Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,135 replies in this Thread which was already clicked 399,432 times. The last Post () by bigapple.

  • για το multiboot η διαδηκασια ειναι οπως την κανω και στον vusolo Που εχω,απλα αντι να επιλεξω εξωτερικο στικακι για την εγκατασταση θα μου βγαλει επιλογη ενα αλλο slot του δεκτη?

  • για να επανελθω με το θεμα που ανεφερα πιο πισω σχετικα με το openwebif ειδα οτι το αρχειο enigma2/settings που ειπε ο george εχει δικαιωματα 644.σκεφτηκα να το αλλαξω σε 775 η 777 να δω μηπως ειναι θεμα δικαιωματων που δεν κραταει την τιμη false.μετα την επανεκκινηση ομως ενω κανω την αλλαγη (με init 4 κτλ) ξαναπερνει τιμη 644 στα δικαωματα το αρχειο. ισως να ξεκιναει απο κει το προβλημα.ο φακελος enigma2 εχει δικαιωματα 777 αλλα ολα τα αρχεια μεσα στο συγκεκριμενο φακελο εχουν 644

  • Καλημέρα παιδιά.Μια βοήθεια αν είναι εύκολο.Σε δέκτη edision os1 με openatv 6.3 κάνω την παραπάνω διαδικασία και όταν πάω download plugins-softcams πατάω για εγκατάσταση της cam που θέλω και μου βγάζει double free or corrupted.Έκανα εγκατάσταση μιας cam χειροκίνητα (ipk) και ενώ φαίνεται εγκατεστημένη (απεγκατασταση plugins) στο menu του δεκτη δεν υπάρχει κάποιο panel για να την διαχειριστώ.Τι κάνω λάθος?

  • Παιδιά από το πακέτο το πορτογαλικό nos.30w με κάρτα 1802..ενώ δειχνει νοτι ανάβει η ένδειξη Ν (nagra) αλλά εικόνα μαύρη ...έχει κάποιος άλλος φίλος το ίδιο προβλήμα?

  • Επιβαιβεωνω και σε μενα καποια καναλια αναβει μονο η ενδειξη και δεν ανοιγουν οχι ολα

  • Εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα με το σήμα σε 2 συχνότητες στον hotbird, στην 11642 H & 12476 H.

    Ενώ υπάρχει δυνατό σήμα όπως σε όλες αυτού του δορυφόρου, τα κανάλια έρχονται με σπασίματα της εικόνας,

    σαν να έχω οριακό σήμα, μερικές φορές όμως παίζουν κανονικά.

    Δεν τίθεται θέμα καλωδίων ή παρεμβολών απο άλλη κοντινή συσκευή, μόνο αυτές οι 2 έχουν θέμα.

    Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο?

    octagon sf8008 4K combo

  • προσωπικα εχω προβλημα απο εξωτερικη (και αγνωστη ακομα ) παρεμβολη, απο 1159Χ εως 1168Χ . αλλες συχνοτητες δεν ερχονται καθολου, αλλες ερχονται στα "γονατα" .


    με την 12476 ειχα ασχοληθει περισσοτερο,μια και προκειται για συχνοτητα που υπαρχει και στο οτε tv. εκει, μετα απο καποιες μετρησεις που εκανα, βρηκα παρεμβολη απο 4G , καθως και καποιες φορες απο ασυρματο τηλεφωνο στον χωρο (και μια φορα στον γειτονα)...

  • Εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα με το σήμα σε 2 συχνότητες στον hotbird, στην 11642 H & 12476 H.

    Ενώ υπάρχει δυνατό σήμα όπως σε όλες αυτού του δορυφόρου, τα κανάλια έρχονται με σπασίματα της εικόνας,

    σαν να έχω οριακό σήμα, μερικές φορές όμως παίζουν κανονικά.

    Δεν τίθεται θέμα καλωδίων ή παρεμβολών απο άλλη κοντινή συσκευή, μόνο αυτές οι 2 έχουν θέμα.

    Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο?

    Σε μένα η 12476 λόγω του euronews greek έχει λίγο σήμα και το βράδυ 0% εδώ και πολύ καιρό.εχω db800se klono και πρόσφατα μου έπεσε στα χέρια μου ένας edision picco s2.δοκιμαζω τον picco οταν ο db είχε 0 σήμα και έχει φουλ.εγω συμπέρανα ότι έχει κάποια ευεσθησια το tuner του db

  • xaris70 εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το Euronews και με τον άλλο δέκτη μου amiko 8155 και φίλε georgeflu στον Eutelsat9B η αντίστοιχη συχνότητα έχει sr 27500 κι όχι 29900, άσε που οι 4 μοίρες απόσταση είναι αρκετή. Η βάση του ασύρματου βρίσκεται ένα μέτρο πιο ψηλά και 2 μ. πιο δεξιά από τον Octagon SF8008 και οι υπόλοιπες συχνότητες από 11590 έως 11700 δεν έχουν θέμα και επι πλέον το πρόβλημα δεν υπάρχει πάντα, όπως π.χ. αυτή τη στιγμή.

    Το μυστήριο παραμένει για εμένα.

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.

    Να σημειώσω επίσης οτι το σήμα δεν πέφτει όταν υπάρχουν τα σπασίματα, είναι το ίδιο δυνατό όπως όταν παίζουν κανονικά τα κανάλια.

    octagon sf8008 4K combo

  • Το αεροδρόμιο είναι επαρχιακό σε 25-30 χλμ. σε ευθεία χωρίς ιδιαίτερη κίνηση αυτή την εποχή.

    Αυτή η εκδοχή πιθανότερη μου φαίνεται, όμως έχω θέμα και μ' αυτή του Euronews & Supper Tennis, την 12476H.

    Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.

    octagon sf8008 4K combo

  • Για το euronews η συχνότητα είναι πολυ κοντά +- 3Mhz από την συχνότητα που χρησιμοποιούν τα dect τηλέφωνα

    Συν ότι δεν είναι μόνο η συσκευή που έχεις εσύ μόνο αλλά θα πρέπει να υπολογιστει και η εμβέλεια που έχουν και γειτονικά σπίτια που είναι στα 300-500 μέτρα που διαθέτουν και αυτά dect

  • Ευχαριστώ. Την επόμενη φορά θα βγάλω απ' το ρεύμα το ασύρματο να δω αν αυτό φταίει, αν και έχω και του γείτονα στα 15 μέτρα.

    θα δούμε.

    octagon sf8008 4K combo

  • Για την 12476H επιβεβαιώνω και εγώ τα σπασίματα επειδή παρακολουθώ πολύ συχνά το supertennis. Δεν είμαι κοντά σε αεροδρόμιο ή αερολέσχη, ούτε έχω ασύρματο τηλέφωνο κοντά.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!