Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος

There are 836 replies in this Thread which was already clicked 101,462 times. The last Post () by xristos1.

  • I don't think it is possible or at least common and easy accessible knowledge !


    (Δεν νομίζω πως γίνεται αλλά ακόμη και αν γίνεται δεν είναι κοινή και προσβάσιμη γνώση)

  • Καλησπέρα σας! Επιβεβαιώνω ότι τα ακόλουθα κανάλια τρέχουν με ελληνικούς υπότιτλους στις 9e. TRAVEL EMEA HD, TLC PAN, SCIENCE EUROPE, ANIMAL PLANET HD, DISCOVERY HD EUROPE, ID PAN. Επίσης στις 19,2e δεν μου τρέχουν στα καναλια INSIGHT.

  • και αλλα πολλα ειναι μην τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια, στις 9 εχει και το CBS Reality EMEA με ελληνικους υποτιτλους αλλα δεν ανοιγει,ειναι και το

    E! HD με ελληνικους υποτιτλους που δεν ανοιγει, Τα γνωρίζουμε......

  • Και μια φωτογραφία από την λήψη στη Νότια Ελλάδα προς το παρόν κλειστά fox greece hd, fox life hd σε αναμονή του νέου δορυφόρου στις 36 με 70 αναμεταδοτες Ευρωπαϊκή καλυψης σήμα στο 52% σε κάτοπτρο wave frontier lnb amico L108.

  • Και γω Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά πρέπει να είσαι είτε εριστικός είτε επιθετικός είτε ειρωνικός με οτιδήποτε και αν κάποιος ποστάρει! Και όλες τις φορές χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Και οι διαχειριστές φυσικά σφυρίζουν αδιάφορα!

  • bountyhunter21 επειδη σε παρακαλουθω χρόνια και δεν θελω να ερθουμε σε αντιπαράθεση ,δέξου σε παρακαλω αυτη τη στιγμη κανεις λαθος σε οσα αναφέρεις.




    προς το παρόν κλειστά fox greece hd, fox life hd


    Γιατι προς το παρον έχεις εντυπωση προς το μελλον να ανοιξουν?



    Αν δεις φιλε μου ρωτάω μηπως εχει πληροφοριες η ακουσε κατι για το αν ανοιξουν τα εν λογο κανάλια.

  • Ακόμα και πριν χρονιά στον 36 Ε τα fox ήταν κλειστά ...




    Eγω στις 45Ε τα επιασα, αλλα βλεπω κ στο lyngsat υπαρχουν κ στις 36Ε, δεν εχω δοκιμάσει αν κατεβαινουν, πιστευω πως Ναι βλεποντας το footprint του δορυφορου

    τον 36Ε με 1μετρο τα εχω με 11dB ,τα καναλια fox στον 36 εχουνε 7 μέρες που ανεβήκαν

  • Hatters χωρις παρεξήγηση αναφερεις καναλια ενεργα που τα ξερουμε χρονια τωρα και καναλια που υπαρχουν και δεν θα ανοιξουν ποτε :smiling face:

  • Εγώ αυτό έχω παρατηρήσει από αρκετά ποστς. μερικές φορές νομιζω το παρακάνεις... Μία φορά και με μένα που ρωτούσα κάτι σχετικά με την λίστα που έχεις φτιάξει για την οποία σε ευχαρίστησα κιόλας και αμέσως απάντησες επιθετικά λες και σε έκραζα που πραγματικά μόνο εσύ μπορεί να το καταλαβαίνεις έτσι και με αποκορύφωμα τις προάλλες που πραγματικά προσβαλες ένα παιδί.

    Φυσικά άμα στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνω λάθος ζητάω συγνώμη, διότι ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις Και φυσικά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι κ δεν έχω καμία διάθεση ούτε κ ενδιαφέρει φυσικά κανέναν να τσακωνόμαστε και μάλιστα δημόσια. Απλά αυτό παρατήρησα αυτό ένιωσα και το είπα άμα θες το κρατάς άμα θες το πετάς. Από κει και πέρα το αφήνω εδώ!

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!