Na displeju gori crvena lampica

There are 6 replies in this Thread which was already clicked 185 times. The last Post () by deanpez.

• Problem je sljedeci na resiveru gori samo crvena lampica da li je to greska do softwera i kako to rijesiti na tv nema nikakve slike samo crnilo ??

Mislim da bi prvo trebao da napises koji resiver imas i koju si sliku instalisao da bi ti neko pomogao.Ovako ne znamo nista osim da ti gori crvena lampica.?

• Resiver je Gazal 999Q PRO HD mini slike nema na tv znaci normalno radi box ja sam pokusao flasirati ali na zalost nema rezultata ....

Da li imas na svom resiveru negde dugme da ga mozes vratiti na tvornicku instalaciju.Ne znam sta si uradio, jesi li hteo da ubacis u njega novu sliku preko usb da instalises pa ti se posle toga pojavio problem koji sad imas.

• Ne nema nista nisam ekspermentisao odjednom je nestalo u pocetku sam mislio da je do napajanja ali sumnjam da je greska do samog software ili je moguce procesora .....

To su arapski resiver izgleda.Moguce da mu je vreme da se menja ,ali pokusaj da ga iskljucis iz struje i ostavi ga 10 minuta bez struje pa ga ponovo ukljuci pa vidi sta se desava hoce li da starta normalno ili ne .

• Ja mislim da je drugu sonson dosadno pa zajebaje raju

Na ovom forumu radi se o Gazal resiveru i crvenoj lampici , a na jednom Ex-Yu forumu radi se pak o Mutant enigma2 resiveru i crvenoj lampici , teme pokrenute skoro po istovremeno

Interesantno jelda :lolz:

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!