Posts by lagos911

    Ενα μεγάλο ευχαριστω στον bountyhunter21
    τα καταφερα και εγω με δεκτη solo2 με openbh 5.1
    Το ncam δουλευει αψογα και στα δορυφορικα και παει σφαίρα!
    edit: Τελικα κατάφερα και επαίξε το τοπικο stream αλλαζοντας την localhost ip που εχουν τα αγαπημενα που κατευασα με του δεκτη.
    Εαν βρειτε το σωστο αρχείο στα αγαπημενα και το ανοιξετε με notepad+ μπορειτε να κανετε replace μαζικα με την ip του δέκτη σας.

    Ετσι ειναι... και εγω εχω φτασει σε μια ηλικια οπου δεν εχω τον χρονο που ειχα στο παρελθον. Ουτε τον χρονο ουτε καν την ενεργεια.
    Οπως και να εχει. Εγω προτιμω cs εως το τελος. Ακομη και 1 πακετο να μεινει.

    Τι γίνεται με τους Γερμανούς βρε παλληκάρια μου, σήμερα βγήκε και έκδοση 11712-r798 για πάρτι τους, την έβαλα αλλά τίποτε στο Sky Sport Bundesliga 1HD & στο Sky Sport Tennis HD που δοκιμάζω.

    Έχει δοκιμάσει με επιτυχία κάποιος?

    δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. αυτο το οποιο παρεχει το icam ειναι iptv απο καποιους δωρεαν servers

    εχω διαβασει οτι το 12 παιζει οταν εισαι server. Σαν client θες το 11.
    Τωρα το τι πρεπει να κανει για να παιξει κανεις δεν λεει και κανεις δεν ξερει.
    Γενικα πετανε καποια links με καποιες οδηγιες οπου χανεσαι.
    Το καλυτερο ειναι να περιμενουμε να ξανα γυρισει πισω οπως ηταν.
    Καποιοι γραφουν οτι συντομα θα γινει Public το νεο συστημα που ανοιγει τον γερμανο! (αλλα μαλλον ειναι ραδιοαρβυλα)

    Πολυ καλα αποτελεσματα με 1,9 και 0,8 σε κάτοπτρο 1,20 με το σημα να τερματιζει σε 93 με 94

    ... αλλα τωρα εχω αλλο θεμα... αλλαξα σχεδον ολα τα καλωδια και τα lnb τα οποια καταληγουν στο diseqc αλλα μολις κοτσαρα και τον τεταρτο δορυφορο αρχισαν καποια προβληματα. Ξαφνικα εχασα απο το αλλο πιατο τον 19 μετα στη συνεχεια επανηλθε και τωρα ενω στο signal finder υπαρχει σημερα για τον 1,9 οταν παω να δω καναλι μου λεει tuner failed.

    Λετε να τα εχει παιξει στο diseqc?

    yea am trying to figure out how its works. I install the ipk on my solo 2(openbh 5.0) but at the emu i get only oscam 11704
    I cant understand if i have to patch somewhere the server for icam

    Τελικα εχτες καταφερα και ειδα τον 0,8 ο οποιος δεν μου καθοταν με τπτ. Το σημα τερματισε σε καποιες συχνοτητητες με στοχευση και τις σωστες μοιρες στο LΝΒ αλλα οταν κατευηκα κατω και εκανα zapping ειδα οτι δεν εχω καθολου σημα σε ολα τα πακετα Allente... αυτα παιζουνε? Μηπως ειναι αυτα που ειναι σε h265 και δεν μπορω να δω σημα?

    Σιγουρα θα εχει καποιες απωλεις αφου το καλωδιο θα περασει απο δυο SAT-TV Combiner συν τις μπριζες οπου εχουν και αυτες ενα μερος απο απωλειες

    Εννοω ημουν στη διαδικασια να ανεβασω τον δεκτη πανω ωστε να γινει η στοχευση σωστα ειδα οτι τα περισσοτερα lnb εχουν ανοιξει τα καλωδια εχουν καει και ψιλο-μελαγχόλησα. Οποτε μπηκα στη διαδικασια και αρχισα να ψαχνω ωστε να παω για ψωνια. Ανακαλυψα λοιπον οτι υπαρχει ενας αναπτορας ο οποιος δεχεται δορυφορικο και επειγειο σημα μαζι το κατευαζεις εως εκει που θες με ενα καλωδιο και στη συνεχεια παλι με το ιδιο ανταπτορακι σπαει σε δυο. Και ερωτω εγω τωρα... Μπορω να κατευασω κατω το σημα μεσα απο την εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου? Θα παιζει αραγε σωστα? Με αυτον το τροπο θα υπαρχουν απωλειες?

    παιδια συγγνωμη για το πριξιμο και παλι με τις ερωτησεις μου

    ακομη προσπαθω να πιασω τον 0.8 αλλα δεν τα καταφερνω
    Πρωτον υπαρχει καποια συγκεκριμενη συχνοτητα οπου πρεπει να δοκιμασω?
    Δευτερον το πιατο ειναι πανω στο diseqc και στο openpli εχω επιλεξει thor στη τριτη θεση
    οταν παω στο satfinder εννοω στο 13 και 19 υπαρχει σημα στο 0.8 σωστα δεν μου βγαζει τπτ
    παω πανω και να κεντραρω αλλα δεν πιανω τπτ και η μπαρα παραμενει 0
    Μπορω οταν ειναι πανω στο diseqc να το βρει ετσι ή να το γυρισω σε single και να το συνδεσω μονο του?

    Ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες. Εχω μεινει λιγα χρονια πισω.
    Ειμαι με ενα vu solo 2 που ειχα αγορασει κανενα 300 αρι το 2011 αν θυμαμαι καλα.
    Δεν νομιζω να παιζει h265 στα δορυφορικα. Ισως χρειαστω νεο δεκτη.
    Εαν βαλω σε ενα πιατο 0.8 και 1,9 τα lnb πως πρεπει να μπουνε?
    Εννοω αν θυμαμαι καλα για 13 και 19 μπαινει το ενα lnb διπλα.
    Σε αυτη την περιπτωση υπαρχει πολυ μικρη αποκληση στις μοιρες των δορυφορων.
    Φανταζομαι παλι κολλητα πρεπει να μπουν.

    Δρακουλα δεν θελω κατι συγκεκριμενο αναφερομαι γενικα αν αξιζει να γυρισω απο την στιγμη που τα πακετα του φαινονται ελαχιστα στη λιστα των παιχνιδιων

    Γεια σας παιδια. Οπως παντα καθε εναρξη της νεας σεζον εδω ξαχνοντας πως θα εχουμε φως και φετοοο (βασικα εγω δεν προλαβαινω να δω και πολλα οτι βλεπει ο πατερας μου)
    Τεσπα.. πηρα πρεφα οτι Γερμανος τουριστας μας κουνησε το μαντιλι οριστικα.
    Αυτη την στιγμη εχω ενα πιατο με 13 και 19 με οτι παιζουν και εχω και ενα πιατο 1,20 που κοιταει στον 9...
    Μπορει να μου πει καποιος μια ωραια προταση που να τον γυρισω και τι περιεχομενο θα εχει?
    Εχω διαβασει για 16 με 23 και το 0,8 με τον 3? κατι τετοιο?

    Ηθελα και γω να ρωτησω τι γινεται με το βρετανικο. Πριν καποια χρονια που εβλεπα με πιατο 1,20 απο αθηνα ειχα οριακο σημα και κλειδωνε. Επισης καποιες ωρες της ημερας δεν επαιζε και το σημα ξανα ερχονταν το πρωι και το απογευμα παλι τα ιδια. Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει καποιο καναλι. Ψαχνοντας ειχα δει οτι δεν το δινουν οι περισσοτεροι.

    λοιπον παιδες δοκιμασα openpli και υπαρχει ασυμβατοτητα με drivers και στο forum το δικο τους δεν εχει βρεθει λυση.
    επισης εβαλα τα images των satdreamgr και openATV 6.4 και ο δεκτης δεν αναγνωριζει το usb dvbt tuner και στο transcoding κανει ακριβως το ιδιο προβλημα με των blackhole. δεν σου επιτρεπει να πας στα advanced settings του transcoding και το μεγιστο bitrate ειναι 1 mbps. λογικα το ιδιο plugin χρησιμοποιησουν ολοι και εχει καποια bugs με τον solo2. απλα πρεπει να ζησω με αυτα τα θεματα ή να αλλαξω δεκτη....


    hey guys,


    λοιπον επειδη τις τελευταιες μερες ψαχνομαι και εχω χασει την μπαλα θα γραψω και οποιος ξερεις να μου απαντησει ας μου πει...

    --- Αρχικα για το δεκτη ---

    εχω εναν vu solo 2 οπου ειχα αγορασει πριν καποια χρονια (2010 με 11 νομιζω) ο οποιος πλεον δεν υποστιριζεται απο καμια ομαδα.
    Ψαχνω να βρω ενα καλο image οπου να τα παντα απο αυτα που θελω αλλα υπαρχουν προβληματα. Με openpli δεν παιζει το usb για dvbt με blackhole παιζει το stick αλλα δεν παιζει σωστα το transcoding και το samba... Γενικα ψαχνω ενα καλο image που να μην εχω θεματα. Διαβασα οτι υπαρχουν images με ΟΕ2.5 (enigma 2.5) αυτα διαφερουν σε κατι? επισης βγαινει τετοιο image για το solo 2?

    Σχετικα με καποια cams
    Οι περισσοτεροι διακομιστε λενε οτι διαφορα πακετα ανοιγουν με oscam εδω στο forum υπαρχει oscam & oscam emu τι διαφορα εχουν?

    Σχετικα με πιατα και πιατελες
    Επειδη εκλεισαν καποια πακετα μεγαλου ενδιαφεροντος λεω να κοιταξω προς αλλλες μοιρες στο γαλανο ταβανι... τωρα εχω 13, 19, 9 και αλλο ματι καθεται. λεω να καταργησω τον 9 αφου δεν εχει τπτ αλλο πλεον και να βαλω 16 και 23 ή 28 και 23. βεβαια επειδη εχω καιρο να κοιταξω απο εκει δεν ξερω τι παιζει και τι οχι. Θυμαμαι στον 16 υπηρχαν καποια αρενα που εδειχναν γαυρους και βαζελες κπλ. Αυτα ανοιγουν? Εσεις εχετε να προτινεται καποιο αλλο νουμερο οπου να παιζουν αρκετα ενδιαφεροντα πακετα?

    Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.