Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,135 replies in this Thread which was already clicked 398,803 times. The last Post () by bigapple.

  • αν δε φταιει ο καιρος,μαλλον φταιει το lnb μου,γιατι οσο πανω παω, εξαφανιζεται το σημα.

    παρολα αυτα... ναι ,εχουν μεινει καποια αρκετα καναλια που παιζουν ακομα στο αγγλικο (δεν ειναι κατι νεο αυτο...)

  • νομιζω οτι δε θα δεις να παιζει καποιο hd...

    επισης, τα ερωτικα δεν θα ανοιξουν.

    τα sp, απ οτι θυμαμαι, οσο τα ειχα υπο "ληψη" , ανοιγανε. τωρα,επειδη δεν ειμαι και φανατικος τηλεθεατης τους, δεν ξερω ποτε επαψαν να μου ερχονται...(αλλα κατι discovery,mtv κλπ του πακετου,δεν σταματησαν ποτε...)

  • τωρα, καλα τα ειπαμε,αλλα επειδη δεν ξερω αν η συζητηση επι του πακετου επιτρεπεται, τις φωτο "εξαφανισε"τες, και στις κακες λεξεις ,βαλε αστερακι (s*y)

  • φιλε ελλαδα δεν ειναι δυσκολη η δορυφορικη ληψη του?

    τι πιατο εχεις?

    συμφωνα με τα ιχνοδιαγραμματα (καθαρη θεωρια δηλαδη), Ελλαδα λαμβανεται μονο η δεσμη 2G europe του δορυφορου, και στο περιπου...-> στα πολυ βορεια 80cm-100cm , μεχρι λαρισα 100-120cm, στα Νοτια... (Αθηνα,) απο καμια μπορει να ερχεται και στο 100-120cm, αλλα νομιζω θελει παραπανω. για πιο νοτια, δυσκολα τα πραγματα...(αν και τωρα που το ξαναβλεπω, η δυτικη πελοπονησος, ειναι εντος ιχνοδιαγραμματος)

  • φιλε ελλαδα δεν ειναι δυσκολη η δορυφορικη ληψη του?

    τι πιατο εχεις?

    συμφωνα με τα ιχνοδιαγραμματα (καθαρη θεωρια δηλαδη), Ελλαδα λαμβανεται μονο η δεσμη 2G europe του δορυφορου, και στο περιπου...-> στα πολυ βορεια 80cm-100cm , μεχρι λαρισα 100-120cm, στα Νοτια... (Αθηνα,) απο καμια μπορει να ερχεται και στο 100-120cm, αλλα νομιζω θελει παραπανω. για πιο νοτια, δυσκολα τα πραγματα...

    Κατάλαβα φίλε μου, γενηκα είναι ταλαιπωρία ο συγκεκριμένος δορυφόρος... ευχαριστω 😊

  • Μπορεί κάποιος να μου πει αν πιάνει τα γαλλικά multistream κανάλια στη συχνότητα 11509 H 29500 στον δορυφόρο 5W στην Αθήνα και με τι σήμα και τι πιάτο; Γιατί τα ιταλικά τα κατεβάζω μια χαρά ενώ στα γαλλικά δεν έχω καθόλου σήμα.

    Ευχαριστώ

  • Quote

    Στα ιταλικά το σήμα σου έρχεται μεγαλύτερο;

    Ναι.

    Θές μεγαλύτερο πιάτο....ασε πού έρχεται ο νέος δορυφόρος που το ιχνοδιάγραμμα (γιά τά κανάλια Multistream) δέν ειναι γιά την περιοχη μας ενθαρρυντικο.

  • πρέπει να δεις τι σφάλμα επιστρέφει ... πιθανον καποιο lib λειπει ή ειναι παλιο ...

    σε telnet δώσε oscam-emu *αν το ονομα που εχεις δωσει ειναι oscam-emu

    φιλε προσπαθω να περασω το καινουργειο αρχειο ,και να τρεξω απο tenet αυτο που μου ειπες αλλα δε το περναει με dcc το κανω

    για να δω τι σφαλμα υπαρχει,τι λες να κανω?

  • Καλημερα .εχθες εβγαλα λιγο τον σκονισμενο vusolo να παιξω λιγο να δω τι μπορω να κανω.καθως περασα επιτυχιμενα το openmultiboot και image blackhole (το τελευταιο παρακαλω 😵).

    Η ερωτηση μου ειναι η εξης για τα p@wervu απο οτι βλεπω ο δεκτης δεν εχει την επιλογη για ecm που χρειαζεται για να παιξει με stream relay,τι μπορω να κανω? Να πω πως περασα επιτυχιμενα και το sd6 στο openmultiboot που εκει δεν εχω προβλημα απλα ψαχνω να δω αν μπορω να τα ανοιξω με το blackhole.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!