Posts by kxrist

    είναι σαφές, δεν είναι όμως αντικίνητρο, ένα μηχανάκι με σειριακή σίγουρα όλοι θα έχουν στο "αμπάρι" τους, τα 232 υπάρχουν με το κιλό. Θα ενοχλήσω για κάποιες λεπτομέρειες που θα ήθελα.

    Κοιτα υπαρχει ο Gtmedia v8x και οι Qviart και Viark για αυτα αλλα κυριος ο Gtmedia

    είναι τόσο καλός o gtmedia όσο λένε ? τον έχω σταμπάρει και εγώ, όντως πρωτος σε πωλήσεις στο αλι, δεν έχω παιξει με mars, δε ξέρω τι ανοίγει φαντάζομαι όλα πλην τα γνωστα, πλέον ειμαι σε oscamicam δεν έχω παράπονο πέρα από τις πεταλιές που χάνει πλέον ο ισπανός, την πόρτα που φάγαμε εδώ και χρόνια από το μακαρονά και τα τσαλιμάκια του γερμανού που κουτσά στραβά κάτι γίνεται πλέον.

    έτσι ναι, με τα σωστά tp σε dvbs βγαίνουν όλοι οι Ε που δοκίμασα (13,16,19,23 κλπ). Πολύ σημαντική και η κλίση με διαφορά 2-3 μοίρες φεύγεις εκτός.

    Το άφησα προσωρινά στον 16. κλείδωσα όντως σε αυτό το tp που μου είπες και μετά τσέκαρα και τη λίστα που είχα στο satlink το πολύ άλλοι δύο να κλείδωναν. Δεν μπορώ να πω ότι κλείδωσα σε χαμηλά σήματα σε αυτό το tp. οπότε μια χαρά.

    Θα το αφήσω κάποιες μέρες να παίξω γιατί βλέπω ανοίγω αρκετά.


    Εν συνεχεία βγήκαν άλλα θέματα. disecq το οποίο είχε δώσει σημάδια τέλους, κάποιες φορές έβγαζε tuner failed στις θέσεις 1-3 και στην 4 ελάχιστα δούλευε. Συγκεκριμένα με το scan μου έφερε στον vu στην αρχή μόνο 65 services έναντι 635 όταν έγινε η αλλαγή. οπότε αντικαταστάθηκε και αυτό προσωρινά με ένα άλλο μέχρι να μπει το 8ρι.


    Σκέφτομαι να πειραματιστώ και με τον eshail 2 όπου έχει και ραδιοερασιτεχνικό ενδιαφέρον.

    Δεν τα κατάφερα στις 0.8W αλλά όχι λόγο tp νομίζω. πρέπει να είναι διαφορετική η κλίση εκεί. έπαιξα λίγο με το κινητό για να δώ περίπου το σημείο αλλά δεν... έχει σειρά αυτός....

    Τα εχω ξαναπάθει αυτα κ παλαιοτερα οταν εψαχνα τον 23.5 ως κυριως σε ενα 90ρι κ ειχα χαθει με τα s.


    θυμαμαι μου εδωσες στο dreamsat ενα tp το εχω πρωτο τη λιστα κ τον βελτιωνω παντα με αυτο οταν χανει σημα.


    Παλεψα λιγο κ τον 0.8w ως κεντρο χαθηκα κ εκει παιζοντας με 11247 24500 V. Δεν εχω ιδεα τι φερνει αυτος κ ποιες οι συνθηκες ληψης.


    Κοιταω τωρα, το fly δεν το εχει καν το lyng κατι δινει αλλα αμφιβ;λλω αν ειναι σωστο και αυτο.

    Χμ αρα έτσι εξηγείται. Περασα manually οτι υπηρχε σε s αγνοώντας τα σχολια και εχασα χρονο σε ακοπο κεντραρισμα.


    Δεν το ηξερα οτι ισως να εχουν καθυστέρηση τα @μικρα. Θα τους δωσω το χρονο τους.


    12654 σε 11111 δε βλέπω στο king, μονο 12652.50 ........ Την βρηκα.ομως στο lyng

    Ειναι το ws 6909. Εντύπωση μου κανει, ειναι πρωτο tp στη λιστα του kingofsat χωρις κανενα κανάλι απο κατω


    Ναι αυτο που λες το εχω ηδη περασμενο κ θα το δοκιμασω. Θα χρειαστω ομως κ ενα tp dvbs στον 16ε αν υπαρχει ..


    Δεν κοιταω καν καναλια, περιμένω να λοκαρω πρωτα. Επιλεγω tp και κουναω το πιάτο. Εχει δυο μπαρες (s q) κ ηχο.

    Ναι οι 45 υψος αλλα εκλεψα απο τα γειτονικα πιατα και με ενα προγραμμα κινητού ρυθμισα την κλιση καπου 42 ειμαι. Παλι ομως τα ιδια.


    Αφου δε βρηκα τιποτα πηγα στον 16ε. Το μονο δυνατο tp (96/34) σε ,dvbs ειναι το 10721 30000 H. Δε κλειδωνω ομως. Οι λιστες το δειχνουν αδειο. Μπορω να κλειδωσω εκει για δοκιμη η τσαμπα το παλευω ;

    Απο lnb κ καλωδια ειμαι οκ


    Ουτε σε wifi link των 4klm τετοια ταλαιπωρία. Κατι δεν κανω καλα παντως.

    ξεκίνησα το ξήλωμα lnb και παλαιών καλωδίων. Σέταρα τις 45μοίρες αλλά δυστυχώς με το πεδιόμετρο δεν μπορώ να κεντράρω κανέναν απολύτως δορυφόρο. Ρύθμισα όλους τους dvbs αναμεταδότες για τους δορυφόρους που με ενδιαφέρουν. Ενώ έχω σετάρει πολλές φορές μικρότερα πιάτα αυτό μου φαίνεται αρκετά μεγάλο ίσως φτάνει το 1.80. Πέρα από το satlink έβαλα και την εφαρμογή που υπάρχει για κινητά αλλά τίποτα. Σίγουρα κάνω κάτι λάθος.

    Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω και μου διαφεύγει ?

    ευχαριστώ γιώργο, θα κοιτάξω να αλλάξω τη βάση και να πετάξω την παλιά. Αυτην ακριβώς έχω στο 80ρι gibertini (19.2,13) το κουράζω ξέρω αλλά δεν έχω καταληξει σε κεντράρισμα.


    Μιας και ανέβηκα κέντραρα πάλι, έχω πολύ καλά σήματα στους άλλους 3 δορυφόρους. πραγματικά δεν ξέρω που να το ρίξω και δε βλέπω το νόημα του κέντρου σε 19.2. Για τις 10 που έγραψε κάποιος μιας και δεν έχω εμεπιρία σκεφτόμουν αλλά και πάλι με τα feeds διάβασα ότι είναι ότι κάτσει.....


    έχω ήδη ένα disecq 4ρι θα χρφειαστώ οπωσδήποτε μεγαλύτερο ή δεύτερο να μπει στην έξοδο ενός lnb out του υπάρχοντος. Έχω διαβάσει ότι γίνεται η σύνδεση σε σειρά. δεν ξέρω όμως πρακτικά πως θα το ρυθμίσω μετά αυτό από το δέκτη ούτε την απόδοση που θα έχει με τον τρόπο αυτό.

    Το καταλαβα, άρα δεν υπάρχει κινδυνος μονο ισως καποιες απώλειες. Σχετικά με το shutdown ευτυχως υπάρχει και αυτη η επιλογη περαν του γνωστου stand by την οποια εχω ρυθμισει κ χρησιμοποιώ. Και να μην την έβρισκα στα menu βεβαια στα linux υπάρχει κ το ssh.


    Εχω καποια δυσκολια να βρω τι τυπου ειναιι το πιατο ωατε να μπορεσω στη ραγα να βαλω επιπλεον βασεις για lnb. Θα ανεβασω φωτο.

    Ειναι σαφες αυτο τοσο για το τοξο οσο κ για τον διακλαδωτη. Το χειρισμο των δεκτων μπορω να τον οριζω απο managed switch αν ομως ξεφύγει κατι πχ πτωση τασεως που στην επαναφορα ανοιγουν οι δεκτες απο μονοι τους, τι θα καει πρωτο ?

    Ωραια θα το δω το app για να σκαναρω s2. Ελληνικη μπαλα κ μπασκετ ειναι εκτος ενδιαφεροντος. Θελω να διαβασω πρωτα για feeds αλλα αν δουλευουν με τη λογικη του οτι κατσει ουτε αυτο το θελω. Για 28.2 δε γίνεται κατι με αυτον στο κέντρο?

    Ευχαριστώ για την απάντηση.


    Δεν το είχα καταλάβει για τις θέσεις των lnb. Θα δω αν σερβίρομαι κάτι. Για τον 0.8W θα δώ φως, για τον άλλο δεν ξέρω.

    Φαντάζομαι να βρω dvb-s να σκανάρω γιατί στους 23.5 είχε μόνο ένα και πάλι καλά. όλα τα άλλα ήταν s2.


    Κεντρο το 19 δε το βλέπω είναι πολύ εύκολος και η λήψη μου στο 80ρι είναι ήδη πολύ καλή. Τον 16 τον θέλω όντως.

    Με feeds δεν εχω παίξει ποτέ ίσως είναι ευκαιρία.

    Το disecq που έχω είναι 4ρι και ήδη γεμάτο. Λογικά θα πρέπει να βάλω κάποιο 8ρι για να ρίξω και τους άλλους. Σε περίπτωση που θέλω όμως να δώσω έξοδο σε δύο δέκτες αυτό γίνεται με διακλάδωση ή υπάρχει disceq με 2 εξόδους ?

    Καλημέρα σε όλους,


    θα ήθελα κάποια συμβουλή σχετικά με ένα ήδη εγκατεστημένο πιάτο που ήρθε στην κατοχή μου στο σημείο που έχω ήδη την εγκατάσταση (Αττική).

    Εχω ήδη σε ένα 80ρι στις 19.2 με δεύτερο τις 13. Ενα δεύτερο 90ρι στις 23.5. Οι λήψεις πολύ καλές και όταν φέυγουν λίγο τις φέρνω με satfinder (δυστυχώς είναι μονον dvb-s). Δε μου είναι κόπος.


    Το σταθερό πιάτο αυτό έχει κέντρο τους 4.8. Απο την πλάτη του βλέποντας αριστερά έχει τις 13Ε και τέρμα δεξιά μάλλον πρέπει να είναι ο Amos (δε θυμάμαι μοίρες) Τα 3 lnb είναι σε μια μεγάλη ράγα που έχει πολύ χώρο για παραπάνω.


    Εχω έναν vu+ se (δυστυχώς έχει ένα tuner) με τον οποίο στριμάρω εντός οικιακού δικτύου σε box και σε όποια άλλη συσκευή θέλω (μια ανά φορά) με gigabit ethernet χωρίς πρόβλημα. Δεν είμαι αρνητικός για δεύτερο δέκτη γιατί μπορεί μεν να λειτουργεί άψογα το εσωτερικό stream αλλά την ευκολία και ταχύτητα του menu του δέκτη δεν την έχει. Για αυτό και το προτιμώ από iptv. Μιλάω για απόκριση menu και όχι για ποιότητα stream.


    Ο δικός μου δεν σερβίρει τιποτα στους 4.8, τυχαία το σκ άνοιξα το football 3 hd. Tον 13 τον έχω έτσι και αλλιώς. Θα ήθελα γνώμη για που μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Που να κεντράρω ? Τι να έχω παράκεντρο.

    Παλαιότερα είχα παίξει σε 28.2 αλλά γινόταν όλο και χειρότερο κάθε χρόνο, τα κανάλια που έπιανα με 90ρι πιάτο ήταν ελάχιστα για αυτό και το γύρισα στις 23.5. Δε νομίζω να δώ τεράστια διαφορά.

    Υπαρχει μια.μοντα οντως εδω κ χρονια. Δε το κανω απο τσιγκουνια απλως λυπαμαι να πεταξω δυο κοματια που εχω.


    Στην ουσια μεσω dreambox edit κανεις να τρεχουν αυτα με vlc