Posts by komhsgr

    Ξερει κανεις γιατι πλεον δεν ανεβαζουν τα παιχνιδια του ολυμπιακου στο καραισκακη?εννοω se feed.οταν παιζει εκτος ανεβαινουν οταν παιζει στο καραισκακη ποτε....


    Γιατί η ομάδα δε βλέπετε.......

    Bασικά κάπου χάλασε η μετάφραση. Ο νέος δορυφόρος χαρακτηρίζεται νεας γενιάς.

    Η νέα γενιά έχει να κάνει με την διάρκεια ζωής του δορυφόρου κοντά 20 χρόνια. διαθέτει ηλεκτρική τεχνολογία ανύψωσης τροχιάς τον πρωτοποριακό διαστημικό επίδειξης TELEO θα χρησιμοποιηθεί για την επικύρωση τεχνικών σεναρίων και καινοτομιών για επικοινωνίες GEO σε εδάφους της τάξης του ενός terabit ανά δευτερόλεπτο,θα επιτρέψει επίσης πολύ υψηλής χωρητικότητας επικοινωνίες με οπτική σύνδεση τροφοδοσίας,Νέα γενιάς ηλιακά κάτοπτρα και μπαταρίες,

    Μην περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό και κάτι extreme ουτε στο σήμα, ουτε στην ποιότητα ουτε τίποτα. Παραμένει ένας ανούσιος δορυφόρος εκτος αν παίζεται στοίχημα με καμήλες, σκύλους, και θέλετε να βλέπετε τις νέες τάσεις μόδας στις κελεμπίες, Φετος ειδικά θα περπατήσει πολυ η χρυση ζώνη στην κελεμπια. Πάμε παρακάτω είχαμε καπνό απο Ιταλούς τελικά έβγαλαν Πάπα η Παπαδιά?

    lex7791 έχω ρίξει μεγάλους καυγάδες δια του θέματος και αυτό διότι και εγω εν μερη πλεον παρακολουθώ κάποια πράγματα και απο πλευρά μου έχω και τις πηγές μου(balkan tour), κράτα μικρό καλάθι. Το δικό μας δεν ειναι 75% είναι κάτω απο 50% ακόμα. Ενα update και αντε γειααα ειναι η φάση ακόμα.

    Oντως υπάρχει ενας καπνός απο Ιταλία αλλα φοβάμαι θα γίνει τίποτα οπως τις Γερμανίδες τουρίστριες που ηρθαν αξύριστες και εφυγαν αξυριστες.

    Πρωσοπικά ευχομαι να βγεί κάτι διοτι το cs εδω και αρκετά χρόνια έχει πέσει ξεραιλα, και τέλος συμβουλή μου σε όλους αν και εφόσον βγεί κάτι μην πέσετε σαν κοράκια να το αρπάξετε.

    new update


    - Βελτιωμένη προσαρμογή μεγέθους του player για μεγαλύτερες συσκευές

    - Πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις

    Eπίσης βάλαμε το STAR K.E. με τον νέο πάροχο το ONE TV ειναι Down

    τώρα πλακα κάνετε η σοβαρα μιλάτε?

    Δεν ξερετε να κανετε update απο playstore?

    εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε κάποια πράγματα.

    Επειδη οπως θα δείτε και στις κριτικές της εφαρμογης κατεβάζουν κάτι εντελως δωρεάν αλλα απαιτουν

    σε οτι του βολευει οπως τους βολευει.

    Ζητάνε chromesast αναγκαστήκαμε βάλαμε απο την τσέπη μας για να αγοράσουμε το συγκεκριμένο μπιχλιμπίδι γιατι κάπου πρεπει να κάνουμε δοκιμές.

    Το ίδιο συμβαίνει και για android tv, και roku και firestick δηλαδη σε καθε απαιτησει συσκευης ειμαι αναγκασμένος εγω να πάρω την αναλογη συσκευη για δοκιμές.

    Eχουμε νεο update της εφαρμογής

    - Ανανεωμένη διεπαφή player

    - Δυνατότητα αλλαγής καναλιού από τον player

    - Picture-in-Picture

    - Μπορείτε να εκτείνετε για να γεμίσετε την οθόνη

    - Γρηγορότερη φόρτωση Οδηγού Προγράμματος

    - Ο οδηγός προγράμματος πλέον ανοίγει και από τον player

    - Ο player πλέον εμφανίζει και το επερχόμενο πρόγραμμα

    - Πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις



    περιμένω σχόλια σας και κριτικη (καλη η κακη) και παρατηρήσεις σας. Επίσης καμιά αναφορά απο τα τσακαλάκια που το έχουν σε android tv με sideload

    Eυχαριστω

    εγω αν την βαλω στο roku θα ζηταω 10 ευρω το χρόνο συνδρομη. χιχιχιχι

    Aυτα τα links ειναι πολυ περιεργα μια παιζουν μια δε παιζουν ειναι το μεγιστο που μπορούσαμε να κάνουμε επιλογες να επεμβουμε δεν έχουμε παραπανω

    Apple συσκευες μάλιστα. H apple ζητάει 100 ευρω το χρονο για να μπει η εφαρμογή στο galery , συν χρειαζόμαστε εναν apple υπολογίστη, συν 2-3 smartphones για δοκιμές. Δε θα σου πω το τελικό ποσό, απλα ξέχασετο.

    Καλησπέρα συγχαρητήρια για την υπέροχη εφαρμογή υπάρχει κάποιο url η λίστα m3u για τά κανάλια.Ευχαριστω εκ των προτέρων.


    Οχι αναγκαστηκα και για πολλους και διάφορους λόγους διαγράφηκαν ολες οι λίστες. Συγνώμη

    Εκ πρώτης οψεως η εφαρμογη είχαμε 0 crash μόνο κάτι errors απο κάτι συσκευες κουκουρουκου.

    οποιος είναι κάτοχος android tv μπορει να δοκιμάσει

    Quote

    οσον αφορά το casting tv μολις ηρεμήσουν τα πράγματα θα το προσθέσουμε σύντομα.Ειναι νέα εφαρμογη την κάναμε απο το μηδεν και προσπαθούμε για το καλύτερο

    H εφαρμογή βρίσκεται στο google play


    Code
    https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.greektv.app


    Kαλή θέαση

    ΕΡΤ 1 τέρμα δεξια εχει βουλες, μολις κανει κλικ λεει συνδεσμος 1 συνδεσμος 2 πατα το 2