Posts by lagos911

    Σολο δυο εχω, μαυρο σε 1,2,3,6 τα γεο και πολλα αλλα... απο αρχες Νοεμβρη θα προσλαβω διερμηνέα
    Το βραδυ φανταζομαι θα κλεισουν και τα αλλα με τα μπαλακια.

    για το stream...


    το πιο κατω ειναι απο sf8008 με satdreamgr (πιστευω το ιδιο θα πρεπει να εχεις κι εσυ καπου-οπου αναφεραμε) .

    αν αλλαξεις αυτο που δειχνει "360p" , νομιζω κανεις τη δουλεια σου

    blackhole εχω αυτη την στιγμη. Να βαλω satdreamgr? είναι καλύτερο?

    το κατευασα τοπικα στο δεκτη. Τα αρχεια αυτα δλδ τα περνω απο το δεκτη που κατευασα το addon και τα βαζω sto usb? στο Δεκτη που ακριβως ειναι?

    Εχω εναν vu solo 2 με blackhole 3.1.0 που φλασαρα προχτες. Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω εικονιδια στα καναλια. Διαβασα στο forum του vu community και κατευασα καποια piccons αλλα δεν αλλαξε τίποτα. Κατι γραφουν για usb. Εχει καταφερει κανεις κατι?

    Και ενα δευτερο ερωτημα που προσπαθω εδω και μερες. Επειδη το upload τις γραμμης μου δεν μπορει να streamαρει 1080p αναγκαζομαι και βλεπω μεσω της επιλογης που εχει το openwebif για κινητα οπου εχει η ποιοτητα ειναι παρα πολυ ασχημη. Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω το transcoding αυτης της επιλογης σε καλυτερη ποιοτητα. Δηλαση να βαλω αναλυση 1280*720 και να ανεβασω το bitrate. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.

    εμενα μου το κανει αυτο οταν του ειχα περασει το 238 (vu solo 2 εχω)
    Οταν ειχα περασει τα settings το enigma εκανε reboot κανονικα.
    Επρεπε να μπω με telnet να του κανω απο εκει restart ημουν απομακρισμενα.
    Και κανει το ιδιο και μετα απο flashαρισμα blackhole 3.1.0 που εκανα προχτες

    Στο δέκτη μου vuzero εχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό ότι αν τον έχω ανοιχτό και κλείσω πχ το ρούτερ μετά δεν παίρνει ip με τιποτα.τον κάνω επανεκκινηση τον βάζω βαθιά αναμονή μέχρι και από το ρεύμα τον βγάζω και πάλι τίποτα.μετα από διάφορες δοκιμές ο μόνος τρόπος που βρήκα για να ξαναπάρει ip είναι ο εξής.κλεινω δέκτη και ρούτερ από το κουμπί τελειως.ανοίγω το ρούτερ το αφήνω να συγχρονίσει και μετά ανοίγω τον δέκτη από το κουμπάκι του.που μπορεί να οφείλεται αυτό?έχω κανονικά ενεργοποιημένο dhcp έχω βάλει και χειροκίνητη ip αλλά τίποτα.εχω την εντύπωση, χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος γιατί πέρασε αρκετός καιρός,ότι αυτό ξεκίνησε να μου το κάνει από τη στιγμή που άλλαξα ρούτερ.ημουν σε φορθνετ και πήγα σε wind και μου δώσανε το technicolor.καμια ιδέα?

    βαλτου στατικη IP και τελιωνεις

    χαχαχα οχι δεν θελω κατι τετοιο εδω δημοσια. Εχω καταλαβει οτι εδω η κοινοτητα ειναι πολυ κλειστη ζητησα μεσω καποιου προσωπικου μηνυματος απο καποιον που ξερει τι εχει γινει να με ενημερωση αν εχουν γινει καποια βηματα. Εγω οπως ειπα βλεπω αυτη την στιγμη. Το θεμα ενος φορουμ δεν ειναι να προχωραμε και να γινομαστε καλυτεροι? Εαν ηταν ετσι θα ειχαμε μεινει με πρωτο δεκτη μου τον ειχα παρει το 2003 και καθε εβδομαδα ηθελε επανεκιννηση γιατι κινεζος που τον κλονωπιεσε δεν του ειχε βαλει αρκετη ram. Εχουμε εναν εξοπλισμο και ειπαμε να τον αξιοπιησουμε. Τωρα το θεμα εμπιστοσυνης ειναι αλλο. Εξαρταται τον ανθρωπο. Αλλα υπαρχουν και καλοι ανθρωποι που θελουν να βοηθησουν. Ισως να υπαρχει καποιος εδω.

    κατ αρχην... η κοινοτητα εδω, δεν ειναι καθολου κλειστη. ενα σωρο μυνηματα υπαρχουν, ενα σωρο προβληματα εχουν λυθει, και φυσικα και σε νεο-εισερχομενους και οχι μονο σε παλιους.

    επισης, ναι πολυ σωστα το λες οτι το νοημα ενος φορουμ, ειναι... να παμε μπροστα, και νομιζω οτι παμε, και οτι και εδω εχουν γινει "αλματα" και δεκτες "πυραυλοι" (και οχι απο τον κατασκευαστη τους).


    ομως αυτο που εσυ ζητας,νομιζω οτι ξεπερναει τα πιο πανω, και παει σε κατι πολυ πιο προσωπικο. εκει... ναι τιθεται και θεμα εμπιστοσυνης,και δε νομιζω οτι στο συγκεκριμενο θεμα ειναι "κακος" αυτος που δεν θα σε βοηθησει,επειδη δε σε ξερει κι απο χθες, μια και πολλα εχουν γινει στο παρελθον.


    Συμφωνω με ολα αυτα που γραφεις παραπανω. Απλα ειναι δυσκολο να καταλαβω τους ορους και τις προυποθεσεις που οριζει ενα forum (και δεν αναφερομαι μονο για εδω αλλα και για ολα forum, ακομα και third party software ενος δεκτη) οπου ενω ολοι γνωριζουν τον σκοπο που εχει κατασκευαστη αυτος ο δεκτης και ενω τον υποστηριζει για να λειτουργει καλυτερα για αυτον τον "κακο σκοπο" δεν θελει να αναφερει ενα συνδεσμο οπου στο κατω κατω δεν γινεται εκεινος κακος αλλα εκεινος οπου το παρεχει. Οποτε εγω σαν απλος χρηστης σε αυτη την σελιδα μπορει να με κανει αυτο να πιστευω οτι ο αλλος δεν θελει να στειλει ενα συνδεσμο και οχι οτι μπορει να τον κανει κακο ή καλο. Απο την αλλη οσοι ειναι σε αυτο το ποστο και εχουν γνωριμιες και εχουν προσφερει σε αυτο τον τομεα δεν νομιζω να χρειαζονται κατι γιατι το εχουν χωρις να ψαξουν και να εχουν το ανχος αν ειναι τιμιο ή οχι. Οταν και εγω ασχολιομουν πριν 10 χρονια οπου ακομα επεζε η κυρια public ειχα γνωστους στο χωρο και μου ελεγαν ακριβως τι γινεται και ηξερα που να παω και τι να κανω. Τελος παντων δεν θελομαι να γινομαι περιεργος και κουραστικος. Ας το τελιωσουμε εδω. Αυτο δεν βγαζει πουθενα. Ειμαι εδω και σεβομαι τους κανονες του ιστοτοπου.

    χαχαχα οχι δεν θελω κατι τετοιο εδω δημοσια. Εχω καταλαβει οτι εδω η κοινοτητα ειναι πολυ κλειστη ζητησα μεσω καποιου προσωπικου μηνυματος απο καποιον που ξερει τι εχει γινει να με ενημερωση αν εχουν γινει καποια βηματα. Εγω οπως ειπα βλεπω αυτη την στιγμη. Το θεμα ενος φορουμ δεν ειναι να προχωραμε και να γινομαστε καλυτεροι? Εαν ηταν ετσι θα ειχαμε μεινει με πρωτο δεκτη μου τον ειχα παρει το 2003 και καθε εβδομαδα ηθελε επανεκιννηση γιατι κινεζος που τον κλονωπιεσε δεν του ειχε βαλει αρκετη ram. Εχουμε εναν εξοπλισμο και ειπαμε να τον αξιοπιησουμε. Τωρα το θεμα εμπιστοσυνης ειναι αλλο. Εξαρταται τον ανθρωπο. Αλλα υπαρχουν και καλοι ανθρωποι που θελουν να βοηθησουν. Ισως να υπαρχει καποιος εδω.

    ναι καταλαβα τι εννοεις. Αυτη την στιγμη βλεπω με z emu απλα επειδη ειναι λιγο ακριβουλη ελεγα μηπως υπαρχει κατι πιο φθηνο. Αμα δεν εινα για πολλους το σεβομαι.

    γεια σας παιδια εχω να γραψω καιρο και ψαχνομαι. βλεπω εχουν γινει διαφορες αλλαγες. εαν μπορει καποιος να με καθοδηγησει τι γινεται με τους γειτονες. Εχω στειλει κανα 2 pm αλλα δεν μου απανταει κανεις. :(

    Γενικα ετσι παει. 4Κ θα το βαλουν η περισσοτεροι παροχοι οταν βγει το 8K.
    Εμενα το HD δεν με χαλαει. Ασε που δεν εχω και τηλεοραση. Μια που εχω εχει 4Κ της πλακας.
    Πρεπει να σκασεις πανω απο 1000αρικο για να παρεις 4K TV με καλο Panel και να δεις διαφορα.

    για εμενα VU+
    Με τον solo 2 που εχω δεν ειχα ποτε θεμα.
    Kai καποιο θεμα να ειχα βγαζανε συνεχεια image update.
    Παλια ειχα blackhole για θεμα drivers απο το http://www.vuplus-community.net (αυτη υποστιριζουν οτι εχει να κανει το μηχανημα απο drivers και λειτουργιων αλλα μην τους πεις ποτε για emu εκει περα.) και μετα απο χρονια εχω βαλει openpli επειδη δεν εβρησκα καποια plugins (οπως transmision κπλ).
    To VU+ για εμενα ειναι top εταιρια δεν την αλλαζω. Οταν ξανα παρω δεκτη θα ξανα παρω VU+

    Την καλυτερη κοινοτητα υποστιριξης την εχουν openpli και blackhole (που εχει μονο VU+)
    Και σε αλλους δεκτες βρισκεις αλλα σε καποιο forum που απανταει καποιος οποτε του ερθει.
    Θελω να πιστευω οτι ο δεκτης αυτος που θες να παρεις θα τα εχει ολα ετοιμα.
    Εκτος αν δεν καφεται καποιο plugin που θες και μετα αντε ψαξε.
    Ενα γερμανικο site ειδα που ανεβαζει images αλλα δεν ξερω τι παιζει.
    Το πολυ πολυ να θες να βαλεις κανενα plugin και να σου βαραει kernel panic :P

    Απο χαρακτηριστικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει. Απο υποστιριξη ομως εχει? Στο ΟpenPLI δεν το βλεπω.
    Επισης αυτη το CPU type ειναι DMIPS. Και δες λιγο τι image φοραει και εαν παιζουν ολα σωστα.

    Τα arenasports παίρνουν αγώνες (όχι όλους) για το ελληνικό κύπελλο ποδοσφαίρου και για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ από την COSMOTE TV. Έτσι γινόταν την περυσινή περίοδο και δείχνει να συνεχίζεται και στην φετινή.

    Η nova, που μεταδίδει τη μισή superleague, δίνει κάποιους αγώνες στο ισραηλινό πακέτο YES, που μεταδίδεται δορυφορικά από τον Amos (4oW), για τον οποίο έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι δεν είναι εφικτή η λήψη του στην Ελλάδα.

    Επομένως η λύση για αυτήν την περίπτωση είναι κανονική συνδρομή στην nova, ή iptv.

    Παλι καλα μαστορα με εσωσες.
    Έλεγα να ανεβω σημερα με την δροσουλα να γυρισω το 1,20 που εχω να δοκιμασω.
    Εγω τωρα εχω σε ενα 90αρι 13 και 19. Τι να κανω το 1,20? 16 γιοκ 28 γιοκ. Να το βάλω 23 παλι? Παίζει τίποτα?
    Η πλακα ειναι οτι εχω βαλει τώρα το 1,20 στον 9 και πιανει 99% σε ολα τα καναλια. Χι χι.

    Υ.Γ. Εαν ξερει καποιος κανενα καλο server με IPTV ας μου στειλει ενα μυνημα παρακαλω.