Posts by nikoskonis

    Νεο κανάλι της Discovery networks. "HGTV HD" (Home & garden) απο τις 4.8e (12360 V)

    Δεν γνωρίζω αν ανοιγει με powervu ή αν το κανάλι ειναι στα Ελληνικά υποτιτλισμενο, καθώς βλεπω μόνο απο 0.8w

    Aν γνωριζει κάποιος φιλος, μας ενημερώνει.

    Ευχαριστώ.

    Αυτή είναι η γραμή με EPG:

    Code
    #SERVICE 4097:0:1:84E3:8866:A6F5:0:0:0:0:http%3a//vermantia.secure2.footprint.net/egress/bhandler/telmacortmp/vermantia/manifest.m3u8:MEGA
    #DESCRIPTION MEGA

    Για καποιο λογο δεν μου εμφανίζεται το epg. Μου το εμφανιζει μόνο στην παλια συχνοτητα του δορυφορου, εκεί που ηταν το mega στις 3e.

    #SERVICE 4097:0:1:1:0:0:0:0:0:0:https%3a//vermantia.secure2.footprint.net/egress/bhandler/telmacortmp/vermantia/manifest.m3u8

    #DESCRIPTION Mega


    Αυτο ειναι το edit για enigma2. Δεν ξερω αν υποστηριζεται ακομα epg απο την γνωστη πηγη στα Ελληνικα. Και αν υποστηριζεται, τί "id" βαζουμε στο λινκ?? Ευχαριστω εκ των προτερων.

    Καλησπέρα! Βρε παιδια, εχω μια απορία. Σε satdreamGr παίζουν καλά οι υπότιτλοι του TLC? Γιατι εμενα σε openpli εχουν προβλημα... 😔😟😟

    Καλησπέρα. Μηπως γνωριζετε εαν γίνεται στο national geographic HD απο 23.5e, τί να βαλουμε στο id της υπηρεσιας ετσι ώστε να παιρνει το epg απο την συχνοτητα της cosmote tv στις 9e? Επειδή ειναι λαθος το προγραμμα που παίρνει απο την πηγη που εχω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    Καλησπέρα! Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πώς γινεται να παραμένει συνδεδεμένο το oscam emu με τον σερβιτόρο, ετσι ώστε να μην χρειάζεται καποια δευτερόλεπτα για να συνδεθεί ξανα οταν γυρναμε απο fta σε encoded? Ευχαριστώ!

    Καλησπερα στην παρεα! Μηπως γνωριζει καποιος σε open atv image, πώς επιλεγουμε να κάνει ζαπινγκ με τα βελακια δεξια-αριστερα?

    Δεν το βρισκω πουθενα στο μενου... :dumb:

    Σ'ευχαριστώ. Βρισκομαι στην Εύβοια. Πριν λιγο καιρό δοκίμασα αυτο που λες. Εβαλα Κέντρο 9e και ειχα άψογο σημα, ακομα και στην συχνότητα των discovery απο 0.8w, που ειναι όντως πιο αδύναμη. Ομως με κέντρο τις 9, ειχα προβλημα με τις 23.5, καποιες μου κατεβαιναν με χαμηλο σημα, ισα ισα που κλειδωναν. Και ηθελα και τα national geographic και κάποια Τσέχικα. Γι'αυτο εβαλα Κέντρο τις 13. Του χρόνου σκέφτομαι να παω σε μεγαλύτερο κάτοπτρο. Ισως gibertini 100cm.. ?☺

    Δεν εχω λογια... Σας υπερ ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια και τις συμβουλες! Βεβαια, το "κακό" εχει ηδη γίνει, αφου το κάτοπτρο που εχω ειναι edision... Για 80αρι δεν τα παει κι ασχημα ομως. Με κεντρο 13, βγαζω παρακεντρα τις 1w, 4.8e, 9e, 16e, 19.2e & 23.5e... (Μετα απο πολυ κόπο και αρκετους πειραματισμούς) Σε πολύ δυνατη βροχη φυσικά χανω καποιες συχνοτητες των παρακεντρων, οπως επισήμανε και ο @JohnMoreS@T . Εχω πανω τα lnb inverto black ultra και για τους πολυ κοντινούς δορυφόρους τα slim lnb της triax.

    Καλησπέρα κι απο μενα. Με αφορμη το προηγουμενο ποστ, ειχα κι εγω μια απορία. Εχω ενα κατοπτρο 85×80 cm, με κέντρο τις 13 και με παρακεντρα lnb στις γειτονικες θεσεις. Όμως οι 3.1e & 4.8e ειναι πολυ κοντά και πρεπει να επιλεξω μια απ τις δυο. Υπαρχει λύση για ληψη και των δύο δορυφορων? Αυτο το πολυ λεπτό lnb δεν το εχω δοκιμάσει. Πιστεύετε οτι θα "χωραει" στην κλασσική Universal μπαρα στήριξης?