Posts by vrasidas

    Καλησπέρα στην παρέα. Μου έφερε ένας φίλος από Γερμανία το δέκτη του octagon sf4008 ο οποίος ήταν κολλημένος στο booting.. αφού κατάφερα να τον αναστήσω του πέρασα διάφορα image και κατέληξα στο SatDreamGR 8 ως το πιο σταθερό και χωρίς προβλήματα.Μήπως υπάρχει και το 10 για δοκιμή? Ευχαριστώ!!

    yes and yes, but its quite an old box now and only duo core.


    if your budget can stretch to £109, the sf8008 is a good choice

    https://www.world-of-satellite.co.uk/octagon-sf8008-twin-s2x


    First thanks for the answer but it's not a budget issue.Although i have tested the sf8008 i don't like the cpu chip it has and all the cheap receivers, don't ask me why i don't know.But if the mutant hd 51 supports multistream and hdr and the image quality is good like the other brpadcom chip receivers, i think i'll try it. Thanks again!!

    I want tk buy a used mutant hd 51 4k and i don"t know if it supports dvb s2x multistream and hdr video option.If there is anybody who knows i would like to answer.Thank you.

    Καλή Χρονιά!! Ακριβώς το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά σε σταθερό πιάτο αλλά όπως είπες κερδίζουμε από την άλλη μεριά.

    Χρόνια Πολλά με υγεία ο νέος χρόνος.Η συχνότητα που περιγράφεις είναι η 11554/V/30000 η οποία δεν είναι δυσκολότερη από τις άλλες.Το πρώτο που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι τυχόν παρεμβολή από ασύρματο τηλέφωνο και μετά το lnb αλλά με προβηματικό lnb θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα και σε άλλες.

    Γιώργο σε ευχαριστώ προσωπικά γι'αυτή την πολύ ωραία και ολοκληρωμένη ανάλυση που έκανες για το τοπίο που έχει διαμορφωθεί γύρω από τους enigma2 δέκτες.Νομίζω ότι δεν κάλυψες μόνο εμένα αλλά και αρκετούς άλλους που θέλουν να πάνε σε 4k δέκτη.Εύχομαι Χρόνια Πολλά για τις ημέρες που έρχονται σε εσένα και την οικογένειά σου, στα μέλη της SatDreamGR Team και όλα τα μέλη του φόρουμ!!

    Κόμη καλησπέρα, οι δέκτες enigma2 που έχω είναι dreambox 800hd se, vusolo2 και vu zero. Άν εξαιρέσεις τον πρώτο λόγω μη υποστήριξης, οι άλλοι 2 κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά. Απλά είπα να πάρω έναν καινούργιο 4k δέκτη με tuner dvb s2x και h265. Δεν είναι θέμα θέασης 4k καναλιών αλλά περισσότερο απόκτησης ενός δέκτη με νέα χαρακτηριστικά.καλή υποστήριξη από τις ομάδες και με επαρκή μνήμη.

    Ευχαριστώ Γιώργο αλλά θέλω και τη δική σου γνώμη χα χα!!! Η γνώμη των πιο παλιών και πιο ειδικών στους enigma 2 δέκτες και στα δορυφορικά, μετράει πολύ!!!

    Να ζητήσω συγνώμη από τους διαχειριστές τώρα είδα ότι το thread έκλεισε.Ας διαγράψουν το ποστ μου ή ας το μεταφέρουν αλλού όπως νομίζουν.Ευχαριστώ.

    Καλησπέρα στην παρέα.Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη των ειδικών για την αγορά του πρώτου μου 4k δέκτη (αυτοί που ήδη έχω vu zero και solo2) , ας μη βάλουμε όριο χρημάτων. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο είχα καταλήξει στον vu uno 4k se με fbc dual tuner και ένα pnp dvb s2x multistream, αλλά διάβασα για πολλά προβλήματα με το flashing. Επίσης και στον gigablue ue 4k με τα ίδια tuner αλλά ξέρω ότι η giga δεν έχει καλή υποστήριξη. Η γνώμη σας καλοδεχούμενη για έναν ποιοτικό δέκτη με καλή ποιότητα εικόνας, tuner για λήψη multistream ίσως και διπλό (και ευαίσθητο) και όσο γίνεται καλή υποστήριξη.

    Αδερφέ το είχα προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν για την ΕΡΤ μιας η wicardd μου έμοιαζε πιο σταθερή σε άλλα ''πράγματα'' από την mgcamd που χρησημοποιούσα...αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό που έκανα όμως με image satdreamgr να κάνω να ανοίγουν με b__s.......πας λίστα καναλιών-μενού-και επιλέγεις κωδικοποίηση b__s και μετά save με dreamboxedit. Άν όμως ξανασκανάρεις το θέλει πάλι από την αρχή. Επίσης η wicardd θέλει και το κατάλληλο config και sodtcam.key.

    Με την πρυπόθεση οτι το πιάτο είναι τουλάχιστον 90 εκ μπορείς να βάλεις κέντρο 3,0 και 1,9 μαζί (με θυσίες) και παράκεντρα 0,8w. Αλλιώς θέλεις άλλο πιάτο έστω και μικρό για τον 1.9

    georgeflu καλησπέρα μήπως μπορούμε το SatDreamGR 10 για vu zero ή solo2 μιας και δεν έχω 4k ή είναι πολύ νωρίς? Απλά γιατί έχω δοκιμάσει το OpenAtv, το OpenBlackHole και το Pli...από αυτά το καλύτερο μέχρι τώρα είναι το OBH έχει και αυτό τα θεματάκια του όμως.. Ευχαριστώ.