Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος

There are 836 replies in this Thread which was already clicked 101,637 times. The last Post () by xristos1.

  • Καλησπερα στην ελληνικη παρεα .

    Το BBC Earth περα απο την ενδειξη για ελληνικους υποτιτλους , εχει κανονικα και υποτιτλους , προς το παρον μονο στις Prime time εκπομπες του ( βραδυνες )


    Για παραδειγμα αυτη την στιγμη εχει !!!!!

  • Γιάννη δεν έχω απαιτήσεις, άλλωστε δε λαμβάνω τον συγκεκριμένο δορυφόρο, απλά ο ΟΤΕ δεν έχει ανακοινώσει αν θα είναι σε HD ή όχι και όσοι φίλοι μου έχουν το πακέτο αναρωτιούνται, οπότε θεωρώ πως το Gerd λύνει απορίες.


    στις τροφοδοσίες των καναλιών αναφέρθηκα...

    του οτε δεν ειναι δωρεάν

    gerd?;

  • στα συγκεκριμενα καναλια ομως,ουτε οι τροφοδοσιες δεν ειναι "δωρεαν" (πχ να ανοιγουν με καποιον emulator) .ανοικουν σε καποιο ξενο πακετο και μονο οποιος εχει "συνδρομη" σε αυτα μπορει να τα βλεπει .

    απο την αλλη,οποιος ειχε "συνδρομη" τα εβλεπε κι ολας,πλεον θα τα βλεπει και με Ελληνικους υποτιτλους...

  • JimJam ME

    15oW 11496 H 21500 3/4 QPSK

    7 επιλογές ήχου, καμία για ελληνικά, καμία επιλογή υποτίτλων. Κρυπτογράφηση Irdeto και Cryptoworks.

    Σε εμένα δεν ανοίγει.

  • στα συγκεκριμενα καναλια ομως,ουτε οι τροφοδοσιες δεν ειναι "δωρεαν" (πχ να ανοιγουν με καποιον emulator) .ανοικουν σε καποιο ξενο πακετο και μονο οποιος εχει "συνδρομη" σε αυτα μπορει να τα βλεπει .

    απο την αλλη,οποιος ειχε "συνδρομη" τα εβλεπε κι ολας,πλεον θα τα βλεπει και με Ελληνικους υποτιτλους...

    "συνδρομή" σε cs εννοείς?

    η τιμή είναι σε επίπεδο donate πλέον! συνδρομή δεν το λες, πιο ακριβά έχουν γίνει τα πακετοτσίγαραα Γιώργο.

    φυσικά για τους gr subs ή ελληνικό ήχο γίνεται ο ντόρος στο παρόν νήμα :)

    αν λέγαμε για ξένα ντοκυμαντέρ σε άλλες γλώσσες τότε υπάρχει πληθώρα επιλογών...

  • JimJam ME

    15oW 11496 H 21500 3/4 QPSK

    7 επιλογές ήχου, καμία για ελληνικά, καμία επιλογή υποτίτλων. Κρυπτογράφηση Irdeto και Cryptoworks.

    Σε εμένα δεν ανοίγει.

    ευχαριστω πολυ. καπου κατι ειδα..........

  • συνδρομη,ναι αυτο εννοω (γι αυτο και ηταν εντος εισαγωγικων) αλλα και τυχων απευθειας συνδρομη στο πακετο.και δεν ειναι αποκλειστικα το οικονομικο,αλλα ολη η διαδικασια και οι προυποθεσεις (χρειαζεται και μονιμα ιντερνετ κλπ... ).τωρα το ποσο κανει,εξαρταται απο το ποσο ψαγμενος ειναι ο καθενας,αλλα οσο και να εχει,δεν ειναι "τζαμπα" (οπως ειναι το nat geo farsi στον hotbird,οποτε εκει μηδενικη η απαιτηση για οτιδηποτε), αλλα καποιοι το πληρωνουν,ειται σκανδιναβοι χρηστες αμεσα,ειται Ελληνες χρηστες μεσω των δικαιωματων που θα καταβαλει ο ΟΤΕ...


    στο δια ταυτα... για εμας τους χομπιστες (δεν ξερω εαν και ποσοι ειμαστε σε αυτη την κατηγορια) ,αμεσα δεν υπαρχει "απαιτηση" ουτε για HD ουτε για κατι αλλο. χομπι κανουμε,οτι βλεπουμε καλως και οτι χασουμε οχι καλως αλλα καλα να ειμαστε... (και πολλες φορες ο καημος μας σταματαει στο να τα ανοιξουμε και μετα μπορει και να μην τα ξαναδουμε)

  • καλημερα

    ξερεις που θα διαφωνησω μαζι σου... απ'το cstalk ερχομαι και στη κορφη κανελλα! κι εξηγω παρακατω...

    καταρχην οποιος θελει ΜΟΝΟ τσαμπε ας βαλει οπισθεν ξερετρ για που, γιατι

    εδω γραφουμε απο δωρεαν εως pay οικονομικες λυσεις με τις οποιες μπορεις να τα εχεις ΟΛΑ!!!

    σε παραπεμπω στο 1ο post του νηματος στο οποιο εχω χρωματισει μεν τις επιλογες αλλα προσωπικα? θελω να μπορω να τα εχω ολα τα χρωματακια μην το ξεφτυλισουμε για λιγα ευρωπουλα αν ειναι Η δεν ειναι δωρεαν, ειδικα στις μερες μας κατα τις οποιες με το που βγαινεις εξω απο την πορτα ξεκιναει να γραφει το κοντερ ακριβα ειτε με αυτοκινητο μοτοσυκλετα συγκοινωνια. παλια υπηρχαν αρκετα δωρεαν θεαματα, πλεον τα premium content αν μπορεις να τα δεις φτηνα τοτε τζαμπα ονομαζεται :)

    μην τρελλλαθουμε.

    εννοειται οτι μιλαμε για χομπυ αλλα μεαα απο αυτο απολαμβανουν και αλλοι φιλοι συγγενεις γνωστοι αν μπορουν σπιτι τους να βαλουν μια δορυφορικη εγκατασταση. το μπορουν εχει πολλες διαστασεις γι'αυτο και βλεπεις οτι ορισμενοι κινουνται προς iptv κατευθυνση.

  • δεν διαφωνεις μαζι μου στο γενικο κομματι (ουτε κι εγω μαζι σου στο πιο πανω)...ολα τα χομπι εχουν το κοστος τους και απαιτουν τον χρονο τους (και φυσικα δεν ειναι ολα για ολους).


    απλα τονιζω το εξης (το οποιο φυσικα αμεσα δεν αφορα εμας,αλλα θα μπορουσε). τα καναλια αυτα αρχικα απευθυνονται στους συνδρομητες του σκανδιναβικου πακετου,πλεον και στους πελατες του Ελληνικου. αυτοι ουτε τζαμπα τα βλεπουν,ουτε εναντι χαμηλου αντιτιμου,και αφου ειναι υπηρεσια sat ,δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα συμπιεσης.

    με βαση λοιπον τα πιο πανω τα εν λογω καναλια,καλιστα θα μπορουσαν να τα εχουν σε HD

  • Ξεκίνησε η επιλογή ελληνικών υποτίτλων και στα

    Food Network - Fine Living σε HD & SD και Outdoor Channel σε HD από 23.5E 11913 29900 H 2/3 DVB-S2 8PSK

    όπως και του Nautical Channel σε HD από 23.5E 11796 29500 H DVB-S2 8PSK.

  • Μια σύντομη ενημέρωση για μερικά από όσα πρόκειται να δούμε από Δευτέρα.

    "Πρεμιέρα στην COSMΟΤΕ TV κάνουν την 1η Οκτωβρίου το Food Network και το Fine Living, κορυφαία κανάλια παγκοσμίως για τη μαγειρική και το lifestyle.

    Επίσης την ίδια ημερομηνία πρεμιέρα κάνει και το δημοφιλές κανάλι για τα θαλάσσια σπορ Nautical Channel HD.

    Παράλληλα, η COSMOTE TV, που συνεχίζει να εμπλουτίζει την τηλεοπτική της πρόταση με νέα κανάλια, ανανεώνει για άλλη μία τριετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Travel Channel HD, το μεγαλύτερο κανάλι για ταξίδια, με βραβευμένες παραγωγές ντοκιμαντέρ, που μεταδίδεται σε 130 χώρες του πλανήτη.

    Food Network

    Το Food Network είναι το κορυφαίο κανάλι μαγειρικής στον κόσμο, με πρωτότυπες εκπομπές μαγειρικής, μοναδικά αφιερώματα για τις τροφές και το φαγητό, ταξίδια στους μεγαλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς διεθνώς.

    Ανάμεσα στα σόου που προβάλλονται στο κανάλι, τον Οκτώβριο, βρίσκουμε το επιτυχημένο Chopped, στο οποίο λάτρεις τις μαγειρικής προσπαθούν να «επιβιώσουν» σε έναν διαγωνισμό με μεγάλες προκλήσεις, το Extreme Cake Wars μέσα από το οποίο θα δούμε παρασκευές κέικ πολύ διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, το Bakers vs. Bakers, στο οποίο ερασιτέχνες διαγωνίζονται απέναντι σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, αλλά και το Halloween Wars, όπου εν όψει του Halloween, διαγωνιζόμενοι εκτελούν συνταγές με θέμα την δημοφιλή γιορτή.

    Ανάμεσα στους βραβευμένους σεφ του Food Network βρίσκουμε τον Μπόμπι Φλέι, τον Γκάι Φιέρι και την Ίνα Γκάρτεν.

    Fine Living

    Το κανάλι Fine Living, που προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας βάζει στον κόσμο των γκουρού του lifestyle, των πιο καινοτόμων fashion experts και σεφ παγκοσμίως, δίνοντας πρωτότυπες ιδέες για διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητας. Μεταξύ των εκπομπών που θα παρακολουθήσουμε την νέα σεζόν στο κανάλι, είναι το Beachfront Bargain Hunt, μέσα από το οποίο θα «συμμετέχουμε» στην αναζήτηση εξοχικών πολυτελών κατοικιών που ωστόσο δεν κοστίζουν μια περιουσία και το Rescue My Renovation για τη «διάσωση» σπιτιών από αποτυχημένες και ζημιογόνες ανακαινίσεις. Επίσης, το House Hunters μας «συστήνει» ανθρώπους που ψάχνουν το ιδανικό σπίτι μέσα από διάφορες δυσκολίες, ενώ μέσα από το Rachel Hunter’s Tour of Beauty η Ρέιτσελ Χάντερ, θα μας «μεταφέρει» στο Περού, την Τζαμάικα και τη Νέα Υόρκη, για να ανακαλύψουμε μυστικά ομορφιάς και πως θα διατηρήσουμε τη νεότητα.

    Τα δύο νέα κανάλια θα προβάλλονται στην COSMOTE TV με υπότιτλους, αρχικά στην ζώνη του prime time, και στη συνέχεια σε όλο το πρόγραμμά τους.

    Nautical Channel

    Το Nautical Channel, με φανατικούς θεατές σε όλο τον κόσμο, φέρνει στους δέκτες της COSMOTE TV, τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, του σερφ, του καγιάκ και των υπόλοιπων θαλάσσιων σπορ, ενώ φιλοξενεί τα πιο συναρπαστικά προγράμματα για τις θαλάσσιες δραστηριότητες και το lifestyle.

    Κορυφαίοι αγώνες όπως οι America’s Cup World Series, World Surf League Tour, IKA Kiteboarding World Championships, είναι διαθέσιμοι για τους συνδρομητές της COSMOTE TV. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από θαλάσσια ταξίδια, διάσημα ναυάγια, θαλάσσια σκάφη κ.α. Ανάμεσα στα σόου του καναλιού έρχονται τον Οκτώβριο είναι:

    · Το παγκοσμίου φήμης “Volvo Ocean Race 2017/2018”, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες στον κόσμο και παράλληλα, μια δοκιμή των ανθρώπινων ικανοτήτων και αντοχών.

    · Το Cannes Yachting Festival 2017, που θα μας βάλει στον λαμπερό κόσμο του παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ Yachting. Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων διεξαγωγής του, η εκπομπή θα μας μεταφέρει στην πολυτελή γκαλερί των Καννών, με τα εντυπωσιακότερα εκθέματα σκαφών.

    · Η εκπομπή Sail-Ho!, πουθα μας ταξιδέψει στην μαγευτικές κροατικές ακτές, ξεναγώντας μας σε κρυμμένα κάστρα και ανεξερεύνητες παραλίες. Παράλληλα, θα πάρουμε μια γεύση από την τοπική κουζίνα.

    · Το Les Voiles de Saint Tropez 2017. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει στον θρυλικό κόλπο «Brigitte Bardot», στο Σεν Τροπέ που αποτελεί «καταφύγιο» των πολυτελέστερων ιστιοπλοϊκών στον κόσμο.

    Το Nautical Channel θα προβάλλεται στην στην COSMOTE TV αρχικά μερικώς υποτιτλισμένο και σταδιακά στο σύνολο του προγράμματός του."


    Συρραφή από δελτία τύπου της ελληνικής συνδρομητικής πλατφόρμας, πηγή digitaltv.info.

    Edited once, last by qwerty ().

  • Από μια ματιά που έρριξα στο site της cytavision κύπρου (cyta.com.cy/tv-channel-categories) υπάρχουν στα πακέτα της και τα εξής κανάλια με προγραμματισμό εκπομπής και μετά την 1η Οκτωβρίου:

    Discovery HD Showcase, Discovery Channel, IDx, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet HD, TLC.

    Επισημαίνω κανάλια που "κόβονται" από το πακέτο της COSMOTETV.

    Στην Κύπρο μιλούν και διαβάζουν κυρίως ελληνικά.

  • ενδειξη Ελληνικων υποτιτλων,εχει εμφανιστει επισης στο καναλι crime&investigation που βρισκεται στις 16Ε 10972 V 27500 3/5.

    δυστυχως,το καναλι μαλλον σε αθραυστη με τους γνωστους τροπους κωδικοποιηση (νομιζω).


    επισης,μαλλον στα πλαισια δοκιμων,το καναλι εκπεμπει ελευθερο αυτη τη στιγμη



  • κρυπτογράφηση θες να πεις ;)

    anyway διατίθεται σε κλειστό yugo κύκλο μόνο


    ίδια ροή προγράμματος έχει το Crime+Investigation στην 11678Η 30000 @16east μαζί με το γνωστό μας Arena Sport

    ούτε στη Slovak Telekom διαθέτει gr subs @0.8west 12607

    ίσως πρέπει να τσεκάρουμε & 15west...


    το OUTDOOR πριν λίγο με gr subs. αναρτώ φώτο


    ΟΤΕ

    SATELLITE: 9.0E Eutelsat

    SYSTEM: DVB-S2

    FEC: AUTO

    SR: 27500


    FREQUENCIES

    11843 V

    12054 H

    12168 H

    12207 H

    12284 H

    12399 H

    12475 H

  • 15°west GR SUBS

    CBS REALITY

    EXTREME SPORTS

    HISTORY eastern europe


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον φίλο THERISTIS για την ενημέρωση!!!


    προστέθηκαν στο αρχικό post με τη συνολική λίστα

    Edited once, last by spartans ().

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!