Cihazım gigablue x1 hd openatv 8.0 beta yazılımınile kullanıyordum. Güncelleme yaparken dahili bellekte yer kalmadığı için güncellemeyi yarıda bıraktı ve yeniden başlat dediğimde cihaz açılmaz oldu. İmage flashlama ya çalışıyorum ama malesef oda olmuyor. Anladığım kadarıyla cihaz Usb yi sda1 olarak görüyor ve imaf flashlama a izin vermiyor.
Sda1 içerisinden telnet ile image yükleme imkanım varmı? Komutu bilen var mı? Yada nasıl usb yi hdd olarak gösterebilirim.
Cihaz usbyi görmüyor
- dussosa
- Thread is marked as Resolved.
-
-
merhaba
cihazın elektrik kablosunu cıkart usb yi tak sonra
cihazı elektrik kablosunu takınca acma tusunu basılı tut
flash yapınca tusu bırak
image yüklenice cihaz yeniden baslar usb cıkar ayarlarını yap.
aklıma gelen bu.
-
USB Bellek ile Gigablue Quad+ Yazılım Yükleme Talimatları
Hazırlık için, USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
Görüntü paketini buradan indirin: images.hdfreaks.cc/gbquadplus/
ve klasör yapısını tamamen çıkarın.Çıkarılan /gigablue/quadplus/ klasörünü ve içeriğini hazırlanan güncelleme belleğine kopyalayın (kopyalama işleminin tamamlandığından emin olun; belleği çıkarmak en iyisidir).
Yazılım Yükleme Talimatları:
Cihazı güç düğmesini kullanarak kapatın.
İşlem sırasında diğer tüm USB cihazlarını ayırın.
Ön paneli açın ve güncelleme belleğini USB portuna takın.
Güç düğmesini açın.
Güncelleme belleği doğru şekilde tanınırsa, ekranda "Görüntü Bulundu - Yüklemek için Ön Paneldeki Tamam düğmesine basın" mesajı görünecektir.
Şimdi ön paneldeki Tamam düğmesine basın.
Cihaz otomatik olarak yüklenecektir; bu işlem yaklaşık 5 dakika sürer.
Ardından, otomatik olarak yeniden başlatılacak ve ilk kurulum sihirbazı görünmelidir.
Güncelleme çubuğu artık çıkarılabilir. > Tamamlandı
-
Malesef hiç bir şekilde olmuyor. Kablo ile pcye bağlanıp imaj atılırsa anca o zaman olacak gibi. Her türlü yolu denedim. Openatv 8.0 beta güncelleme esnasında cihazımı kullanılamaz hale getirdi.
-
arkadasım eski cihazlarda uptool pc ye yükleyip cihaza image flash yapılıyordu malesef bu yeni cihazlarda usb üzeri yükleme yapılıyor malesef
Forum Turcia LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!