Posts by big ks

    satdream 10 image για edision os mini 4k s2x υπαρχει ? εαν ναι εχουμε καποιο λινκ.ευχαριστω εκ τον προτερων!

    καλησπερα σε ολους.m3u list greek radio απο ολη την ελλαδα που μπορουμε να βρουμε ενημερωμενη ??οπως αυτη που εχει το satdreamgr στα προσθετα του e2 .

    δηλαδη εχει στο WebTV List.txt στην πιο κατω μορφη και δεν σου δουλεύει??

    Code
    Channel name:4E
    URL:http://82.192.84.30:554/live/myStream.sdp/playlist.m3u8

    αυτο το url φιλε medousa δουλευει?το δοκιμαζω σε ενα edision hybrid lite αλλα δεν φορτωνει το καναλι.στο δεκτη το περασε κανονικα με το στικακι.αν εχεις καποιο νεο url με το 4e ανεβασε το αν μπορεις.

    Εισαι λάθος σε όλα η edision δίνει μια τιμής στους συνεργάτες της για να έχουν αυτοι ένα κέρδος, αν έχει κανει μια παραγγελία πχ 500 τεμάχια οπότε αν θέλει μπορεί να κάνει μια έκπτωση πχ - 2€ εως5 €. Ένα μαγαζί που δεν είναι συνεργατης και και και αγοράσει από συνεργάτη τότε για να έχει κέρδος και το μη θα πρέπει να έχει συν κάτι ..

    Γιατί έχουμε δει τιμές σε mini 180€ και σε mio 205€

    εγω αναφερθηκα για την ελαχιστη χαμηλοτερη τιμη....απο κει εαν θελει καποιος σαφως μπορει να πουλησει ακριβοτερα ,ειδικα εαν δεν αγοραζει απευθειας απο τη εταιρια

    και μια διευκρινιση επειδη μας διαβαζουν πολλοι το λινκ δειχνει το προηγουμενο μοντελο....αρα σωστη η τιμη στα 159,9 που γραφει....καλημερα και καλη εβδομαδα!!

    καλημερα.η προτεινομενη τιμη εχει καθιερωθει απο την edision για να υπαρχει μια βαση .επειδη πωλουσε ο καθενας οτι ηθελε και λογω οτι τα ιντερνετικα καταστηματα παντα διναν τιμες χαμηλοτερες απο τα φυσικα καταστηματα...κανενα λοιπον καταστημα δεν μπορει να πουλαει κατω απο την προτεινομενη ..

    Κανονικά δεν πρέπει να αναφέρω τα καταστήματα ...

    [hide]

    htt ps://www.bestprice.gr/item/2155762587/edision-os-mio-4k-s2x-s2t2c.html

    [/hide]

    οντως φιλε medousa δεν επρεπε να βαλεις τον συγκεκριμενο ισοτοπο ,γιατι εχουν και τιμη λιανικης λαθος