Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος

There are 836 replies in this Thread which was already clicked 101,336 times. The last Post () by xristos1.

  • Επίσης να σε ενημερώσω ότι για τα Eurosport πληρώνω κάθε μήνα to Eurosport Player. Άρα δεν έχω πρόβλημα για το κανάλι ειδικά. Απλά έχουμε μια τρέλα και θέλουμε να ψαχνόμαστε..

    One way or no way!!

  • Τι σχέση έχουν όλα αυτά .. με αυτό που σε ρώτησα. Πολύ κόμπλεξ ρε φίλε.. Άντε καλό απόγευμα να έχεις ..

    απλό

    αυτά που ΠΟΣΤΑΡΑ οπτικο-ακουστικό υλικό κανουν ΜΠΑΜ ότι είναι από IPTV (Internet Protocol television ) https://en.wikipedia.org/wiki/IPTV

    συνεπώς ΕΣΥ που δεν είσαι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ καθόλου............δεν μας απαντάς τώρα τι σχέση έχουν τα δορυφορικά CAID με τα οποία το ανοίγω κατά τη γνώμη σου & δεν σας λέω?


    (((μου θυμίζει αυτό που εσύ & όμοιοι σου λέγατε ξανά & ξανά ότι η γοβα έχει σπάσει & μάλιστα φουλ αλλά δεν σας τη δίνουν δορυφορικά για να πουλάνε-νοικιάζουν στους iptvαδες........και τελικώς σε κάθε μπαμ επίθεση στο iptv ξεμένουμε από γοβα χαχχαχαχχχαχχχ αυτό δείχνει πόσες ψευδαισθήσεις έχετε ορισμένοι)))

    Φίλε εφοσαν δεν έχεις σκοπό να αναφέρεις με πιο caid ανοίγουν δεν υπάρχει και λόγος να εμφανίζεις τις φώτο . Τα Eurosport άνοιγαν με το 0931:000000 . To caid αυτό δεν υπάρχει πια . Αν γνωρίζει κάποιος με πιο ανοίγουν ας μας το πει να ψάξουμε κανένα σερβιτόρο να το έχει.

    :g-morn:

  • Ρε μάστορα θα μας τρελάνεις ;; Ξέρεις σε τι νήμα είσαι . Μιλάει εδώ μέσα κανένας για iptv. Τι με νοιάζει εμένα από τι βλέπεις εσύ . Λέμε ότι τα Eurosport που έπαιζαν σε cs τώρα δεν παίζουν .. Τι δεν καταλαβαίνεις;; Θες εσύ να έχεις iptv ; Γούστο σου και καπέλο σου . Εγώ είμαι ο κομπλεξικος άμα θες εσύ .. Δεν θα σου χαλάσω το χατίρι .. Ότι θες..

    One way or no way!!

  • Θελει σερβιτόρο φίλε ναι..τώρα για σερβιτόρο δεν ξέρω να σου απαντήσω είμαι κι εγώ στο ψάξιμο έχω αρκετούς μήνες να βάλω το είχα παρατήσει το άθλημα..

  • Εμείς λέμε για τις 13 μοίρες και συ λες για eurosport 2 που το βλέπουμε ήδη στις 4,8 ελληνικά καλησπερα

    μείνε με το #2 τότε :party-time: κατά τ'άλλα η γνωστή γκρίνια σαν των γυναικών που δεν υποφέρεται


    ρε κίτσο κι εσύ πχ για γοβα ελληνικο πρωτάθλημα απτις 13 έβλεπες τοσα έτη που δεν μοιράζεται η κυρά?

    ΑΠΟ IPTV ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ οσοι συνεχιζετε να έχετε δλδ

    @doobaloon πολλά νευράκια..........σου κλείσανε αρκετά.........συνεπώς τι πειράζεστε που κάποιοι έχουν την λύση του μέλλοντος => IPTV

    κι εγω δορυφορική ασχολούμαι από όταν εσύ ήσουν νήπιο μάλλον αλλά δεν λέω όχι σε νέα πράματα τι να κάνουμε δηλαδή



    η υπογραφή μου από κάτω από παλιαααά δες τι λέει SAT MANIAC αλλά δεν σκάσουμε κιόλας αν κάτι δεν υπάρχει δορυφορικά θα το δούμε αλλιώς


    sat maniac

  • όσο αφορά το νήμα που βγαίνεις & καλά να φαίνεσαι σωστός φορουμίστας doballoon....


    Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος


    αναφέρει από κάπου το είδος της πηγής?


    αν και στο 1ο νήμα έβαλε ο @medousa όλα τα κανάλια που μας ενδιαφέρουν από κάθε δορυφόρο τα οποία εγώ μαζί με άλλους βρήκαμε κατά το παρελθόν

    πάντως όχι εσύ

    και η οργάνωσή τους κ επιμέλεια για να μαθαίνεις ήταν δική μου ρώτα όποιον παλιότερο ξέρει

    αντε που θα μας την πεις κιολας

    είστε εδώ επειδή έχει τα περισσότερα σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    δεν μας κάνετε & καμια χάρη doballoon

  • @JohnMorsAT .. Τα έχεις μπλέξει λίγο τα πράγματα . Πετάς ασυνάρτητα πράγματα περί forum και σία. Επειδή δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις θα το αφήσω εδώ . Σκοπός πάντα είναι να δώσουμε απάντηση σε κάποιον που ρωτάει κάτι. Δεν το έκανες εσύ δεν το κάνει και ο φίλος @maik81 εδώ πάνω .Οπότε να έχουμε να λέμε. Καλό βράδυ σε όλους.

    One way or no way!!

  • Στο πρώτο μήνυμα τα viasat με πορτοκάλι χρωματισμό και θαυμαστικά τι σημαίνουν??συνεχίζουν να ανοίγουν αυτά η κλείσανε?

  • Εχουμε τίποτα να προτείνουμε με pm?δοκιμάζω διαφορά που ψάχνω στο google αλλά όσον αφορά τα ελληνικού ενδιαφέροντος δεν βρήκα κάποιο που να τα ανοίγει ολα

  • Φιλε doballoon η απανηση ειναι οι φωτο.

    Τι αλλο θες να σου πω ψαξε και λιγο...


    Και οσον αφορα το forum εχει ατομα εδω μεσα που ειναι πολυ ψαγμενα και με πολλες γνωσεις που εγω και εσυ δεν πιανουμε ΜΙΑ


    Γιαυτο Σεβασμος:)

  • @maik81 .. Δεν βλέπω κάτι στην φώτο .. Δεν ξέρω ίσως λόγω ηλικίας . Caid και τέτοια δεν βλέπω. Απλά όταν μιλάς για κάποιον που δεν τον ξέρεις μην προδικάζεις πράγματα. Σέβομαι τις γνώσεις όλων σας . Αλλά γνωρίζω πολύ καλά τις δικές μου. Καλό βράδυ.

    One way or no way!!

  • @maik81 .. Δεν βλέπω κάτι στην φώτο .. Δεν ξέρω ίσως λόγω ηλικίας . Caid και τέτοια δεν βλέπω. Απλά όταν μιλάς για κάποιον που δεν τον ξέρεις μην προδικάζεις πράγματα. Σέβομαι τις γνώσεις όλων σας . Αλλά γνωρίζω πολύ καλά τις δικές μου. Καλό βράδυ.

    αν δεν βλέπεις καλά τότε τι θες να δεις.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!