Δύο πραγματικές απορίες:
1. Παίζει και σε δέκτες εκτός dream multimedia;
2. Τι μπορείς να "πάθεις" αν δώσεις την MAC Address ενός μηχνήματος σε κάποιον τρίτο;
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 723,407 times. The last Post () by chicken101.
Δύο πραγματικές απορίες:
1. Παίζει και σε δέκτες εκτός dream multimedia;
2. Τι μπορείς να "πάθεις" αν δώσεις την MAC Address ενός μηχνήματος σε κάποιον τρίτο;
1. Μάλλον, ξεκίνησε για Dreambox και επεκτάθηκε και για τους άλλους δέκτες. Το εγκατέστησα στο OpenATV-7.6 και είναι ΟΚ.
2. Τίποτα, περισσότερο είναι ο φόβος ότι δίνεις κάτι δικό σου σε τρίτον. Το έχω δώσει αρκετές φορές προσωπικά μηνύματα χωρίς να με νοιάζει.
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω να μας το πει για να προφυλαχτούμε.
Ευχαριστώ, θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω.
Από λίγο που έψαξα, η MAC Address μπορεί να αλλάξει από τον χρήστη της συσκευής.
Σωστά, κάπου-κάποτε είχα διαβάσει για πρόσθετο αλλαγής MAC. Δεν έδωσα σημασία γιατί δε μου χρειάστηκε. Έτσι, δεν έχω άμεση εμπειρία.
Στην περίπτωσή μας θα πρέπει να την αλλάζεις πάντα σε μια συγκεκριμένη MAC για να μπορείς να δουλέψεις το πρόσθετο.
Αν γίνεται, καλώς. Αν κάθε φορά σου δίνει νέα MAC υπάρχει πρόβλημα, γιατί δε γίνεται αυτόματα η ενεργοποίηση.
Θα πρέπει κάθε φορά να στέλνεις e-mail και να περιμένεις ώρες ή μέρες μέχρι να την ενεργοποιήσουν.
Απ' ότι διάβασα πολλοί έστειλαν τη MAC τους και συνδέθηκαν. Μερικοί διαμαρτυρήθηκαν γιατί άργησαν να συνδεθούν.
Άλλοι την έστειλαν με PM. Πάντως, υπάρχει καθυστέρηση μέχρι να ενεργοποιηθεί.
Βρήκα αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει. Γράφει επίσης ότι μπορεί να γίνει και με το AJPanel. Δεν ξέρω πως, θα πρέπει να το ψάξω.
καλησπερα σας.Εχω εδω και αρκετα χρονια εναν vu solo2 και προσπαθω τοσα χρονια να βρω ενα σταθερο image για την flash του δεκτη ωστε να μπορω να βαζω στο usb διαφορα image.
χρησιμοποιω το open multiboot την τελευταια εκδοση αλλα μαλλον κατι δεν πΑΕΙ καλα και κρασαρει συχνα με αποτελεσμα να ξανακανω ολη την διαδικασια απο την αρχη.Ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα και barry allen και κατι αλλα ....αλλα παλι τα ιδια .μετα απο λιγο καιρο κρασαρανε τον δεκτη.
Τωρα ειχα στην flash open atv 7.5.1 kai στο usb open atv 7.5.1 kai open pli 8.3 kai 9.1 αλλα σημερα παλι ο δεκτης κολλησε.
Μηπως γνωριζει καποιος να μου προτεινει κατι?
Ευχαριστω
Δεν κατέβαζε τίποτα μόνο έδινε error github 140. klp georgeflu
μια ματια που το εριξα, μου κατεβαζει κανονικα σε ολους τους δεκτες...(και mio+) .
δες λιγο στο etc/opkg σε καποιο απο τα sdg, ποιο λινκ χρησιμοποιει για να κατεβασει feed , και γραψτο μου σε ενα π.μ
Καλημερα!!ξερει κανεις να μας πει ποσα χρηματα ζηταει ενας καλος σερβιτορος για iptv?
Δεν έχει νόημα πια ρε φίλε.
Όσο και να ζητάει. Που δεν νομίζω ότι θα ζητήσει 5 ευρώ το μήνα και να είναι και σταθερό και καλη ποιότητα για να έχει νόημα και να πάρεις και ρίσκο.
Κάνεις κανονική Νοβα-Οτε και το μοιράζεσαι μαζί με κάποιον άλλον και ουσιαστικά σου βγαίνει 12,5€ το άτομο.
οκ
Δεν έχει νόημα πια ρε φίλε.
Όσο και να ζητάει. Που δεν νομίζω ότι θα ζητήσει 5 ευρώ το μήνα και να είναι και σταθερό και καλη ποιότητα για να έχει νόημα και να πάρεις και ρίσκο.
Κάνεις κανονική Νοβα-Οτε και το μοιράζεσαι μαζί με κάποιον άλλον και ουσιαστικά σου βγαίνει 12,5€ το άτομο.
οκ ευχαριστω!!πληροφοριακα το ρωτησα να μαθω τι παιζει!!
Παιδιά, τι έγινε με το Satelliweb Live Feeds; Έστειλε κανένας e-mail για ενεργοποίηση;
Εγώ, χθες αργά το βράδυ, ξαναέστειλα μήνυμα μετά από μια εβδομάδα αναμονής και μου απάντησε/ενεργοποίησε σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Το σωστό e-mail είναι feeds.live@outlook.com
Το πρόσθετο άνοιξε και φαίνεται πολύ βολικό.
Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το τσεκάρω καθώς οι κεραίες μου είναι μικρές (σαν πιατάκια του γλυκού) και δεν έχω σήμα.
Πατώντας το κουμπί Menu έχετε αρκετές επιλογές.
Πατώντας την επιλογή 4 Softcam Table θα έπρεπε κανονικά να εμφανίζει τα μπισκότα που είναι στη βάση δεδομένων.
Σε εμένα δε δουλεύει, δεν ξέρω αν οφείλεται στον δέκτη μου ή έχει πρόβλημα η βάση δεδομένων. Το είχαν και άλλοι αυτό το πρόβλημα.
Για τους feed hunters συνιστώ να δώσουν την πραγματική τους MAC για να έχουν εύκολη πρόσβαση στο πρόσθετο.
Αν θέλετε να δώσετε πλασματική να ξέρετε ότι θα ταλαιπωρείστε κάθε φορά που το καλείτε. Θα πρέπει να δίνετε διαρκώς τις εντολές Telnet.
Μόνο σε απλή αναμονή του δέκτη παραμένει η MAC. Αν επανεκκινήσετε τον δέκτη, τον βάλετε σε βαθιά αναμονή ή κλείσετε την τροφοδοσία,
τότε στην επόμενη εκκίνηση επανέρχεται η πραγματική MAC και θα πρέπει να ξαναδώσετε τις εντολές.
Αν ωστόσο επιμένετε στην πλασματική, μπορώ να σας δώσω ένα μικρό script που θα το τρέχετε από το GUI χωρίς να χρειάζεται η χρήση Telnet.
Έχω βάλει στόχο να πιάσω έστω και ένα feed που να ανοίγει και μετά να τα παρατήσω.
Από την ημέρα που καταπιάστηκα με αυτό κατάφερα και άνοιξα καμιά δεκαριά κανάλια, αλλά όλα ήταν ελεύθερα (30W, 0.8W, 13E, 26E, 39E, 42E).
Μου άνοιξε η όρεξη και προσπάθησα με τα λίγα κλειδωμένα που πιάνω, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κλαδιά.
Δεν περίμενα να ανοίξω κανένα με κεραίες 60cm και 80cm, ανοίγω μόνο λίγα από δυνατούς δορυφόρους.
Αυτό για παράδειγμα (13.0E), θα έπρεπε να ανοίγει αφού υπάρχουν έτοιμα μπισκότα, αλλά δυστυχώς τίποτα (διευκρινίζω, δεν το πιάνω).
Όταν καταφέρω και ανοίξω ένα — έτσι για ικανοποίηση — θα τα παρατήσω.
service mena 08 ονομα μου βγαζει μπισκοτα και ποτε ανοιγει για να ξερω αν ειναι αυτο
Λογικά αυτό πρέπει να είναι (12591V - 7200). Πάντα τέτοια παράξενα ονόματα βγαίνουν.
Απ' ότι κατάλαβα το ανοίγεις από το LiveFeeds του Pure2.
Εκεί δε δίνει μπισκότα και δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το ανοίξω για να τα διαβάσω και να στα δώσω.
Αυτό που έγραψα προηγουμένως. Πιάνω αυτά (τώρα) που μάλλον είναι ελεύθερα.
Δεν πρέπει να είναι feed. Αραβικά κανάλια είναι που κάποιος τα έβαλε στη λίστα.
Edit
Σίγουρα δεν είναι feed. Κάποιος κακώς το πρόσθεσε στη λίστα. Γνωρίζω ποια είναι τα feed και έχω κατεβάσει μερικά με μπάλα.
Καλό Σαββατοκύριακο στα παιδιά. Η ερώτηση μου είναι η εξής έρχεται την Δευτέρα ένα πορτογαλικό δορυφορικό
πιάτο 1.20 - Μπορώ να το βάλω βάση τοίχου αρκετά χαμηλά επειδή εκεί θα προστατεύεται λόγω τοίχου. Το ρωτάω
αυτό επειδή στο χαλασμένο μου 1.80 ο hellas sat έπιανε με το πιάτο στο δάπεδο κάτω. Δεν θέλω να τρυπήσω τρίτη
φορά γιατί έχω ήδη το 2.40 και το wave frontier.
Και μια δεύτερη επιλογή έχω actuator 36 καινούργιο θα ήταν έξυπνη κίνηση to 1.20 να το έβαζα στην βάση του πιάτου
wave ftontier να γίνει κινητό και το wave να το πουλήσω? Μπαίνει στο 1.20 actuator 36 ?
Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος την ερωτηση μου.
αν οχι ας το μετακινησει ο διαχειριστης στη θεση που πρεπει η να μου πειτε που να το μεταφερω.
απο καβαλα με 1,10 κινητο πιατο μοτερ diseq και δεκτη pinglux plus της edision προσπαθω να πιασω τον Yahsat 1A (52.5°E) τον Nilesat (7.0°W) και τον Hispasat 5 και 6 στις 30 W
μετακινοντας το κατοπτρο με το τηλεχειριστηριο σιγα σιγα γιατι ο δεκτης εχει καμμια δεκα θεσεις δορυφορων κενες η με δορυφορους που ειναι εκτος τοξου της ελλαδας.
Μεχρι τωρα δεν καταφερα να τον πιασω.ειναι δυσκολος απο την βορεια ελλαδα με 1,10 πιατο ? Έχει καποια αλλη τεχνικη να βρω τους δορυφορους μετακινωντας με το τηλεχειριστηριο ?
Τον δεκτη μου δεν τον εχω συνδεδεμενο στο internet γιατι εχω οπτικη ινα και ειναι πολυ μακρια το ρουτερ απο τον δεκτη.
Μετα από αρκετα χρονια που ειχα να συντονισω τον αποκοδικοποιητη βλεπω οτι σε μερικά καναλια που ειναι ελευθερα δεν δειχνει εικονα αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τι να ρυθμισω ας μου στειλει προσωπικο μυνημα
hatters1976 εσυ με περασες εμενα με 4 πιατα στη ταρατσα ![]()
Εδώ 7 ![]()
Υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ ένα πιάτο 1m περιστρεφόμενο στην ταράτσα και τρία πιάτα στο μπαλκόνι — ένα 80cm με 9 LNB slim,
ένα 60cm ανάποδα γυρισμένο (κοιτάει στο επάνω μπαλκόνι) για να περνάω από κάτω με 5 LNB (3 slim και 2 χοντρά) και ένα τρίτο 60cm για τον Hispasat.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!