Posts by notisjunior

    Google tv και android tv ειναι σχεδον το ιδιο

    Έχουν κάποιες διαφορές, από ότι έψαξα τεχνικά. κυρίως το google tv, είναι μεταγενέστερο του android.
    Σε εμάς δούλεψε να μπει χειροκίνητα. Απλά δεν το βγάζει σαν συντόμευση, αλλά υπάρχει παράθυρο να μπεις και να την βάλεις να δουλέψει, για να την ανοίγεις. Μέσω κάποιου file explorer, που να εντοπίζει τα apps μπορείς να την ανοίξεις κανονικά. Θα βόλευε σίγουρα καλύτερα, αν την κατεβάσεις από playstore, αλλά οκ.

    άρα θα παίξω σε μια google tv, που έγραφε και ο φίλος πιο πάνω πως κατάφερε και δουλεύει σωστά. ευχαριστώ για την απάντηση.

    Καλησπέρα. Επειδή είμαστε σε φάση αγοράς τηλεόρασης... αν έχει playstore θα μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή; πρέπει να είναι android tv ή google tv ή κάτι άλλο? από ποια έκδοση android είμαστε καλυμμένοι;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Καλή χρονιά σε όλους. Ο Γιώργος έχει ένα δίκιο. Σε έναν άλλον άνθρωπο όταν ζητάμε βοήθεια και δεν είναι μπροστά και δεν μπορεί να βλέπει και να παρέμβει, δίνουμε λεπτομέρειες. Επίσης όταν μας λέει κάνε αυτό ή το άλλο και μας τα λέει βήμα βήμα, δεν αρχίζουμε τα δικά μας και το φτάνουμε στο αμήν. Το έχω ζήσει και καταλαβαίνω.

    Καλημέρα. Μια ερώτηση στο "satlex" και στο "Υπολογισμός τιμών για εγκατάσταση WaveFrontier τοροειδούς κεραίας" αναφέρει:

    λοξή όμως προς τα πια μεριά; Δεξιά ή αριστερή μεριά όπως το βλέπουμε από πίσω; Μιλάμε για πιάτο Maximum T85. Μου έβγαλε αυτές τις ρυθμίσεις για να πιάσω 19,2 και 39. Ως κεντρικό βγάζει τον 28.


    WaveFrontier γωνία κλίσης (λοξή κίνηση): 103.4°
    Κάνετε τη λοξή προσαρμογή με την κλίση της κεραίας 13.4° στην ανατολή που είναι ακριβώς 103.4° στην κλίμακα!!!
    (που φαίνεται από πίσω από την κεραία)

    Καλημέρα στο forum, εχω πιάσει τον HELLAS sat με μια κεραία MAXIMUM E-85 είναι δυνατόν να μπορέσω να πιάσω και αυτούς τους δυο δορυφόρους Astra + Hellas sat μαζί. Για κάθε βοήθεια ευχαριστώ εκ των πρότερων.

    άλλο άτομο εδώ το κατάφερε. εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά κι επειδή δεν βρήκα χρόνο το παράτησα να το δοκιμάσω πάλι όταν βρω χρόνο. πάντως αν πας κέντρο 39 το παράκεντρο 19 θα το πιάσεις αλλά με αδύνατο πολύ σήμα και δεν θα τα ανοίγει όλα.

    με gilbertini 85cm τελεια κεντραρισμενο περιοχη μοναχου εχω περιπου 50% σημα σε digea. στην ερτ ειναι χαμηλοτερο

    τσέκαρε την γωνίαση του πιάτου και την στροφή στο μάτι, μην πιάσει παραπάνω. είμαι πολύ πιο βόρεια και πιάνω με ίδιο μέγεθος πολύ υψηλότερο σήμα.


    επίσης και τα του καιρού. αν οι τιμή που λες είναι με καιρό χάλια ή καθαρό. εμένα διαφέρει το σήμα σε βροχερές ημέρες.

    Θα ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει όποιος ξέρει. Δοκίμασα ένα δεύτερο μηχάνημα (edision underline 3in1) και ενώ έχει σήμα ο 39 και έχει τα κλειδιά, δεν ανοίγει πέρα από τα απλά digea. ΕΡΤ και ΕΡΤ HD όπως και Digea HD δεν τα ανοίγει. Υπάρχει τρόπος να παίξει; Πάμε για άλλον; Edision Proton S2 το έχει κανείς; τα παίζει;

    Τα 2 lnb είναι στην κάτω μεριά γιατί δεν έχω

    δώσει κλήση (skew) .οπως πρέπει

    κανονικά σ αυτή την κεραία.βρες πρώτα

    τον 39° και μετά οι άλλοι είναι πολύ δυνατοί

    και βρίσκονται εύκολα.

    τον έπιασα τον 19 αλλά δεν μπόρεσαν να παίξουν τα κανάλια. ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω το γιατί. θα δοκιμάσω και άλλες φορές. δεν δίνει και πάρα πολύ σήμα να πω την αλήθεια. ευχαριστώ για την βοήθεια. να είσαι καλά.

    Κέντρο 39° σημα47%.

    19°σημα55% ,13°50%

    εγώ στο 39 έπιασα σε συχνότητα και παραπάνω σήμα (αλλά ίσως έχουμε άλλο δέκτη και τα μετράει αλλιώς)

    ??? μισο γιατι με μπερδευετε...


    grekos21 T85 γραφεις... = wave frontier ? (η καποιο αλλο multifocus?)


    notisjunior εχεις κατι τετοιο κι εσυ? εχεις μοτερ? (γιατι μπερδευτηκα με τον εξοπλισμο σας)

    Έχω ακριβώς το ίδιο πιάτο με τον grekos21. τώρα αν για χίλιους δύο λόγους δεν βγει λύση και δεν είναι άλλο τρόπο πέρα από το Moter... ας πάρω ένα. ελπίζω να κατάλαβες τώρα.


    εφόσον έχει βέβαια και αν μπορεί και θέλει ας βγάλει μια φωτογραφία. θέλω να δω περίπου αποστάσεις, γιατί μου φαίνεται παράξενο που πιάστηκαν και οι τρεις.

    Κεντρική Γερμανία με Τ85 κεραία άνετα κέντρο 39° και 19° ,13°με καλό σήμα

    τι έχεις κέντρο; έχω το ίδιο πιάτο, γι' αυτό ρωτάω.

    στις μοίρες στην γωνίαση να φανταστώ στους 24; γιατί οι άλλοι δύο θέλουν 30.

    δυσκολακι... εχεις 20 μοιρες αποσταση . μονο με πιατο 1.20+ εχει πιθανοτητες,

    αν και σε αυτη την περιπτωση (ισως και σε μετρο) θα ηταν καλυτερα ενα κεντρο καπου στη μεση και παρακεντρους και τους 2...

    άρα εναλλακτική αν δεν τα καταφέρω με τίποτα το Moter.

    Μιλώντας για σήμα, αν και δεν βρήκα πολύ χρόνο να το παλέψω, με κέντρο 39 έχουμε πιθανότητα να πιάσει παράκεντρο 19; Έπιανε κάποιο σήμα αλλά δεν άνοιγε τα κανάλια. το έχει καταφέρει κανείς;

    Για σας φίλοι . Έχω ένα μικρό πρόβλημα . Τόπος κατοικίας Μόναχο διάμετρο κάτοπτρο 85 εκ. Δέκτης vuduo2 .

    Ενώ κατεβάζω στις 39 μοίρες όλες τις δικές συχνότητες δεν κατεβάζω τα κανάλια στην συχνότητα της ΕΡΤ 12242 εκεί που υπάρχει το ρικ και το ΕΡΤ News . Τις παραμέτρους της βαζω όπως είναι sto flysat. Μήπως δεν λειτουργεί η υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?

    φίλε μου είμαι Γερμανία πολύ πιο βόρεια από εσένα και πιάνω κανονικά αυτή την συχνότητα και τα βλέπω και με πολύ καλό σήμα. Εγώ βέβαια έχω άλλου είδους δέκτη και τα είχε ήδη μέσα ως λίστα όλα.

    Λύθηκε το πρόβλημα. πιάστηκε ο δορυφόρος απλά δεν συνυπάρχει με τον ASTRA 19. Το σήμα σε μερικές συχνότητες είναι άριστο.

    Η Γερμανία είναι μια πολύ μεγάλη γεωγραφική έκταση. Συμβουλέψου το satbeams για τα ιχνοδιαγράμματα (footprints) του HELLASAT για την περιοχή που σε ενδιαφέρει και το dishpointer για τον προσανατολισμό του πιάτου σου, αν το προσπαθήσεις μόνος.

    αυτό έκανα και αναφέρει 50άρι πιάτο τουλάχιστον πράγμα που έχω. ρύθμισα την γωνίαση στις 24 μοίρες, έστριψα και το lnb στην γωνία που έλεγε, και στρίβω το πιάτο και προς την γωνία που πρέπει και τίποτα. πάει κανενός το μυαλό στο τι μπορεί να φταίει; μέχρι και η βάση αλφαδιασμένη με γωνιόμετρο είναι.

    πολυς κοσμος επιβεβαιωμενα με 80αρια πιατα...


    η συχνοτητα της digea, ειναι αρκετα ισχυρη. της ερτ ειναι πιο πεσμενη...

    έχω ένα maximum e 85. 710 x 910mm. τι να πω; κάθε βοήθεια ή συμβουλή δεκτή.


    από εδώ που κοίταξα https://www.satbeams.com/footprints?beam=10473 μου λέει πως φτάνει και 50άρι.