Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος

There are 836 replies in this Thread which was already clicked 101,097 times. The last Post () by xristos1.

  • λοιποοον...


    εριξα λιγη μελετη επι του θεματος της "ιστοριας" , κανοντας δοκιμες απο "διαφορα Τεστ" , και ναι φαινεται να υπαρχει ενα γενικο "σπασιμο" στο βασικο καναλι.

    παρατηρησα ομως οτι παιζει σχεδον παντου, και σχεδον απροβληματιστα το καναλι που συνοδευεται απο "(S)" , το οποιο ειναι στην ιδια συχνοτητα με το αλλο (12015) και ευνοει το να μπει χερι στη lamedb και να γινει "φυτεμα" υποτιτλων...

  • δυσκολο δεν ειναι... , αλλα για το συγκεκριμενο γραψτε ακυρο... ,επεσα θυμα πλανης. τα καναλια εχουν διαφορα ωρας και δεν παιζουν ταυτοχρονα το ιδιο προγραμμα , οποτε και οι υποτιτλοι δεν συγχρονιζουν

  • δεν ξερω για ενα μηνα... εμενα μου το εδωσαν "σε πολυ προνομιακη τιμη" για 2 χρονια με την ανανεωση κινητου/σταθερου...

  • Το τζάμπα τυρί είναι στη φάκα.

    Το φτηνό το κρέας, τα σκυλιά το τρώνε.

    Παλιές λαϊκές παροιμίες.

    Από επαγγελματική εμπειρία (5 μήνες δεν λειτουργούν τα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ τηλέφωνα της εταιρείας και έχουμε παρέλαση "Τεχνικών" κάθε μέρα, μάτσο τα δελτία επίσκεψης μετά από αναφορά προβλημάτων), που φυσικά δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΕ για κανένα απλό χρήστη, ΟΛΟΙ οι πάροχοι τηλεφωνίας και Internet είναι για τα μπάζα. Χρησιμοποιούν outsourcing υπηρεσίες από ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξειδικευμένη ΕΤΑΙΡΕΙΑ (έχω πιάσει off the record κουβέντα με αρκετά παλικάρια της εν λόγω που τρέχουν για το μεροκάματο).

    Όμως, νομίζω, ότι η nova έχει ξεφύγει. (προς τα ΚΑΤΩ).

  • Αν δεν ήμουν εν μέρει σχετικός με το αντικείμενο, μπορεί και να μην είχα τηλέφωνο, δεν μιλώ για internet. Απίθανες δικαιολογίες-προφάσεις και επίρριψη ευθυνών σε αόρατες και απρόσιτες οντότητες.

    Και ΔΕΝ είμαι συνδρομητής της N**A. Πήγα να πέσω στη λούμπα και ξεγλίστρησα την τελευταία στιγμή, γιατί είχα κρατημένα emails, δηλ. αδιαμφισβήτητα τεκμήρια.

    *****NE έχω και *****ΤΕ στο εξοχικό. Αίσχος και εκεί.

    Υ.Γ. Δεν είμαι και δικηγόρος.

  • Το θέμα είναι ότι δεν χαμηλώνουν τις τιμές ούτε ο ένας ούτε ο άλλος με αυτά που προσφέρουν. Κι οσό πας να παζαρέψεις, αδύνατον να δεχτούν.

  • Αν μείνουμε λίγο στις συνδρομητικές πλατφόρμες τηλεόρασης και παρατηρήσει κανείς τις κινήσεις τους θα φτάσει στο συμπέρασμα ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους ( αυτό φυσικά δεν μπορεί να αποδειχτεί ) . Παραδείγματα :

    Το καλοκαίρι υπήρχε η φήμη ότι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους να μην χτυπήσει η μια εταιρία ομάδες ( super league ) που ανήκουν στην άλλη εταιρία και λήγουν τα συμβόλαια τους .

    Πρόσφατα η Nova δεν κατέθεσε καν πρόταση για τα δικαιώματα Champions League, του Europa League και του Conference League για την επόμενη τριετία και φυσικά η Cosmote κατέθεσε μικρότερη προσφορά σε σχέση με την προηγούμενο συμβόλαιο .

    Αντίστοιχα για την Euroleague του μπάσκετ η Cosmote δεν κατέθεσε προσφορά αφήνοντας τον δρόμο ανοιχτό για την Nova .


    Νομίζω ότι όλα αυτά λένε κάτι , και μετά από όλα αυτά εμείς σαν πελάτες περιμένουμε ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους και μέσω αυτού να ρίξουν τις τιμές ? Δύσκολα το βλέπω !!!!!

  • Μωρε πέραν του αθλητικού τους περιεχομένου. Κάποιος δεν θέλει τα αθλητικά. Είναι δυνατόν να είναι ακριβό και το απλό πακέτο; (Ηδικα κοβ..ε). Αλλά πέραν της τν το θέμα είναι το ιντερνετ με το τηλ.

  • καλησπερα σας εχω την ερωτηση αν ενεργοποιησω το ΕΟΝ για ολους και δεν το θελω μετα τη δωρεαν θεαση

    δεσμευομαι να κανω συνδρομη? ή δεν υπαρχει καποια δεσμευση¨? αν γνωριζει καποιος φιλος

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!