δεν υποστηρίζει την άμεση ρύθμιση του T2MI, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα astra-sm+userbouquet
-
Μπορεις να μου στειλεις καπως το TS αρχειο να το αναλυσω; Ανεβασε το στο files.fm πχ
-
Display More

Όπως και για το VU, έτσι και για το DM πρέπει να χρησιμοποιηθεί το astra-sm+userbouquet
-
Μπορεις να μου στειλεις καπως το TS αρχειο να το αναλυσω; Ανεβασε το στο files.fm πχ
Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε για τη λήψη του σήματος;
-
Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε για τη λήψη του σήματος;
Δεν έχω εξοπλισμό, θέλω το TS να το δω με το hexedit
-
Στον δικό μου octagon στην πρώτη συχνότητα χρειάστηκε pls_code="211867" για να δει σήμα.
Ο 211867 είναι ο ίδιος κωδικός με τον 242133 απλά σε ROOT. Έχει η Promax ένα converter https://www.promaxelectronics.com/tools/gold2root/
-
Azzurra , εσύ είσαι από την Σικελία ;
Azzurra , tu sei siciliano ?
-
una faccia una razza
-
Λες να γίνουν διαθέσιμες και οι cyta & cablenet στην επίγεια ψηφιακή? Ξέρει κανένας?
Τα μόνα πακέτα που δεν είχαν ποτέ δορυφορική μετάδοση σε κανέναν δορυφόρο εως τώρα.
* Αλλάξανε πριν λίγο τα κυπριακά σήμα χωρίς το multistream τώρα * 10:40
-
Δεν έχω εξοπλισμό, θέλω το TS να το δω με το hexedit
https://mega.nz/file/NV8SCBQD#…xi6ZYv2IEPgjelsaa4Z0FuNi0 -60sec full TS
-
Λες να γίνουν διαθέσιμες και οι cyta & cablenet στην επίγεια ψηφιακή? Ξέρει κανένας?
Τα μόνα πακέτα που δεν είχαν ποτέ δορυφορική μετάδοση σε κανέναν δορυφόρο εως τώρα.
* Αλλάξανε πριν λίγο τα κυπριακά σήμα χωρίς το multistream τώρα * 10:40
11:30 - χωρίς PLS δεν είναι δυνατό το LOCK
capture_003_17032026_113343.pngcapture_002_17032026_113326.png
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!