Posts by nautilus7

    I guess by 15, you mean minutes... Yes it's normal. Keys change very often, so since you don't watch all day, you stuck with old keys. AU takes about 10-15 minutes to get new keys.

    Έτσι είναι... Φίλε geo1963 καλά κάνεις και το προσπαθείς μόνος σου, αλλά για να λάβεις βοήθεια πρέπει να πεις αναλυτικά τι έκανες, για να μπορέσουν και όσα παιδιά θέλουν και γνωρίζουν να σου πουν αν έκανες κάτι λάθος ή δεν έκανες κάτι.


    Εγώ (και άλλοι) μπορώ να μαντέψω ότι το πρόβλημα είναι ότι το afn θέλει 2ο emu reader με ενεργοποιημένο το cacheex για να δουλέψει, το οποίο δεν το έφτιαξες ή δεν το έκανες σωστά. Αλλά θα είναι μόνο μια μαντεψιά βασισμένη στο γεγονός ότι αυτό είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα για όλους.

    Την επιλογή θα την βρεις στο config --> dvb api ή το γράφεις κατευθείαν στο αρχείο oscam.conf


    Πρόσεξε όμως γιατί σε κανάλια με πολλές κλειδωμένες ροές ήχου και υποτίτλων θα μπορείς να βλέπεις μόνο 8 ροές συνολικά μαζί με τη ροή βίντεο (δηλαδή βίντεο+ήχοι+υπότιτλοι=8). Ευτυχώς βέβαια στα περισσότερα κανάλια οι υπότιτλοι είναι είναι ξεκλείδωτοι, ίσως και οι ήχοι καμιά φορά, οπότε δεν μετράνε στο σύνολο των 8.

    Δοκίμασε και με extended_cw_api = 2, μήπως και φύγουν τα σφάλματα από το log.

    Τυπικά και στο κανάλι που δεν "παίζει" που εξηγησες γιατί, υπάρχουν και οι αναφορές στο log για "found by eulator", αλλά και αναφορές σφαλμάτων. Υποθέτω ότι τα ίδια σφάλματα θα βλέπει στο log σε όλα τα κανάλια powervu και ας έχουν εικόνα. Πρέπει να είναι κάποιο σφάλμα του driver ή του oscam, που ωστόσο δεν εμποδίζει στη θέαση των καναλιών στην περίπτωσή του.

    Τα errors που παίρνεις είναι τυπικά μηνύματα όταν προσπαθείς να δεις χωρίς stream relay σε δέκτη που δεν το υποστηρίζει. Τι ρυθμίσεις έχεις στο oscam.conf;


    Στο log στο προ-προηγούμενο ποστ σου, που δεν είχε σφάλματα, έπαιζε το κανάλι;

    Το πρόβλημα οφείλεται στο hbbtv plugin. Μάλλον άλλαξαν κάτι στην διεύθυνση της hbbtv υπηρεσίας από την ΕΡΤ και προκαλεί το πρόβλημα... Θα δοκιμάσω και στον δικό μου os nino αργότερα.

    Φίλε μου, δεν το έγραψα στην ενότητα powervu που αναφέρεις γιατί η ενότητα λέγεται "powervu με ελληνικούς υπότιτλους και epg" και δεν αφορά γενικά στα powervu κανάλια...


    Επίσης, το link που έβαλες πιο πάνω, τι ακριβώς είναι; Αν νομίζεις ότι έχει ενημερωμένα oscam-emu με το χθεσινό update, θα σε απογοητεύσω, γιατί τα πιο πρόσφατα που έχει είναι 3 ημερών...