Posts by pitskou

    καλημερα παιδια. σημερα παρατηρησα οτι στο turksat 42.0e οταν κανω ανιχνευση καναλιων και φτανει στο 91% γυρναει παλι στο 76% και ξεκιναει παλι απο εκει. και αντε τη πρωτη φορα λεω κανουν τα ματια μου, αλλα και τις αλλες δυο φορες μετα??. μηπως γνωριζει καποιος γιατι γινεται αυτο??. το εχω δοκιμασει και σε αλλους 2 δεκτες με διαφορετικα image. να ξερετε οτι ετσι απο περιεργεια ρωταω δεν με καιει κιολας.

    και σε μενα τα ιδια. οχι μονο οταν πας να αλλαξεις image αλλα και οταν πας να κανεις ενα απλο reboot στο ιδιο το sgr10. στο wifi δεν βρισκει τιποτα. δεκτης octagon sf80084k

    καλησπερα. παντως εγω που ξαναδοκιμασα το 10αρι σημερα παλι κολλαει μετα απο κανα τεταρτο (παγωνει η εικονα και ο δεκτης εντελως) και θελει επανεκκίνηση απο το κουμπακι απο πισω.


    Αν έχεις τροφοδοτικό από άλλο δέκτη και ταιριάζει, δεν κάνεις μια δοκιμή να το αλλάξεις;


    Αυτός ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια.

    δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο για το λογο οτι το κανει μονο σε αυτο το image. σε αλλα τρια image που εχω βαλει δεν το κανει. αλλα θα το δοκιμασω δεν εχω να χασει κατι.

    καλησπερα. παντως εγω που ξαναδοκιμασα το 10αρι σημερα παλι κολλαει μετα απο κανα τεταρτο (παγωνει η εικονα και ο δεκτης εντελως) και θελει επανεκκίνηση απο το κουμπακι απο πισω.

    καλημερα στην ομαδα. ενα αλλο θεμα που ειχα εγω χθες εκτος απο το wifi ειναι οτι παγωνει ο δεκτης μετα απο κανα τεταρτο με εικοσαλεπτο. το διαπιστωσα τρεις φορες. δεν ανταποκρινεται ουτε απο το τηλεχειριστηριο με αποτελεσμα να το κλεινω και να τον ανοιγω απο το κουμπακι πισω. ο δεκτης ειναι ο octagon sf8008



    καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα και παλι. ξερει καποιος να μου πει πως να φλασαρω το osnino plus με rs232 καλωδιο.Εχει συνεχως μαυρη εικονα και επισης δεν μπορω να δω το μενου μεσω web if. ελεγα πριν παει για ανακυκλωση να δοκιμαζα και αυτη τη λυση.Ευχαριστω.