Posts by kxrist

    ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ. όχι δεν ήταν καν ενεργά ήταν όλα γκρι. Ποιά έκδοση bh θα μπορεί να τρέξει από τη φλας ώστε να μην χρειαστεί Multiboot ?

    καλησπέρα σε όλους,

    αν και έχω εγκατάσταση 4 σταθερων δορυφόρων (4.8,13,19,23.5).και δουλεύω αρκετά χρόνια με softcam, κεντράροντας μόνος μου πιάτα και αλλάζοντας-αντικαθιστόντας εξοπλισμό, δεν νομίζω ότι έχω προχωρήσει όσο θα ήθελα. Στην παρούσα έχω έναν vu+ solo se με blackhole (2.1.5 build 2015-02-26) και πρόσφστσ κατέβασα τα ciefpsettings για τους δορουφόρους που δουλεύω. Μέσα σε αυτά είδα υπάρχουν και κάποια favourites για iptv κάποιες webcan κλπ. πατώντας πάνω σε αυτά βλέπω ότι δεν υπάρχει καν προσπάθεια για εξερχόμενο connection στα logs του router. Κοινώς τίποτα. Η ερώτηση μου είναι., πρέπει να εγκαταστήσω κάτι παραπάνω για να δουλέψει το stream αυτό ?


    Με τη σταθερότητα του blackhole δεν βλέπω κάποιο θέμα αν και κάποιες φορές δεν έχω ήχο ή εικόνα ενώ δουλεύει μια χαρά μέσω webif. Αυτό το λύνω κλείνοντας τελείως την tv από το διακόπτη για κάποια λεπτά και επανέρχονται όλα.